Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Fenty Beauty Dupes: Trophy Wife, Ginger Binge & Moscow Mule

Waarom zou je iets dubbel kopen wat je al in huis hebt? Om te voorkomen dat dit jou (ook) overkomt, besloot ik swatches te maken van mogelijke Fenty Beauty dupes van Trophy Wife, Ginger Binge en Moscow Mule.

Fenty Beauty Dupes

Fenty Beauty Ginger Binge & Moscow Mule vs Juvia’s Place The Nubian.

Fenty Beauty Dupes: Trophy Wife, Ginger Binge & Moscow Mule

Ik besloot hiertoe omdat ik tijdens het swatchen van mijn Fenty Beauty make-up herinnerde dat verschillende Youtubers vertelden dat Trophy Wife niet te evenaren zou zijn. Dit vond ik een interessant gegeven. Ik besloot dus uit te zoeken of dit een geval van ‘aanstellerietis’ is. Bevat mijn make-up stash Fenty Beauty dupes van Trophy Wife? Kijk en oordeel zelf.
Fenty Beauty dupes 1: Trophy Wife

Ik besloot mijn Juvia’s Place paletten en Kryolan paletten te onderwerpen aan een ‘Fenty Beauty dupes onderzoek’. Laat ik beginnen met Trophy Wife. Het palette waarmee ik Trophy Wife vergelijk zijn:

 • Juvia’s Place The Nubian 2 palette;
 • mijn Kryolan Supracolor palette.
 photo Juvias Place Nubian 2 vs Fenty Beauty Trophy Wife_zpsm0a4fp1i.jpg

Fenty Beauty Trophy Wife vs Juvia’s Place The Nubian 2

Lees ook: Rihanna: Fenty Beauty mijn 1e indruk & review (unboxing)

Swatches Trophy Wife

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn alle gouden kleuren die ik in huis heb anders dan Fenty Beauty Trophy Wife. Wat verder opvalt is dat Trophy Wife glitter bevat en duidelijk een highlighter is. De dupes zijn sterker gepigmenteerd. Betekent dit dat je ze niet als highlighter kunt gebruiken? Ja, dit kan zeker wel.

 photo Kryolan Supracolor Gold vs Fenty Beauty Trophy Wife_zpsut5vuapa.jpg

Fenty Beauty Trophy Wife vs Kryolan Supracolor Gold

Fenty Beauty dupes 2: Ginger Binge & Moscow Mule

Ten aanzien van Ginger Binge & Moscow Mule zijn er wel een aantal kleuren die aardig in de buurt komen. Het palette waarmee ik Ginger Binge & Moscow Mule vergelijk is het Juvia’s Place The Nubian palette.

 photo Juvias Place The Nubian vs Fenty Beauty Ginger Binge amp Moscow mule_zpsdtr4zf2e.jpg

Fenty Beauty Ginger Binge & Moscow Mule vs Juvia’s Place The Nubian

Yay or Nay?

Al met al zijn de Fenty Beauty highlighters die ik heb gekocht erg mooi. Maar de hamvraag is of je deze highlighters MOET aanschaffen voor €33 per stuk als je al kleuren in huis hebt die aardige Fenty Beauty dupes zijn. Mijn antwoord:

Anderen lazen ook
Unboxing Fenty Beauty in Nederland - incl swatches
 • Als je graag in bezit wilt zijn van Fenty Beauty: Yay!
 • Als je glitters wilt: Yay!
 • Als het je enkel om de kleuren gaat: Nay! Mijn tip: koop bijvoorbeeld het Juvia’s Place The Nubian palette. Je hebt dan 12 verschillende kleurtinten die je kunt gebruiken als highlighter, blush en bronzer en dit voor een bedrag van €34,40.

Heb je Fenty Beauty nodig?

De verpakking is leuk. De pigmentatie is goed. De highlighters zijn mooi en de foundations blijken GE-WEL-DIG te zijn. Als ik praktisch nadenk en even niet naar de Fenty hype kijk: op dot moment kan ik gelukkig naar MAC of Bobbi Brown lopen. Daar hebben ze mijn kleur ook en kan ik alles ‘gewoon’ in levenden lijve testen. Maar hey, ik heb gemakkelijk praten want ik woon in een stad en mijn foundation kleur kan ik er gelukkig wel vinden. De vraag is: welke alternatieven heb je als je zeer wit of erg donker bent? Weinig tot niks. Zelfs in een stad als Rotterdam blijkt dat je weinig keuze hebt.

Support Black Business

Als ik Fenty Beauty vanuit het oogpunt “support black business” bekijk, denk ik: Go get your Fenty Beauty! Ga langs bij Sephora in Parijs of spam de customer service van Fenty Beauty met de vraag wanneer het in Nederland te verkrijgen zal zijn. Juvia’s Place is trouwens completely black owned en kun je kopen  via Beauty Bay.

Fenty Beauty Nederland

Mijn Fenty Beauty make-up heb ik gekocht via de Franse Sephora webshop. De verzendkosten zijn €13,90. Het duurde 4 dagen voordat ik mijn Fenty Beauty make-up in huis had. Als je Fenty Beauty foundation wilt kopen, kun je het beste hier checken welke foundation kleur jij nodig hebt (klik op Find your shade).

Anderen lazen ook
Dupe Alert: MAC Candy Yum Yum

Lees ook

Lees eerst dit voordat je Fenty Beauty highlighters of lipgloss koopt Eye of Horus vegan make-up voor gevoelige huid Professionele Make-up Merken waar visagisten mee werken verschillende soorten concealers


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Sah says

  Hi, Ik zie dat de artikel van een tijd terug is. Maar kan er nog via die Franse site fenty beauty besteld worden? Ik ben gaan kijken en ik zag niet dat er naar Nederland verstuurd kan worden. Is dit misschien veranderd?

  Ik hoor graag van je

  • MacBlogster says

   Hoi Sah, er wordt nog steeds verzonden naar Nederland. Daar is niks in veranderd. Als je onderaan aan de pagina kijkt bij “Conditions de livraison” (Leveringsvoorwaarden) kijkt zie je Nederland er tussen staan inclusief de verzendkosten. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.