Top
Krullen, Beauty & Lifestyle blog

Catrice Made to Stay Highlighter pen vs YSL Touche Eclat

Catrice heeft een nieuwe highlighter gelanceeerd de Catrice Made to Stay highlighter pen. Dit nieuwe make-up product wordt vergeleken met YSL Touche Eclat die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Ik ging uiteraard op onderzoek uit en onderzocht of deze Catrice Made to Stay Highligher pen daadwerkelijk een dupe is. Als bonus heb ik een filmpje gemaakt waarin je kunt zien hoe het eruit ziet op mijn getinte huidskleur.

 photo YSL_Touche_Eclat_Yves_highlighter_pen_zpsq6gzbcfl.jpg

YSL Touche Eclat
Catrice Made to Stay Highlighter pen vs YSL Touche Eclat

Welke verschillen zijn er? Ten eerste, YSL heeft meerdere kleuren in het assortiment gericht op verschillende huidskleuren. Catrice heeft dit niet. Er is momenteel maar 1 kleur van de Catrice highlighter pen beschikbaar: Eye Like (010). Dit is een lichte kleur met een parelmoer glans. Het is duidelijk een highlighter en niet geschikt om mee te camoufleren. Met YSL Touche Eclat kun je oneffenheden wel licht camoufleren.

Catrice Made to Stay Highlighter Pen

Catrice Made to Stay Highlighter Pen Eye Like

Highlighter vs concealer

Op basis hiervan kun je direct concluderen dat het 2 verschillende make-up producten zijn die tevens voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De YSL Touche Eclat is huidkleurig en voornamelijk een camouflagestift met highlighter eigenschappen. De Catrice Made to Stay Highlighter pen is enkel een highlighter.

Catrice Made to Stay Highlighter Pen

Is de Catrice Made to Stay Highlighter pen geschikt voor een donkere & getinte huidskleur?

Highlighter dupe?

YSL Touche Eclat kan praktisch overal in het gezicht gebruikt worden, vooral onder je ogen. Dit is niet mogelijk met Catrice Made to Stay Highlighter pen Eye Like (010). Dit is voornamelijk een cream highlighter in stick vorm. Het is niet huidkleurig en wordt niet gebruikt om oneffenheden mee te camoufleren. Deze Catrice highlighter is juist bestemd om highlight accenten aan te brengen op bepaalde delen in je gezicht of op je lichaam. Kortom, deze Catrice highlighter pen is GEEN dupe van de YSL Touche Eclat highlighter pen.

 photo YSL_Touche_eclat_kleuren 1_zpsscrhqaqq.png

YSL Touche Eclat is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Hoe ik Catrice Highlighter Pen gebruik 

In mijn onderstaande vlog kun je zien wat het effect is van deze Catrice highlighter op mijn getinte huidskleur. Ook kun je zien hoe ik het gebruik:

Anderen lazen ook
Dit is wat je een highlighter freak als cadeau geeft

https://youtu.be/JgZ2tNhaVz4

Ik gebruik geen foundation. In mijn vlog zie je wel andere make-up voorbij komen, namelijk (klik op de linkjes om mijn reviews te lezen en meerdere foto’s te zien):

Verschil: YSL Touche Eclat vs Catrice highlighter pen

Catrice Made to Stay Highlighter Pen:

  • een cream highlighter in stick vorm;
  • parelmoerige kleur, niet huidskleurig;
  • wordt gebruikt om highlight accenten mee aan te brengen;
  • je kunt er geen oneffenheden mee camoufleren;
  • verkrijgbaar in 1 kleur;
  • blijft de hele dag zichtbaar

YSL Touche Eclat:

  • camouflagestift met highlighter eigenschappen;
  • kan praktisch overal in het gezicht gebruikt worden;
  • geschikt om te gebruiken onder je ogen;
  • verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Catrice Made to Stay Highlighter pen

Hier zie je dat ik de Catrice Made to Stay Highlighter Pen heb aangebracht aan de binnenkant van mijn ooghoeken.

Catrice Made to Stay Highlighter Pen kopen

Catrice wordt in Nederland verkocht bij de Kruidvat en bij Trekpleister. De Catrice Made to Stay Highlighter Pen kost €3,79 per stuk.

YSL Touche Eclat kopen

YSL Touche Eclat wordt op verschillende plekken verkocht. Vanwege verschillende korstingsacties koop adviseer ik je om het in deze webshop te kopen.  In deze webshop kun je ook wat donkere kleuren vinden.

Q | Ga je liever voor de YSL Touche Eclat of vind je de Catrice Made to Stay Highlighter Pen ook interessant?

Lees ook

verschillende soorten concealers oliesoorten waar je haar blij van wordt lijst met alcohol slecht voor haar haarproducten voor krullen kopen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments