Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Joline Jolink opent nieuw fashion concept ’30 Days Rotterdam’

Op 12 april opent de succesvolle modeontwerpster Joline Jolink de deuren van 30 Days Rotterdam, een nieuw, speelse offline winkelconcept in Rotterdam. Dertig dagen lang kan Nederland hier terecht voor haar nieuwste easy-to-wear collectie. 

Eigenzinnig

Joline Jolink lanceerde in 2008 als eerste designer in Nederland een eigen webshop. In het najaar van 2011 opende ze daarnaast een eigen winkel in Amsterdam. Wat eigenlijk begon als een tijdelijke ‘offline’ store, ter gelegenheid van haar 5 jarig jubileum, werd binnen 30 dagen overduidelijk serious business. Sindsdien kunnen haar trouwe klanten dagelijks terecht in de eerste Joline Jolink brandstore.

Joline Jolink 30 days Rotterdam

Na het succes in Amsterdam, strijkt Joline Jolink nu neer in Rotterdam. Een doordachte keuze, aangezien een groot deel van haar online klantenbestand zich hier bevindt. Het openen van meer eigen offline brandstores ligt in het verlengde van dit tijdelijke shopconcept en sluit volledig aan bij de eigenzinnige retail strategie van de internetonderneemster.

De Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg in Rotterdam kreeg de Winkelstraatprijs 2012 toegekend dankzij veel zelfstandig ondernemerschap en kleinbedrijf. Joline: ‘De straat heeft een authentiek karakter met een divers aanbod in een verassende mix van hippe en oude winkels, food concepten en cafés. De perfecte locatie voor 30 days Rotterdam dus.’ Kortom, de winkel vestigt zich aan de Nieuwe Binnenweg 82.

Joline Jolink

Wie is Joline Jolink?

Samen met haar partner Peter Feldbrugge heeft Joline Jolink haar label ontwikkeld tot een designermerk met een eigen handschrift en trouw klantenbestand. Haar doelgroep ‘Women with something to do’ verstaat ondernemende vrouwen die hun sociale leven weten te combineren met carrière, huishouden en toekomstdromen.

Anderen lazen ook
6 Leuke plekken in Kopenhagen & Malmo om te bezoeken

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.