Top

NARS in Nederland, Free Shipping ABH & nieuwe Douglas Zuidplein

Make-up Newsflash! Waarschijnlijk heb je al vernomen dat NARS binnenkort in Nederland wordt verkocht. Lees hier: waar en wanneer. Afgezien van dit heugelijke nieuws kun je momenteel genieten van free shipping als je make-up koopt van Anastasia Beverly Hills. En vertel ik je meer over de nieuwe en uitgebreide Douglas Store op Rotterdam Zuidplein.NARS in Nederland

Sommigen van jullie hebben het waarschijnlijk al voorbij zien komen op mijn Facebook pagina: NARS zal vanaf september 2017 verkrijgbaar zijn in Nederland.

 photo NARS_make-up_zpswto24cay.jpg

NARS eindelijk in Nederland te koop!

Het van origine Franse make-up merk zal verkocht worden in De Bijenkorf filialen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Als je in één van deze steden woont, of in de buurt, kun je er dus terecht voor een heuse NARS shop haul.

Verkoopinformatie NARS

Verkoopdata zullen als volgt zijn:

 • 1 september 2017: NARS online te koop via debijenkorf.nl.
 • 1 oktober 2017: NARS in De Bijenkorf filialen in Amsterdam en Utrecht te koop.
 • 1 november 2017: NARS te koop in De Bijenkorf Rotterdam.
 • Indien je niet kunt wachten, kun je nu al terecht in deze betrouwbare Europese webshop. Je betaalt er in Euro’s.

Free Shipping Anastasia Beverly Hills

As we speak kun je op dit moment ABH make-up kopen zonder verzendkosten te betalen. Ik weet dat je Anastasia Beverly Hills bij parfumerie Douglas kunt kopen, maar daar is het assortiment beperkt; je kunt er voornamelijk ABH wenkbrauw make-up kopen. Maar what to do als je in bezit wilt raken van highlighters of ABH oogschaduw? Je zult dan via een buitenlandse website moeten bestellen.

Anderen lazen ook
New hotspot Rotterdam: burgerbar Hamburg
 photo ABH_free_shipping_zps9hm3qm6x.png

Tijdelijk geen verzendkosten als je ABH make-up koopt

ABH Make-up

Tot nu toe vind je het grootste aanbod op de website van Anastasia Beverly Hills zelf, maar als je daar iets koopt zit je vast aan extra douanekosten en hogere verzendkosten. Gelukkig kun je tevens in Europa ABH make-up bestellen waardoor je extra douane kosten kunt vermijden. Bij Cult Beauty kun je NU ABH make-up kopen en tijdelijk gebruik maken van de Free Shipping actie.

 photo ABH_Modern_renaissance_zps9p5ndfqk.jpg

ABH Modern Renaissance palette

Cult Beauty

Cult Beauty is een betrouwbare website met een groot assortiment. Zelf heb ik er enkele malen al iets besteld, waaronder het ABH Modern Renaissance palette.

Opening nieuw filiaal Douglas Zuidplein

Nog meer verrassend beauty nieuws, want parfumerie Douglas vernieuwt het filiaal op Rotterdam Zuidplein. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om deze Douglas store om te toveren tot een compleet nieuw filiaal. Dit betekent dat het filiaal een volledige make-over krijgt met een flinke uitbreiding van het assortiment. Er komen onder andere vier nieuwe grote beauty merken bij zoals:

 • MAC Cosmetics,
 • Bobbi Brown,
 • NYX Professional Make-Up
 • en Smashbox.

Uitbreiding assortiment

Naast deze vier populaire make-up merken zal dit filiaal ook skin care merk Origins verkopen. Origins bevat plantextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke, essentiële oliën. Voor de rest kun je er tevens terecht voor Benefit Cosmetics, maar ook de Douglas Collection merken zoals Douglas Make Up en Douglas Naturals.

NARS in Nederland, Free Shipping ABH & nieuwe Douglas Zuidplein

Vernieuwd filiaal Douglas Zuidplein

Goodiebag

De opening van deze compleet verbouwde store op Zuidplein Rotterdam vindt plaats op zaterdag 29 juli 2017 om 9.30 uur. De feestelijke opening is toegankelijk voor iedereen. Bezoekers die minimaal €50 euro besteden tijdens het openingsweekend op de volgende tijdstippen:

 • 9.30 uur (zaterdag)
 • 13.00 uur (zaterdag)
 • 15.00 uur (zaterdag)
 • 13.00 uur (zondag)
 • en om 15.00 uur (zondag)
Anderen lazen ook
Permanente makeup: hoe lang blijft dit zitten?

ontvangen een goodiebag met verschillende beauty producten. Bij besteding vanaf 40 euro ontvang je een Douglas Home Spa Handzeep cadeau.

Info Douglas Zuidplein

Je vindt het vernieuwde Douglas filiaal vanaf 29 juli 2017 aan Zuidplein 695 Hoog in Rotterdam. Tijdens de feestelijke opening kun je vrijblijvend kennismaken met het vernieuwd assortiment onder het genot van een hapje en drankje.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar