Skip to Content

Vermoeidheid camoufleren met weinig make-up

Get ready with me en bekijk welke make-up ik ’s ochtends gebruik met als doel: vermoeidheid camoufleren met weinig make-up. Just basics, geen zwaar geschut maar wel mijn favoriete make-up. Ik ben benieuwd wat je van het resultaat vindt. 

Vermoeidheid camoufleren met weinig make-up

Voor alles is een eerste keer. Na een eerste shop haul vlog, een eerste hair care shop log en een eerste outfit post, heb ik nu eindelijk een eerste get ready with me filmpje gemaakt. Omdat less soms more is, draag het de titel vermoeidheid camoufleren met weinig make-up:

Get ready with me

Met het oog op het gezegde “praatjes vullen geen gaatjes,” besloot ik een Get ready with me video te maken waarbij de nadruk ligt op het beeld, in plaats van gesproken tekst. In amper 2 minuten laat ik in mijn nieuwe filmpje zien: vermoeidheid camoufleren met weinig make-up. Ik ben benieuwd wat je van het resultaat vindt.Verkoopinfo make-up

De volgende make-up heb ik gebruikt in mijn video: vermoeidheid camoufleren met weinig make-up:

  1. MAC Mineralize blush
  2. Rituals Perfection Volume Mascara
  3. Max Factor Clump Defy Mascara
  4. Wenkbrauwpotlood H&M
  5. Catrice Made to Stay Highlighter Pen
  6. Artistry lipstick
  7. BE Creative Intense Lipstick Flame (n0.15)

Mijn favoriete make-up

Dit zijn momenteel mijn favoriete make-up items om er fris en fruitiger uit te zien. Ken je deze producten? En heb je nog tips voor mij ten aanzien van welke make-up ik het beste kan gebruiken? Let me know!

mijn make-up bag tijdens Amsterdam Fashion Week

Soms heb je niet veel make-up nodig om vermoeidheid te verbloemen.
 Q | Vermoeidheid camoufleren met weinig make-up: doe jij dit ook? Zo ja, welk make-up gebruik jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Macblogster (@MacBlogster)

Saturday 6th of December 2014

Aaargghh! Het wordt steeds moeilijker om op te staan! Poets jij je vermoeidheid ook weg op deze manier? http://t.co/NpkLvORdzJ

MacBlogster

Saturday 6th of December 2014

Aaargghh! Het wordt steeds moeilijker om op te staan! Poets jij je vermoeidheid ook weg op deze manier? http://t.co/NpkLvORdzJ

essie

Thursday 4th of December 2014

Superblog dit! Ook voor mij met m'n lichte huid. Mijn tip: Een lichte shimmer op het hoogste stukje van de jukbeen.

MacBlogster

Saturday 6th of December 2014

Dank je voor tip, en bedankt voor je compliment. Fijn om te horen!

Aisha

Friday 14th of March 2014

Die highlihter!!!! echt een goed idee! Ga ik ook eens een keer proberen. Weet je nog andere merken die een goede goedkopere highlighter verkopen? (weet niet of ik catrice ga vinden in Suriname...ff checken) xx

MacBlogster

Friday 14th of March 2014

Je zou kunnen kijken bij Miss Sporty. Weet alleen niet zeker of zij het verkopen. Sleek en anders W7?

Sharon Vyent

Friday 7th of March 2014

Sharon Vyent liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.