Skip to Content

Catrice Highlighter Pen: budget highlighter aanbrengen

Om een prachtige glow te creëren gebruiken visagisten en make-up liefhebbers een highlighter. Meestal zijn deze aan de prijzige kant vooral als het high end highlighter betreft. Catrice heeft een highlighter in het assortiment die ik erg graag gebruik: de Catrice Highlighter Pen. Officieel bekend als: Catrice Made To Stay Highlighter Pen. 

Budget highlighter

Mijn gezicht heeft van zichzelf een prachtige glow. Elke dag zie ik eruit alsof ik goed geslapen heb, netjes mijn vitamines en mineralen binnen krijg en 2 liter water drink. NOT! Gelukkig zijn er make-up producten te koop waarmee je dit effect wel kunt creëren.

Catrice Highlighter Pen: budget highlighter aanbrengen

Catrice Made to stay Highlighter Pen: kleur 010 Eye Like

Frisser & jonger ogend

Highlighters zijn niet meer uit het straatbeeld te slaan. Dit is niet zo vreemd omdat je veel kanten op kunt met een highlighter. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je er fris, fruitig en dus minder vermoeid uitziet door middel van gebruik van een highlighter.

 photo Catrice Highlighter Pen Eye like_zpsu7fxfrrb.jpg

Catrice Highlighter Pen

Highlighters zijn er in verschillende prijsklassen, maar gelukkig heeft Catrice al geruime tijd een highlighter pen in het assortiment die goed betaalbaar is. De Made to Stay Highlighter Pen is namelijk €3,89! Het fijne is dat er zijn 3 kleuren verkrijgbaar zijn:

  1. 010 Eye Like (rose)
  2. 020 Eye Want (goud)
  3. 030 Eye Need (zilver)

Ik ben in bezit van de Catrice highlighter pen: 010 Eye Like. Een parelmoerkleurige highlighter met een rose ondertoon.

 photo Catrice Made To Stay Highlighter Pen_zpssvizv5ll.jpg

Catrice Made to Stay highlighter pen 010 Eye like op een getinte huid

Made to Stay Highlighter Pen

Het handige aan de Catrice Made to Stay Highlighter Pen is dat je geen make-up brush nodig hebt om de highlighter aan te brengen. Als je het eenmaal aanbrengt, blijft het goed zitten. Het effect is dus long lasting, maar blenden gaat naar mijn mening hierdoor niet erg gemakkelijk of je moet een kabuki brush gebruiken. Deze highlighter pen kun je dus het beste gebruiken voor kleine oppervlakten zoals bij je ogen, je neusbrug en je cupidoboog (boven je lippen), waar je niet veel hoeft te blenden.

 photo Catrice Made to Stay Highlighter Pen 1_zpscsjgrzew.jpg

Catrice Made to Stay Highlighter Pen aangebracht

Op de bovenstaande foto heb ik Catrice highlighter pen aangebracht aan de binnenkant van mijn ogen. Plus op mijn cupidoboog. Normaliter gebruik ik het subtielere NYX Wonder Pencil om mijn lipvorm te benadrukken, maar dit keer heb ik de Catrice Made to Stay Highlighter Pen gebruikt om te de glans te benadrukken. Zoals je kunt zien is de glow best opvallend.

Highlighter aanbrengen

De Catrice highlighter pen heeft een romige structuur en blijft de hele dag op z’n plek zitten. In de onderstaande Youtube video kun je zien hoe en waar ik de highlighter pen gebruik en wat het effect is.

Ben je benieuwd naar hoe je deze Catrice Made to Stay highlighter pen kunt gebruiken of een andere highlighter, zie het onderstaande overzicht. Je kunt het gebruiken:

  • aan de binnenkant van je ogen;
  • op je wenkbrauwbot;
  • op je jukbeenderen;
  • op je neusbrug;
  • op je cupidoboog (bovenkant bovenlip)
highlighter pen

Highlighter aanbrengen

Catrice highlighter pen kopen

Deze Made to Stay highlighter pen is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,89 per stuk. Ik heb ook een vlog opgenomen waarin ik deze Catrice highlighter pen bespreek. Mijn vlog kun je hier zien.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laura

Wednesday 5th of July 2017

Ziet er goed uit zeg! Lekker opvallend. Popt goed in ieder geval!

Mariska

Wednesday 5th of July 2017

Best wel handig pennetje! Even in je tas stoppen voor onderweg. Geeft ook een mooie glow :D

Jen

Sunday 20th of March 2016

Leuk!!

Lize

Wednesday 28th of November 2012

Hi Shirley die gebruik ik ook. Errug betaalbaar en het doet wat het moet doen. Essence heeft d'r trouwens ook een maar die heeft meer shimmer.

Shirley

Thursday 29th of November 2012

Hoi Lize, bedankt voor je comment! Ik heb de highlighter van Essence inderdaad ook geswatcht in de winkel, maar ik vond deze net iets mooier. Het is wat je zegt: die heeft meer shimmer en dat vind ik net te onnatuurlijk staan.

Nadien

Monday 26th of November 2012

Die ga ik proberen! Ik vind de touche eclat erg duur dus dit is wel een mooie oplossing. Ik gebruik soms een highlighter dus daarom vind ik het duur om een touche eclat te kopen.

Shirley

Thursday 29th of November 2012

Hoi Nadien, leuk dat je het gaat proberen! Ik heb ze allebei gebruikt, en ik vind dat deze highlighter zeker niet voor Touche Eclat onder doet. Je doet er ook nog eens érg lang mee! Laat je weten hoe hij is bevallen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.