Skip to Content

MAC Lustre Drops & H&M Nail art Shop Haul

Houd je van shoppen en ben je op zoek naar inspiratie? Zoek niet verder, uw gebeden zijn beantwoord. Aanschouw mijn eerste shop haul vlog waarin ik mijn nieuwe aanwinsten toon: MAC Lustre Drops, een vloeibare highlighter voor een all natural glow. Plus een H&M Nail Art setje die goed van pas komen tijdens de feestdagen. Of toch niet?

Mijn 1e Shop Vlog

Op verzoek van een aantal lezeressen, heb ik de afgelopen dagen aan mijn eerste shop haul vlog gewerkt. Zie hier dan ook mijn eerste shop haul vlog. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik ben er namelijk nog niet uit of ik dit soort vlogs vaker zal maken, maar omdat ik de kwaadste niet ben, heb ik toch een filmpje gefabriceerd. De producten die je voorbij ziet komen in mijn eerste shop haul zijn beauty gerelateerde producten. 

Mac Lustre Drops & H&M Nail Art shop log

Mac Lustre Drops

Shop Haul 

De beauty producten die ik heb gekocht, zijn:

MAC Lustre Drops

Ik kocht de MAC Lustre Drops een multifunctioneel make-up product wat je onder andere kunt gebruiken als een liquid highlighter. Het is bestemd om een gezonde uitstraling, een natural glow mee te creëren. 

H&M Nail Art

Ook kocht ik H&M Nail art producten met een feestelijk thema. Veel kijkplezier! Oh ja, don’t worry, mijn vlog duurt maar 3.31 minuten. Laat vooral weten wat je van mijn shop haul vlog vindt: 

Q | Wat vind je van mijn eerste beauty shop haul en wat vind je van mijn aangeschafte producten? Heb je tips die je mij kunt geven over de Lustre Drops van MAC Cosmetics? Ik hoor het graag! 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shivjay

Sunday 5th of January 2014

Hey Meg,

Leuk filmpje, ik houd wel van korte films. Ben zelf tijdje van geweest van de Lustre Drops, maar gebruik nu van B. Brown de shimmer brick in de kleur bronze. Hier krijg je ook een heel mooi natuurlijk effect.

MacBlogster

Sunday 5th of January 2014

Hoi Shivjay, je bedoelt vast en zeker "hey Angela" :-) De shimmer bricks van Bobbi Brown heb ik idd ook al gespot, maar niet gekocht omdat ik het vrij prijzig vindt. Ik ken wel wat dames die bij Bobbi Brown zweren, omdat de kwaliteit erg goed zou zijn. Gebruik jij veel Bobbi Brown make-up?

twitter_Mode_Plus

Saturday 21st of December 2013

Wat leuk! Ik ga zeker subben :)

Meg

Wednesday 18th of December 2013

Heeey, heb het helemaal afgekeken hahahah. Laat die glow je niet teveel glimmen?

MacBlogster

Thursday 19th of December 2013

Haha, gelukkig Meg :-) De glow van de Lustre drops is subtiel, afhankelijk van hoe het licht valt, zie je het zitten. Dit is ook afhankelijk van hoeveel je aanbrengt. Je ziet het in elk geval wel. Ik zal kijken of ik tijd heb om er z.s.m. een look mee te maken, zodat je het effect kan zien.

SASKIA

Monday 16th of December 2013

Angela! Super leuk gedaan, en duidelijk en leuk om naar te kijken! Niet mee stoppen hoor :) Ik gebruik de glow van Inglot maar ben nu ook erg benieuwd naar de M.A.C lustre drops!

MacBlogster

Monday 16th of December 2013

Dank je wel Saskia! De Glow ken ik niet, moet ik maar eens naar kijken :-)

MacBlogster

Monday 16th of December 2013

Chitra Gangadin heel fijn om te horen. Dank je wel!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.