Top

Dit zijn de leukste markten van Londen: must see!

Londen blijft één van mijn favoriete steden. De vibe, het uitgaan, I love it. Ga je binnenkort naar Londen? Check out de leukste markten van Londen met street food, bloemen en meer.

De leukste markten van Londen

1. Chelsea Farmers Market

De leukste markten in Londen

Dit blog artikel heet “de leukste markten van Londen,” maar Chelsea Farmers Market is helemaal geen markt. Het is eerder een verzameling gezellige eettenten en winkels waar je vooral heen moet gaan als het lekker weer is. Voor iedere trek is hier wel wat te vinden.
Adres: SYDNEY STREET (SW3)
Metro: SOUTH KENSINGTON
WWW.CHELSEAFARMERSMKT.ORG,
Openingstijden: Afhankelijk van concert of voorstelling
Prijs: Afhankelijk van concert of voorstelling

2. Sunday UpMarket

De leukste markten in Londen

Sunday UpMarket in de oude Truman Brewery is de ideale locatie om unieke, handgemaakte producten direct van de ontwerper of maker te kopen. Meer dan 140 kramen bieden kleding, kunst en overheerlijke baksels aan. Hier vind je de sfeer van het Spitalfields van vroeger een beetje terug.
Adres: OLD TRUMAN BREWERY (E1)
Metro: ALDGATE EAST/LIVERPOOL STREET
WWW.SUNDAYUPMARKET.CO.UK
Openingstijden: ZO 10.00-17.00

3. Colombia Road Flower market

De leukste markten in Londen

Iedere zondag komt Columbia Road helemaal tot bloei door de Columbia Road Market. Dit is 1 van de leukste bloemenmarkten van Londen en trekt vooral Londenaren met groene vingers aan, maar de winkels en cafés maken het écht leuk. Ga naar Jones Dairy voor smakelijke bagels of naar Treacle voor heerlijke cupcakes. Angela Flanders heeft lekkere unieke parfums, Supernice verkoopt hippe muurstickers, en Ryantown is de winkel van papierkunstenaar Rob Ryan. En dat is nog lang niet alles!
Adres: COLUMBIA ROAD (E2)
Metro: OLD STREET
Openingstijden: ZO 8.00-15.00

 

Anderen lazen ook
6 Dingen die moet doen als je naar Parijs gaat in 2015

4. Kerb

De leukste markten in Londen

Dit is 1 van de lekkerste markten van Londen. Iedere dinsdag tot en met vrijdag staan er op Granary Square rond lunchtijd eetkraampjes die samen Kerb Food vormen. Je vindt Kerb op verschillende locaties in de stad. Iedere dag staan er andere kraampjes en kun je smullen van burgers, taco’s, falafel of hotdogs.
Adres: GRANARY SQUAR (N1C)
Metro: KING’S CROSS
Openingstijden: DI-VR 12.00-14.00
Prijs: 4 pond

 

5. Borough Market

De leukste markten in Londen

Borough Market is één van grootste en oudste markten van Londen. Van woensdag tot en met zaterdag komen handelaren en leveranciers vanuit het hele land samen om de zaligste dingen aan te bieden: groenten en fruit, vis op ijs, versgebakken brood, chocolade, vleeswaren, jam, olijven, er is te veel om op te noemen.
Adres: BOROUGH MARKET (SE1)
Metro: LONDEN BRIDGE
Openingstijden: OPEN WO-DO 10.00-17.00, VR 10.00-18.00, ZA 8.00-17.00,

Q | Vind jij dat er 1 of meerdere markten ontbreken in dit lijstje met leukste markten van Londen? Let me know!

de leukste markten van Londen
Lees ook


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar