Top

KidsKompas, de leukste wegwijzer in Parijs voor kinderen

Eerder liet ik weten in Parijs te zijn geweest met mijn partner. De kids waren niet mee. Stedentrips doen wij meestal met z’n tweeën. Wij zijn niet de enigen. Stedentrips zijn razend populair, maar een stadsvakantie met kinderen ligt minder voor de hand. Want waar neem je ze mee naar toe en wat is leuk voor de kids? Om die reden heeft KidsKompas een handige reisgids gemaakt voor kinderen van 6 tot 12 jaar met daarin de leukte bezienswaardigheden in Parijs. Erg interessant voor degenen kids hebben en ze mee willen nemen naar Parijs.

KidsKompas is voor kinderen

Ondanks dat het artikel over de door ons bezochte hotsposts in Parijs nog niet op Macblogster.nl staat, wilde ik jullie dit leuke bericht over KidsKompas niet onthouden. KidsKompas staat boordevol activiteiten, winkeltjes en restaurants voor en met kids.

Interessante weetjes

Het leuke aan de gids is dat er interessante weetjes en achtergrondverhalen over Parijs in staan. Dit brengt de stad tot leven. Hoeveel glazen ruitjes heeft het Louvre bijvoorbeeld, wie was Napoleon en wat eten Franse kinderen als ontbijt? Omdat ik dit zelf ook niet weet, is dit niet alleen interessant voor kinderen, maar ook voor ouders.

KidsKompas app

Als ouder vindt je tevens tal van praktische tips in de reisgids die nu verkrijgbaar is. Handig om te weten is dat er naast de reisgids ook een KidsKompas app voor Parijs is, waarin je onder andere een top tien van absolute must-see activiteiten met kinderen kunt vinden. Handig voor ouders en cool voor de koters!

Alg 468x60

Anderen lazen ook
Macblogster.nl zoekt gastbloggers!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar