Top
Producten voor mooie krullen

Orgasme waardig? NARS Frenzy Dual Intensity Blush

Make-up kenners zullen NARS voornamelijk kennen vanwege de lovende kritieken over de über populaire blush ‘Orgasm.’ Wat voor moois heeft NARS nog meer in het assortiment? Ik testte of NARS Frenzy een Dual Intensity Blush bestaande uit een highlighter en blush, tevens orgasme waardig is. 
Orgasme waardig

Degenen die mijn blog al een tijdje volgen weten dat ik van make-up houd. Om die reden ben ik vorig jaar begonnen met een visagie opleiding. Ik maak er geen geheim van dat het kijken naar make-up een prettig gevoel geeft. In mijn optiek valt het in dezelfde categorie als mannen die blij worden van auto’s. Desondanks heb ik geen gat in mijn hand. Ik hoef ook niet al het make-up in de wereld te hebben. Als ik make-up koop moet het ‘orgasme waardig’ zijn. Zo was ik dan ook in mijn nopjes toen ik erachter kwam dat NARS vanaf 1 september tevens in Nederland te koop zal zijn. Je kunt hier overigens alle details lezen over de opening.

 photo NARS Frenzy Dual Intensity Blush_verpakking_zpsgovewcpi.jpg

NARS Frenzy Dual Intensity Blush

NARS Frenzy Dual Intensity Blush

NARS Frenzy Dual Intensity Blush is de naam van een palette dat bestaat uit een blush en highlighter van 3 gram per stuk. In totaal krijg dus een NARS palette met 6 gram product dat 18 maanden te gebruiken is.

 photo NARS Frenzy Dual Intensity Blush_2_zpsx8jm8ltz.jpg

NARS Frenzy Dual Intensity Blush

NARS Frenzy Blush 

Laat ik starten met de conclusie dat ik dit, in vergelijking met mijn Black Up blush, niet de meest gepigmenteerde blush vind. Toch vind ik deze NARS Frenzy blush erg fijn. Het is een oranje-perzikkleurige blush die ik moet opbouwen, maar eenmaal aangebracht op mijn wangen vind ik het best ‘orgasme waardig’. Reden: het is een mooie warme matte kleur die natuurlijk oogt en most def mijn huidskleur complementeert. A real melanin wonder.

 photo NARS Frenzy dual Intensity_blush_swatch_zpstx4pxfte.jpg

Orgasme waardig? NARS Frenzy Dual Intensity Blush

Oogschaduw

Het voordeel van deze NARS Frenzy blush is dat het goed blendt. Het ligt niet bovenop mijn huid. Ook zorgt het er niet voor dat ik aan het einde van de dag met een droge huid eindig. Daarnaast gebruik ik het ook graag als oogschaduw. Het zorgt voor een gezonde blik, vooral als ik de NYX wonder pencil in mijn natte rand aanbreng en aan de binnenkant van mijn ooghoeken.

 photo NARS Frenzy Dual Intensity Blush_1_zpsysgnx8hx.jpg

Hier zie je de NARS Frenzy blush en highlighter op mijn wangen en jukbeenderen

NARS Frenzy Highlighter 

De NARS Frenzy highlighter is geel-goudkleurig en goed gepigmenteerd. De glans is subtiel. Geen glow into space shizzle en gelukkig benadrukt het ook geen poriën. Wil je meer shimmer dan kun je deze NARS highlighter beter aanbrengen met je vinger in plaats van met een highlighter brush. Ook kun je het nat aanbrengen met een brush, waardoor wordt het iets intenser wordt.

Blij!

Zoals ik al aangaf ben ik erg blij met NARS Frenzy. Momenteel gebruik ik de blush vrijwel dagelijks, ondanks dat dit niet de enige blush is die ik in huis heb liggen. Wil je weten over welke blush ik nog meer reviews geschreven heb, zie:

Verkoopinfo NARS Frenzy Dual Intensity Blush

Waar kun je dit kopen? NARS Dual Intensity Blush is verkrijgbaar in 5 kleuren en kost €40,54. In deze webshop kun je NARS kopen zonder extra invoerkosten. Meestal hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Vanaf 1 september 2017 is NARS tevens in Nederland te koop via deze webshop. Voor meer details bekijk dit blog artikel.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • Low budget make-up kan zeker even mooi zijn. Er zijn een aantal goede alternatieven. Duur hoeft niet altijd beter te zijn. Mijn ervaring als visagist is wel dat in een aantal gevallen duurdere make-up (meestal professionelere make-up) vaak een mooier effect geeft. Vooral als je bijvoorbeeld met een droge huid moet werken of moet blenden. Het gaat net iets sneller en meer flawless, vooral als je iemand binnen een korte tijd moet opmaken. Op basis van je behoefte en het doel kies je je make-up uit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.