Top
Producten voor mooie krullen

Mat rode liquid lipstick waar je U tegen zegt! Milani Amore Attraction

Toen ik de onderstaande Instagram foto online plaatste, kreeg ik vragen over welke lipstick ik op had. Naar aanleiding hiervan besloot ik een review te schrijven over deze in-your-face-lipstick: Milani Amore Attraction. Eemat rode liquid lipstick met een opvallend rode fluwelen finish waar je U tegen zegt! Cruelty-free en vegan-friendly. 

Mat rode liquid lipstick

Als je mij via Instagram volgt, dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat ik van rode lipstick houd. Tot op heden waren MAC Ruby Woo en CK One Color Bite Me favoriet, totdat ik Milani Amore Attraction opdeed. Een mat rode liquid lipstick met een fluwelen finish.

 photo Milani Amore Attraction_zpsezahxdbr.jpg

Milani Amore Attraction: mat rode liquid lipstick waar je U tegen zegt!
Milani Amore Attraction

Officieel heet deze mat rode liquid lipstick: Milani Amore Matte Lip Cream in de kleur Attraction (35):

De Milani Amore Matte Lip Creme 35 Attraction is een longlasting, goed dekkende, intens gepigmenteerde vloeibare lipkleur met een prachtige matte finish. De Amore Matte Lip Creme laat zich heel makkelijk aanbrengen, voelt heel licht en comfortabel aan en de toegevoegde vitamine E en C zorgen ervoor dat je lippen optimaal gehydrateerd worden

Mijn oordeel

Intens: check.
Goed dekkend: check.
Matte finish: dubbel check.
Gehydrateerde lippen: nope!

 photo Milani Amore Attraction Applicator_zpswbcke0td.jpg

Applicator Milani Amore Attraction

Opvallende fluwele finish

De mat rode fluwelen finish is daarentegen STUNNING! De textuur is vol, maar het voelt niet aan als een cream. Als ik aan een cream denk, denk ik aan een romige structuur. Milani Amore Attraction voelt niet romig aan op mijn lippen. Als ik eerlijk ben, vind ik de textuur van de MAC liquid lipsticks die ik in huis heb, prettiger.

Textuur Milani Amore Attraction

Deze Milani lipstick trekt in mijn lijntjes. Ook voel ik het licht trekken. Op zich vind ik dit niet storend, maar mijn conclusie is dat het gebruik van een lip primer geen overbodige luxe is. Als je droge lippen hebt is dit een must.

 photo Milani Amore Attraction Swatch_zpsu0jrt8eu.jpg

Swatch Milani Amore Attraction

Pluspunten Milani Amore Attraction

 • fluwelen finish;
 • goede dekking;
 • mooie kleur;
 • eenmaal aangebracht, geeft nauwelijk af;
 • prijs;
 • door langere droog tijd voldoende tijd om foutjes te corrigeren.

Minpunten Milani Amore Attraction

 • Duurt circa 5 minuten om volledig te drogen;
 • niet volledig opgedroogd is korrelig resultaat (vooral binnenkant lippen);
 • slijt redelijk snel aan de binnenkant van lippen;
 • voelt droog aan;
 • voor mooi resultaat eerst dun laagje aanbrengen;
 • eenmaal opgedroogd, verwijderen met micellair water met olie;
 • niet de meest fantastische applicator, maar je kunt er enigszins mee uit de voeten. Voor een scherp resultaat, is het gebruik van een lippenseeltje het mooist.

Koop Milani Amore Attraction

Milani Amore Attraction is cruelty-free en vegan-friendly. Deze mooie mat rode liquid lipstick is online verkrijgbaar in deze webshop. Je betaalt 10,50 voor 6 gram liquid lipstick.

Lees ook

5 geboden voor verzorgen krullen oliesoorten waar je haar blij van wordt Hennepolie: vrij van stress en pijn dankzij CBD? Foundation kopen: 5 Gouden Regels waar je op moet letten

 


*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.