Top

Uit eten in Parijs: restaurant Petrelle

In een eerder blog artikel deelde ik enkele Parijs tips, waaronder het bezoeken van restaurant Petrelle. Ondanks dat ik destijds veel interessante en voor mij nieuwe plekken heb bezocht, is het bezoek aan het bijzondere restaurant Petrelle mij zeker bijgebleven. Dit restaurant is echt de moeite waard om te bezoeken als je in Parijs bent. 

Entree restaurant Petrelle Parijs photo EntreerestaurantPetrelleParijs_zps743c01a7.jpg

Hoe ik er belandde

Parijs de stad van de liefde, wordt in adem met romantiek genoemd. Vanwege de liefde ben ik er dan ook ooit voor het eerst beland. Mr. Macblogster, de man waarmee ik inmiddels meer dan 8 jaar lief en leed deel, probeerde mij destijds te imponeren door mij als verrassing mee te nemen naar Parijs.
Macblogster in Paris photo MacblogsterinParis_zpsdfda6e0b.jpg

Leuke plekken in Parijs

Naderhand zijn we er een aantal keren teruggekeerd, maar nooit kreeg ik het gevoel de stad in z’n volledigheid te hebben gezien. Parijs noemde ik in één adem met grote gebouwen, slechte en te dure bistro’s en winkelen in designer shops. Genoeg redenen om terug te gaan en op zoek te gaan naar leukere en bijzondere plekken in Parijs.
Interieur restaurant Petrelle Parijs photo ParijsrestaurantPetrelle_zpsf3d75959.jpg

Bijzonder interieur!

Op aanraden van een Facebook vriend, die enige tijd in Parijs heeft gewoond en gewerkt, besloten we naar restaurant Petrelle te gaan. We hebben vaker culinair genoten in Parijs, waarbij er allerlei wonderbaarlijke gerechten te voorschijn werden getoverd, maar geen enkel restaurant kon qua interieur tippen aan restaurant Petrelle. Het interieur is erg bijzonder!
Macblogster @ restaurant Petrelle Parijs photo RestaurantPetrelleParis_zps43e847df.jpg
Eten te midden van allerlei mooie curiosa, verscholen achter een saaie gevel waarachter weinig lijkt te gebeuren. Restaurant Petrelle is must see en goed restaurant voor romantisch dineren in Parijs. Als je mazzel hebt, kom je er Christian Louboutin of Madonna tegen.
Eten restaurant Petrelle Parijs photo RestaurantPetrelle_zpse3b0feba.jpg

Anderen lazen ook
Shoppen bij Primark op kosten van Hotel Ibis

Adres restaurant Petrelle

Restaurant Petrelle vind je het 9e arrondissement. Het adres: 34 Rue Petrelle. In het negende arrondissement van Parijs vind je tevens het Moulin Rouge, maar ook warenhuizen Galeries Lafayette met het super mooie plafond en Au Printemps.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar