Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Review Nars: is deze blush orgasme waardig?

Make-up kenners zullen NARS voornamelijk kennen vanwege de lovende kritieken over hun über populaire blush NARS Orgasm. Het mooie make-up merk heeft echter nog meer moois in het assortiment. Ik kocht dus een palette met een highlighter en een blush: NARS Frenzy, hopende dat dit product ook orgasme-waardig is. 

Review Nars: is deze blush orgasme waardig?
NARS Frenzy Dual Intensity Blush

Nars wordt in Nederland verkocht bij De Bijenkorf

Visagie opleiding

Degenen die mijn blog al een tijdje volgen weten dat ik van make-up houd. Om die reden ben ik vorig jaar begonnen met een visagie opleiding bij DE Visagieschool. Hierdoor keek ik regelmatig bij professionele visagisten in hun make-up koffer. Het viel me toen op dat er een aantal NARS make-up gebruikten. Naar aanleiding hiervan schreef ik overigens het blog artikel:

Visagist worden? Zie hier 14 professionele make-up merken waar MUA’s mee werken.

Orgasme waardig?

Zodoende werd ik erg nieuwsgierig naar het high end make-up merk en kocht ik het NARS blush palette Frenzy, waarin tevens een gouden highlighter in zit.

Review Nars: is deze blush orgasme waardig?
NARS Frenzy Dual Intensity Blush

Review NARS blush palette Frenzy

De officiële naam van dit palette is NARS Dual Intensity Blush, Frenzy. Het bevat een blush en highlighter van 3 gram per stuk. Het is 18 maanden houdbaar nadat je het hebt geopend.

Anderen lazen ook
CK One Color make-up review

Mooie warme kleur

Na het palette op verschillende manieren te hebben gebruikt, kan ik zeggen dat ik de blush vaker gebruik in vergelijking met de highlighter. Ik vind de blush erg fijn, het is een oranje-perzikkleurige blush die mooi mijn huidskleur complementeert. Het is een warme en matte kleur die mooi oogt.

Vergelijking met mijn Black Up blush

Eerder kon je lezen dat mijn meest favoriete blush op dit moment Black Up plum is. Dit is een blush die zeer goed gepigmenteerd is. In vergelijking met deze blush is NARS Frenzy aanzienlijk subtieler. Laatstgenoemde is een blush die je echt moet opbouwen. Gelukkig maar, want je hierdoor krijg je niet snel het ‘clown effect’.

Review Nars: is deze blush orgasme waardig?
Orgasme waardig? NARS Frenzy Dual Intensity Blush

Mooi blenden

Het voordeel van de NARS Frenzy blush is dat het goed blendt. Het ligt niet bovenop mijn huid. Ook zorgt deze blush er niet voor dat ik aan het einde van de dag met een droge huid eindig.

Ook als oogschaduw te gebruiken

Daarnaast gebruik ik de blush ook graag als oogschaduw. Het zorgt voor een gezonde blik, vooral als ik het combineer met de NYX wonder pencil die ik aanbreng in mijn natte rand (onderste oogrand) en in mijn ooghoeken.

Review Nars: is deze blush orgasme waardig?
Hier zie je de NARS Frenzy blush en highlighter subtiel aangebracht op mijn wangen en jukbeenderen

NARS Frenzy Highlighter 

De NARS Frenzy highlighter is geel-goudkleurig en goed gepigmenteerd. De glans is subtiel. Geen glow into space shizzle en gelukkig benadrukt het ook geen poriën.

Wil je meer shimmer dan kun je deze NARS highlighter beter aanbrengen met je vinger in plaats van met een highlighter brush. Ook kun je het nat aanbrengen met een brush, waardoor wordt het iets intenser wordt.

Anderen lazen ook
Koop deze parels als Bobbi Brown make-up weer eens een kortingsactie heeft

Blij!

Zoals ik al aangaf ben ik erg blij met NARS Frenzy. Momenteel gebruik ik de blush vrijwel dagelijks, ondanks dat dit niet de enige blush is die ik in huis heb liggen. Wil je weten over welke blush ik nog meer reviews geschreven heb, zie:

Waar kun je NARS kopen in Nederland?

Waar kun je NARS in Nederland kopen? NARS is sinds 1 september 2017 eindelijk in Nederland te koop bij De Bijenkorf.

De Dual Intensity Blush is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren:

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Low budget make-up kan zeker even mooi zijn. Er zijn een aantal goede alternatieven. Duur hoeft niet altijd beter te zijn. Mijn ervaring als visagist is wel dat in een aantal gevallen duurdere make-up (meestal professionelere make-up) vaak een mooier effect geeft. Vooral als je bijvoorbeeld met een droge huid moet werken of moet blenden. Het gaat net iets sneller en meer flawless, vooral als je iemand binnen een korte tijd moet opmaken. Op basis van je behoefte en het doel kies je je make-up uit 😉

 1. Dhini says

  Handig duo palette blush en highlighter. De kleur vind ik ook heel mooi, alleen wat een lange naam zeg! Hopelijk kan je onthouden ha..ha

 2. Natascha says

  Ik vind het zo fijn dat Nars straks weer in NL te koop is! Nouja, mijn portemonnee denkt er denk ik anders over. Ik vind dit ook een heel mooi palette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar