Skip to Content

Rimmel London Apocalips Stellar: liquid lipstick met een gloss

Ik deed mee met een winactie en won een Rimmel London Apocalips in de kleur 501 Stellar. Een liquid lipstick in een opvallende koraal rode kleur. In dit review lees je mijn bevindingen over de houdbaarheid van deze Rimmel London Apocalips.

Elke ochtend lees ik een aantal blogs, waaronder Beautylab, om op de hoogte te blijven van de ins and outs in Make-up land. Serena van Beautylab had een winactie waarbij ze 10 Rimmel London Apocalips lip lacquers mocht weggeven. Aangezien ik veel over de Rimmel Apocalips lip lacquers had gelezen en het verbluffende resultaat op veel blogs terug zag, besloot ik een gokje te wagen en mee te doen met de winactie en won de kleur Stellar.

 photo Rimmel_London_Apocalips_Stellar_1_zpsx0fktkkv.jpg

Rimmel London Apocalips Stellar: liquid lipstick met een gloss

Rimmel London Apocalips Stellar

Om één van de tien lip lacquers te kunnen winnen, moest ik deze twee vragen beantwoorden.

  • Jouw favoriete kleur. Mijn antwoord: Stellar.
  • Jouw favoriete Apocalyps film. Mijn antwoord: ‘Evan Almighty’ (vanwege de zondvloed op het eind 🙂 )
 photo Rimmel_London_Apocalips_Stellar_zpsrzg98gun.jpg

Swatch Rimmel London Apocalips Stellar (501)

Tegen alle verwachtingen in, won ik een Rimmel London Apocalips lip lacquer in de kleur Stellar (501). Zo blij als een kind rende ik naar de spiegel en testte de lip lacquer uit; geloof me, het is waar wat ze zeggen: Rimmel Apocalips lip lacquers zijn ‘da bomb’!

Lippenstift of lipgloss?

Wat is de Rimmel London Apocalips lip lacquer nu eigenlijk? Het is geen lipgloss, maar eerder een vloeibare lippenstift oftewel een liquid lipstick met een zeer goede pigmentatie en subtiele gloss.

Rimmel Apocalips lip lacquer Stellar

Zonder make-up, enkel met Rimmel Apocalips lip lacquer Stellar

Long stay or does it get away?

De kleur Stellar blijft lang zitten. Zelfs na het eten van bijvoorbeeld een stokbroodje met een hamburger erop, was de kleur op mijn lippen vrijwel onaangetast. Ik hoefde niet bij te stiften, enkel een paar kruimeltjes te verwijderen. Na 2 dagen uitproberen kan ik zeggen dat deze Rimmel Apocalips lip lacquer aardig ‘long stay’ is.

Rimmel Apocalips lip lacquer Stellar

After lunch

Long wear

Bij mij bleef het minstens 6 tot 7 uur zitten. Zelfs na het nuttigen van een lunch of diner hoefde ik niet bij te stiften! Bijvoorbeeld: Ik bracht de lip lacquer aan om 08:00 uur en het bleef zeker zitten tot 14.00 uur, inclusief eten en drinken (2 petit pains met beleg, yoghurt met walnoten en honing en meerdere kopjes thee). Overigens, of het long stay effect kleurgebonden is, weet ik niet. Bij de kleur Stellar was dit wel het geval.

Smooth sponsapplicator

De sponsapplicator waarmee je de lip lacquer aanbrengt, heeft een kleine geul. Dit is een ingebouwd microreservoir die ervoor zorgt dat je de Rimmel Apocalips lip lacquer goed kunt aanbrengen en kunt verdelen over je lippen. Geen geknoei, geen overmatige lip lacquer op de lippekes en geen sleezy rand rondom je lippen.

 photo Rimmel_London_Apocalips_applicator_zpsfqpyy8k9.jpg

Spons applicator Rimmel London Apocalips

De applicator voelt erg fijn en is lekker zacht. Ik kan me niet heugen dat ik eerder zo’n zachte sensatie heb gevoeld bij het aanbrengen van een lipgloss of lippenstift :-). Erg smooth….

Concurrentie 

Nu ik de Rimmel London Apocalips lip lacquer heb getest, moet ik zeggen dat ik het product z’n geld waard vind. Als ik naar de budget lipsticks kijk, ben ik nog niet zo’n lip lacquer tegen gekomen met dezelfde kwaliteit. Naar mijn mening is de Rimmel Apocalips lip lacquer een aardige concurrent van de duurdere merken.

Rimmel Apocalips lip lacquer Stellar

Rimmel London Apocalips Stellar: liquid lipstick met een gloss

Eén minpunt is wat mij betreft het trekkende gevoel wat ik op den duur kreeg. Het is niet heel erg storend, maar ik vond merkbaar. Desondanks had ik na het verwijderen van de lip lacquer niet het idee dat mijn lippen waren uitgedroogd. Kortom, de Rimmel London Apocalips lip lacquer is here to stay. Ik ben er ERG blij mee! Hoogstwaarschijnlijk ga ik er nog een paar kopen.

Verkoopinfo Rimmel London Apocalips Stellar

Rimmel London Apocalips lip lacquer zijn tegenwoordig al te koop vanaf €5,85 te koop. Voorheen kostte ze over de €10. Je kunt ze nog in deze webshop kopen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shantie

Wednesday 20th of March 2013

Mooie kleur macblogster! Ik ga er nu ook eentje kopen als ze er tenminste nog zijn. De laatste keer dat ik naar Trekpleister ging lagen er nog maar een paar. Ik hoop dat jouw kleur er nog ligt.

Fiona

Sunday 21st of April 2013

Bij Etos zijn ze €7 nog wat... Goedkoper dus dan kruidvat en trekpleister

Cara

Sunday 17th of March 2013

Wat een mooie kleur zeg, het staat je zeer mooi

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.