Skip to Content

KidsKompas Parijs: de leukste reisgids voor kids

Heb je kinderen en houd je van city trips? Dan vind je KidsKompas erg fijn. Dit is een reisgids voor kids en dus erg interessant voor degenen die hun kinderen willen mee nemen naar bijvoorbeeld Parijs. voor en met kids.

Eerder liet ik weten in Parijs te zijn geweest met mijn partner. De kids waren niet mee. Stedentrips doen wij meestal met z’n tweeën. Wij zijn niet de enigen. Stedentrips zijn razend populair, maar een stadsvakantie met kinderen ligt minder voor de hand. Want waar neem je ze mee naar toe en wat is leuk voor de kids?

KidsKompas: reisgids voor kids t/m 12 jaar

Om die reden komt KidsKompas met een handige Parijs reisgids voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In deze bijzondere reisgids voor kids staan de leukste bezienswaardigheden in Parijs voor ouders en kinderen.

KidsKompas is voor kinderen

Interessante weetjes

KidsKompas staat boordevol activiteiten, winkeltjes en restaurants. Het leuke aan de reisgids voor kids is dat er interessante weetjes en achtergrondverhalen over Parijs in staan. Dit brengt de stad tot leven. Bijvoorbeeld:

  • hoeveel glazen ruitjes heeft het Louvre?
  • En wat eten Franse kinderen als ontbijt?

Omdat ik dit als ouder zelf ook niet weet, is dit niet alleen interessant voor kinderen, maar dus ook voor ouders die dit soort dingen ook niet weten.

KidsKompas app

Als ouder vindt je ook tal van praktische tips in de reisgids. Handig om te weten is dat er naast de reisgids ook een KidsKompas app voor Parijs is. In de app vind je onder andere een top tien van absolute must-see activiteiten met kinderen. Handig voor ouders en cool voor de koters!

Hotels in Parijs

>> HOE KOM JE IN PARIJS? Met NS International ben je dankzij de Thalys in minder dan 4 uur in hartje Parijs. Ze hebben vaak aanbiedingen vanaf €35! Zoek hier direct goedkope tickets >>

Ben je op zoek naar een hotel in Parijs? Zie hier een aantal hotels waar ik heb geslapen en ik zeker aanraad:

  • Hotel Tiquetonne (betaalbaar, 2e arrondisement, midden in de wijk Le Marais waar o.a. allerlei antiekwinkels en restaurant zitten).
  • Hôtel de Roubaix (sfeervol, in 3e arrondisement, rustige locatie).

Deze travel tips wil je ook bekijken

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

beautyjournaal! (@BEAUTYFREAKS_)

Friday 12th of April 2013

KidsKompas, de leukste wegwijzer in Parijs voor kinderen http://t.co/x6tlaoyjne

MacBlogster (@MacBlogster)

Friday 12th of April 2013

KidsKompas, de leukste wegwijzer in Parijs voor kinderen: http://t.co/DjPLevmIiX

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.