Top

Unboxing Fenty Beauty in Nederland – incl swatches

Bekijk eerst mijn filmpje Unboxing Rihanna: Fenty Beauty voordat je Fenty Beauty highlighters of lipgloss koopt. Ik geef je namelijk en paar tips mee en geef je mijn eerlijke mening over:

 • Ginger Binge & Moscow Mule 
 • Trophy Wife
 • Gloss Bomb (volgens alle geluiden lijkt dit haast van unicorn pies te zijn gemaakt).

Rihanna: Fenty Beauty – Mijn 1e indruk & review (unboxing)

Vanwege de hype was ik er als de kippen bij toen Fenty Beauty in Europa verkrijgbaar was. In mijn video laat ik zien welke producten ik kocht en hoe het er daadwerkelijk uitziet op mijn gezicht. Ook laat ik je weten wat ik daadwerkelijk vind van de producten die ik heb gekocht.

Fenty Beauty review: swatches highlighter & lipgloss

Fenty Beauty: mijn aankopen

Fenty Beauty kopen in Nederland

Via de Franse Sephora webshop bestelde ik de volgende Fenty producten vanwege de multifunctionele doeleinden waarvoor je ze kunt gebruiken:

 • Kilawatt highlighter Trophy Wife €33
 • Kilawatt highlighter Ginger Binge & Moscow Mule €33
 • Gloss Bomb Universal Lip Luminzer  €17

Fenty Beauty Dupes: Trophy Wife, Ginger Binge & Moscow Mule

Waarom geen Fenty foundation?

Overigens, ik heb bewust enkel deze Fenty producten gekocht. In de onderstaande video leg ik uit waarom ik geen Fenty foundation of concealer heb gekocht, mocht je dit willen weten. Ook kun je zien hoe de producten eruitzien op mijn huid.

Fenty Beauty review: highlighters

Fenty highlighters: Ginger Binge & Moscow Mule | Trophy Wife

Fenty Beauty highlighter

Wat mij opviel toen ik de highlighters bekeek is dat ze er ‘heftig’ uitzien. Zo in de verpakking doet het mij eerder denken aan oogschaduw of blush.

Fenty Beauty review: Trophy Wife

Trophy Wife highlighter

Fenty Beauty review: Trophy Wife swatches

Fenty Beauty Trophy Wife swatches

Ginger Binge & Moscow Mule

Als ik de swatches op mijn vinger bekijk dan zie ik dat de kleuren goed gepigmenteerd zijn. Ik hoef enkel met mijn vinger licht op de highlighters te tikken om voldoende kleur op mijn vinger te krijgen (zie video). Wrijven hoeft niet. Zoals je kunt zien in mijn video, zien de highlighters eenmaal aangebracht op mijn gezicht, er anders uit.

Fenty Beauty review: Ginger Binge & Moscow Mule

Ginger Binge & Moscow Mule

Pluspunten Fenty Beauty highlighter:

 • de kleuren bevatten enige glitter. In het donker geeft dit een mooie glans!
 • blijft lang zitten;
 • goed gepigmenteerd.
Anderen lazen ook
Fenty Beauty Dupes: Trophy Wife, Ginger Binge & Moscow Mule

Minpunten highlighter:

 • kleurverschil Ginger Binge & Moscow Mule is minimaal. Moscow Mule is intenser qua metallic glans, maar dat is dan ook het grootste verschil.
 • niet boterzacht. Dit zie je terug op het gezicht bij bijvoorbeeld Trophy Wife. De glitters zijn niet fijn en subtiel. Ik vind ze redelijk ‘grof’. Zie mijn filmpje zodat je ziet wat ik bedoel.

  Fenty Beauty review: swatches Ginger Binge & Moscow Mule

  Fenty Beauty Ginger Binge & Moscow Mule swatches

Fenty Beauty Gloss Bomb

Gloss Bomb bevat tevens een glinstering vanwege de subtiele glitters. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit product niet bijster bijzonder vind, ondanks dat je er verschillende effecten mee kunt creëren. Maar to be honest, dit kun je met elke willekeurige lipgloss.

 • Pluspunt Fenty Beauty Gloss Bomb: het plakt niet, maar ik voel wel zo’n typische ‘gloss gevoel’.
 • Minpunt Gloss Bomb: hoge prijs voor zo’n neutrale kleur. Een pot vaseline is goedkoper…
Fenty Beauty review: swatches Gloss Bomb

Fenty Beauty Gloss Bomb swatches

Het typische ‘gloss gevoel’ vind ik niet prettig, ik draag dan ook liever matte lipsticks. Maar goed, dit is iets persoonlijk. Als je gek bent op lipgloss, dan is dit je ding. Het ziet er natuurlijk uit, ideaal voor bruidjes dus, vooral als je het combineert met een lippotlood.

Is Gloss Bomb z’n geld waard?

Het handige aan de gloss is dat je er highlighter er overheen kunt aanbrengen, zoals je kunt zien in mijn video. Ook kun je een beetje (nude) lipstick aanbrengen en vervolgens wat gloss voor een flawless no make-up look. De vraag is echter of je €17 moet neertellen voor zo’n gloss. Persoonlijk vind ik van niet, maar als je RiRi fan tot op het bot bent wil je dit waarschijnlijk wel hebben als collector’s item.

Anderen lazen ook
MAC Make-up korting & Amerikaans make-up bestellen

Fenty Beauty Nederland kopen

Mijn Fenty Beauty make-up heb ik gekocht via de Franse Sephora webshop. Dit is de gemakkelijkste manier om Fenty make-up te bestellen vanuit Nederland. De verzendkosten zijn €13,90. Het duurde 4 dagen voordat ik mijn Fenty Beauty make-up in huis had.

LEES OOK

Betaalbare oogschaduw paletten voor een natural look verschillende soorten concealers Eye of Horus vegan make-up voor gevoelige huid oogschaduw aanbrengen zonder stress

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar