Skip to Content

Best kept secret: de van Haren webshop! Check wat ik kocht

Zo nu en dan scoor ik schoenen bij van Haren. Het leuke is, ik krijg vaak complimenten en wanneer ik vertel dat ik mijn schoenen voor een paar tientjes bij van Haren heb scoord, reageert men meestal verbaasd. Zie hier mijn laatste aankopen. Wat vind je er van?

Wat mij betreft is van Haren het best bewaarde geheim in Fashionista land. Dusehh….graag niet verder vertellen, voordat mijn geheime shop spot wordt leeggeplunderd…..

Best kept secret: de van Haren webshop! Check wat ik kocht

Budget shopping: van Haren schoenen tip

Dit is echt een fantastische van Haren schoenen tip, al zeg ik het zelf. Laatst scoorde ik er deze hippe zwarte enkellaarsjes voor maar €19,90!!! Tot op heden draag ik ze bijna elke dag naar het werk. Ze lopen goed comfortabel.

vanHaren schoenen tip: check wat ik kocht!
Mijn van Haren enkellaarsjes

Toen ik bij de kassa stond, spotte ik ook de onderstaande portemonnee. Aangezien ik al langere tijd op zoek was naar een mooie portemonnee waar al mijn pasje in kunnen, bedacht ik mij geen seconde. Reden: deze leren portemonnee kostte maar €16,90.  Ka-Ching! I love budget shopping! Wie wil dat nou niet, er trendy uit zien voor weinig?

vanHaren schoenen tip: check wat ik kocht!
Mijn vanHaren leren portemonnee

Mooi & betaalbaar zonder verzendkosten

Ladies die zich bewust bezig houden met de laatste modetrends, kunnen volop aan hun trekken komen bij van Haren. Zowel in de winkel als in de webshop zijn er schoenen en accessoires verkrijgbaar die steeds vaker hip zijn én ook nog eens betaalbaar.

Zoals ik al vaker laat doorschemeren in mijn beauty blogs, houd ik van mooi en betaalbaar, gecombineerd met een snufje ‘duur’. Zo ook als het op mijn personal fashion style aankomt.

Vans sneakers met Animal print
Deze Vans met animal print zijn ook online te koop bij van Haren

van Haren folder & online ruilen

Ben je op zoek naar de nieuwste aanbiedingen in de van Haren folder? Bekijk hier de allernieuwste acties. In de folder vind je ook online only aanbiedingen.

Het toffe van online shoppen is dat je er Online Exclusives vindt die je niet in de winkel kunt kopen. Wanneer je online shopt op van Haren betaal je geen verzendkosten. Dit is erg fijn!

Mocht je iets gekocht hebben en het willen ruilen, dan betaal je gelukkig ook geen retourkosten. Je geld krijg je in dat geval binnen 2 weken terug, is mijn ervaring.

Roze sneakers van Haren

van Haren Amsterdam

Ben je op zoek naar van Haren Amsterdam winkels? Gelukkig kun je daar ook terecht op verschillende locaties. Ze hebben namelijk 10 van Haren winkels in Amsterdam. Klik hier om alle locaties te bekijken. Je vindt er de openingstijden en ook de van Haren locaties in bijvoorbeeld Amsterdamse Poort en Amsterdam Noord.

Heb je dit ook gezien?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Talise Loy

Thursday 23rd of May 2013

Talise Loy liked this on Facebook.

Beautyinlife.nl

Thursday 25th of April 2013

Beautyinlife.nl liked this on Facebook.

The Dutch Lady of Fashion

Thursday 25th of April 2013

The Dutch Lady of Fashion liked this on Facebook.

facebook_ruben.kruit

Monday 22nd of April 2013

Mooie foto's!

Ansuya Lalay

Sunday 21st of April 2013

Ansuya Lalay liked this on Facebook.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.