Skip to Content

Fenty Beauty Dupes: Trophy Wife, Ginger Binge & Moscow Mule

Omdat je op dit moment geen Fenty make-up kunt kopen in Nederland, is het handig om te weten waar je Fenty Beauty dupes kunt vinden. In dit blog artikel laat ik dupes zien van Fenty Trophy Wife, Ginger Binge & Moscow Mule.

Black owned Fenty Beauty Dupe

Laat me als eerst voorop stellen dat ik Rihanna support vanwege haar Fenty Beauty mission statement. Daarom heb ik mijn hard earned cash besteed in de webshop van Sephora Frankrijk om haar make-up lijn te kunnen kopen.

Omdat niet iedereen hoge verzendkosten wilt betalen, zal ik het vergelijken met een ander black owned make-up merk Juvia’s Place. Dit kun je namelijk al wel kopen in Nederland zonder al te veel geld kwijt te zijn aan verzendkosten.

Eén van de redenen waarom ik ook benieuwd werd of er Fenty Beauty dupes te vinden zijn, is omdat ik verschillende Youtubers hoorde zeggen dat bijvoorbeeld Trophy Wife niet te evenaren is. Ik vroeg mij af of dit waar is.

Fenty highlighter dupes

In mijn visagiekoffer heb ik aardig wat make-up paletten. Ik besloot dus om mijn Juvia’s Place oogschaduw paletten aan een kritisch onderzoek te werpen. Dit in de hoop daar Fenty Beauty dupes te vinden van de highlighters:

Ginger Binge & Moscow Mule dupe

Het Juvia’s Place palette waarmee ik Ginger Binge & Moscow Mule heb vergeleken is The Nubian palette.

Fenty Beauty Dupes: Trophy Wife, Ginger Binge & Moscow Mule
Fenty Beauty Ginger Binge & Moscow Mule vs Juvia’s Place The Nubian

Zoals je op de foto kunt zien komen de Juvia’s Place oogschaduw kleuren aardig in de buurt. Zijn het exacte Fenty Beauty dupes? Nee, dat niet. De vraag is of je dit erg vindt.

Trophy Wife dupes

Het Juvia’s Place palette waarmee ik Trophy Wife heb vergeleken is The Nubian 2 palette. Zoals je op de onderstaande foto kunt zien komen de kleuren uit dit palette niet overeen met Trophy Wife.

 photo Juvias Place Nubian 2 vs Fenty Beauty Trophy Wife_zpsm0a4fp1i.jpg
Fenty Beauty Trophy Wife vs Juvia’s Place The Nubian 2

Ik besloot Trophy Wife dus te vergelijken met een ander palette, namelijk mijn Kryolan Supracolor palette.

 photo Kryolan Supracolor Gold vs Fenty Beauty Trophy Wife_zpsut5vuapa.jpg
Fenty Beauty Trophy Wife vs Kryolan Supracolor Gold

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn alle gouden kleuren uit het Juvia’s Place en Kryolan palette anders dan Trophy Wife. Wat verder opvalt is dat Trophy Wife glitter bevat. Het is duidelijk een highlighter.

Wel of geen Fenty Beauty Dupes?

De Fenty Beauty dupes zijn sterk gepigmenteerd. Dit komt doordat het oogschaduw is. Hierdoor kun je ze ook als highlighter gebruiken als je het niet al te zwaar aanzet. De dupes zijn dus multifunctioneel. Daar houd ik van.

Toch kan ik niet ontkennen dat de Fenty Beauty highlighters die ik heb gekocht erg mooi zijn. De verpakking is leuk. De pigmentatie is goed. 

  • Wil je graag in bezit zijn van Fenty Beauty? Dan zeg ik: ga voor het origineel.
  • Wil je glitters? Ga voor Fenty highlighters
  • Gaat het je enkel om de kleuren: overweeg dan de Juvia’s Place paletten. Je hebt dan verschillende kleuren die je kunt gebruiken als highlighter, oogschaduw, blush en bronzer.

Deze make-up tips wil je ook lezen

Professionele Make-up Merken waar visagisten mee werken
verschillende soorten concealers


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sah

Monday 8th of January 2018

Hi, Ik zie dat de artikel van een tijd terug is. Maar kan er nog via die Franse site fenty beauty besteld worden? Ik ben gaan kijken en ik zag niet dat er naar Nederland verstuurd kan worden. Is dit misschien veranderd?

Ik hoor graag van je

MacBlogster

Monday 8th of January 2018

Hoi Sah, er wordt nog steeds verzonden naar Nederland. Daar is niks in veranderd. Als je onderaan aan de pagina kijkt bij "Conditions de livraison" (Leveringsvoorwaarden) kijkt zie je Nederland er tussen staan inclusief de verzendkosten. Succes!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.