Top

Rode lipstick vinden die bij je huidskleur past: tips & tricks

Wil je graag rode lipstick dragen, maar weet je niet welke rode kleur het beste bij jouw huidskleur past? Dan is dit het blog artikel dat je moet lezen!

Met deze truc vind je de rode lipstick die bij je past

Met deze truc vind je de rode lipstick die bij je past

Rode lipstick dragen

Draag jij graag rode lippentift? Zo ja, dan behoor je tot een groep vrouwen die van kleur houdt en niet huiverig is voor een opvallende look. Rode lipstick is en beauty klassieker die nooit verdwijnt, maar ook een klassieker waar een groep vrouwen huiverig tegenover staat. Over het algemeen worden rood gestifte lippen voornamelijk geassocieerd met seksualiteit, terwijl in andere, vaak artistiekere kringen, het dragen van rode lipstick juist erg vintage is.

Welke rode lippenstift moet je kiezen?

Omdat rode lipstick opvallend is, vinden veel vrouwen het te heftig om te dragen. Vaak omdat ze bang zijn dat ze er bleker door lijken of omdat ze rode lipstick niet bij hun huidskleur vinden passen. Daarnaast boezemt rode lippenstift de meeste vrouwen angst in, omdat ze niet bestempeld willen worden als dame van lichte zeden. Uiteraard kun je er smashing uit zien met rode lippen, het is alleen een kwestie van het kiezen van de juiste kleur. In deze blog zul je zien hoe je dit doet.

3 Methodes kiezen rode kleur

Gelukkig zijn er verschillende tinten rood en is de ene rode lippenstift de andere niet. Kortom het gebruik van de juiste rode kleur kan een positieve invloed op je uitstraling hebben. Je moet alleen weten welke kleur rood het beste bij je huidskleur past. Maar goed, hoe kom je hier achter? Michelle Phan knows. Zij vertelt in het filmpje welke 3 methodes je kunt toepassen om te achterhalen welke kleur rood jij nodig hebt.

Anderen lazen ook
De 10 lipstick geboden

Blogs over rode lippenstift

Lees hier mijn blog artikelen over rode lippenstift:

 1. All Fired Up: mijn Red Matte MAC Lipsticks – het verschil
 2. Rode lippen all day long in 4 stappen
 3. Mijn Burgundy lipsticks
 4. Sleek Pout Paint
 5. MAC Ruby Woo


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. projectbeautyfashion says

  Héél leuk artikel 🙂 Toevallig, ik heb vanmiddag die video van Michelle Phan gekeken en nu kom ik hem weer tegen 🙂 Maar toen ik de video voor de eerste keer zag had ik echt zoiets van: Wat doet die nu? Schrijft ze nu echt met lippenstift op die canvas?! :p
  xXx ProjectBeautyFashion

 2. Mildred says

  Bordeaux past goed bij mij, ik zou wel knalrood willen gebruiken maar daar moet ik nog over na denken. Mischien durf ik het ooit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar