Skip to Content

Joline Jolink opent nieuw fashion concept ’30 Days Rotterdam’

Op 12 april opent de succesvolle modeontwerpster Joline Jolink de deuren van 30 Days Rotterdam, een nieuw, speelse offline winkelconcept in Rotterdam. Dertig dagen lang kan Nederland hier terecht voor haar nieuwste easy-to-wear collectie. 

Eigenzinnig

Joline Jolink lanceerde in 2008 als eerste designer in Nederland een eigen webshop. In het najaar van 2011 opende ze daarnaast een eigen winkel in Amsterdam. Wat eigenlijk begon als een tijdelijke ‘offline’ store, ter gelegenheid van haar 5 jarig jubileum, werd binnen 30 dagen overduidelijk serious business. Sindsdien kunnen haar trouwe klanten dagelijks terecht in de eerste Joline Jolink brandstore.

Joline Jolink 30 days Rotterdam

Na het succes in Amsterdam, strijkt Joline Jolink nu neer in Rotterdam. Een doordachte keuze, aangezien een groot deel van haar online klantenbestand zich hier bevindt. Het openen van meer eigen offline brandstores ligt in het verlengde van dit tijdelijke shopconcept en sluit volledig aan bij de eigenzinnige retail strategie van de internetonderneemster.

De Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg in Rotterdam kreeg de Winkelstraatprijs 2012 toegekend dankzij veel zelfstandig ondernemerschap en kleinbedrijf. Joline: ‘De straat heeft een authentiek karakter met een divers aanbod in een verassende mix van hippe en oude winkels, food concepten en cafés. De perfecte locatie voor 30 days Rotterdam dus.’ Kortom, de winkel vestigt zich aan de Nieuwe Binnenweg 82.

Joline Jolink

Wie is Joline Jolink?

Samen met haar partner Peter Feldbrugge heeft Joline Jolink haar label ontwikkeld tot een designermerk met een eigen handschrift en trouw klantenbestand. Haar doelgroep ‘Women with something to do’ verstaat ondernemende vrouwen die hun sociale leven weten te combineren met carrière, huishouden en toekomstdromen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBlogster

Friday 12th of April 2013

Vandaag opening fashion concept 30 Days Rotterdam http://t.co/mKVrvHXe4L #JolineJolink

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.