Skip to Content

Flormar Amsterdam: OMG, wat heb ik gedaan?!

Flormar Amsterdam is geopend. Ik ging langs en verbaasde mij over de hoeveelheid betaalbare make-up in de winkel. Kortom, ik shopte mij een slag in de rondte……uh oh….

De meeste make-up liefhebbers weten het allang, make-up keten Flormar heeft een winkel geopend in Amsterdam. Wat is hier bijzonder aan? Het feit dat Flormar kwalitatief goede make-up verkoopt voor budget prijzen, zorgt ervoor dat niemand de winkel verlaat zonder iets gekocht te hebben. Ik dus ook. Ik bezocht de winkel en was een half uur later een plastic tasje met inhoud, rijker. OH-EM-JIE, hoe kan dit?

Flormar Amsterdam

Flormar Amsterdam

Budget make-up

Gisteren was ik in Amsterdam in verband met een afspraak omtrent mijn blog. Dit was direct een goede reden om bij de nieuwe Flormar winkel in de Kalverstraat langs te gaan. Ondanks dat de winkel inmiddels ruim een maand open is, is het eerder niet gelukt om er een kijkje te nemen. Misschien maar goed ook, aangezien mijn geld is gebleven waar het moest blijven, namelijk in mijn portemonnee. Het zou je maar gebeuren dat het verdwijnt via het gat in je hand, zo in de kassa van Flormar. No can do…

Flormar Amsterdam

Mijn shop buit

Graaien, graaien en met liefde betalen

De Flormar winkel in de Kalverstraat is niet te missen. Je hoeft niet bang te zijn dat je de winkel voorbij loopt. De kleurrijke gevels, lokken de onschuldig make-up freak naar binnen. Zo stond ik het ene moment buiten, en na een seconde met mijn ogen geknipperd te hebben, stond ik plotseling binnen in de winkel te graaien naar make-up. Make-up dat ik natuurlijk allemaal nodig heb…..

Flormar lipstick donker bruin

Donker bruine lipstick, even wennen maar toch erg geweldig.

Flormar lipstick donker bruin

Boven: flitser
Onder: zonder flitser

Het ‘Primark effect’

Bij dezen alvast een waarschuwing, als je binnen stapt, wordt je gretig. Dit komt door de gunstige prijzen van het make-up. Alles wat je er vindt is betaalbaar, waardoor de kans groot is dat je iets koopt. Ik noem dit het ‘Primark effect’; je stopt je mandje vol, met als gevolg dat je bij de kassa een rolberoerte krijgt. Omdat ik over het algemeen geen last hebt een koopziekte, was ik in staat om mijn aankopen te beperken tot hetgeen ik graag wilde uitproberen en enigszins nodig had.

Flormar eyeliner pen

Geweldige eyeliner pen!

Mijn Flormar make-up buit

Ik werd zeer blij van de verschillende soorten terracotta blush in het assortiment! Maar omdat ik al een aardige blush collectie heb, besloot ik iets anders te kopen, namelijk de Deluxe Multi Effect Powder. Say whut? Dit is een pressed powder wat op verschillende manieren gebruikt kan worden, namelijk als blush, oogschaduw, bronzer of matterende poeder. Kortom, handige multifunctionele make-up voor in mijn tas.

Deluxe Multi Effect Powder

Flormar Deluxe Multi Effect Powder

Een look met mij nieuwe aanwinsten volgt. Bij dezen de specs van mijn make-up buit, mocht je geïnteresseerd zijn:
  • Cream & Glaze Lipstick, Pretty nummer p308 (€4,50)
  • Eyeliner pen, nummer 600 (€6,95)
  • Deluxe Multi Effect Powder,  (€14,50)
Flormar Deluxe Multi Effect Powder

Flormar Deluxe Multi Effect Powder, nummer DM01

Waar vind je Flormar?

Stap uit bij halte Spui (na tramhalte de Dam als je vanaf Amsterdam CS komt), loop de eerste steeg in die je ziet richting de Kalverstraat en als het goed is, loop je dan tegen Flormar aan.

Flormar Deluxe Multi Effect Powder

Boven: met flitser
Onder: zonder flitser

Tip: de winkel is niet erg groot. Dit heeft als gevolg dat je elkaar gemakkelijk voor de voeten loopt. Mijn advies is om op een rustig moment onder werktijd langs te gaan. Je krijgt dan de kans om in alle rust alles uit te proberen en advies te vragen aan de aanwezige verkopers.

Q | Ben jij al bekend met het make-up merk Flormar?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lena

Thursday 23rd of September 2021

Ik zoek lip stift l 27 glanzend blijf goed zitten ik heb het toen ik Rotterdam zuidplein gekocht maar is weg daar kop jullie die kleur ik hoor het wel

Macblogster

Sunday 26th of September 2021

Hoi Lena, volgens mij hebben ze nog een locatie in Amsterdam. Zo niet, dan zijn ze weg uit Nederland. Je zou eventueel online kunnen kijken. Misschien kun je het online bestellen. Succes.

Kiki

Sunday 12th of April 2015

Leuke blog!

Lola

Monday 22nd of December 2014

Eeehm ik gA vandaag naar de stad en ik wil weten of het make up ook geschikt is voor iemand van bijna 12

chucky1012

Tuesday 2nd of December 2014

Super mooie make-up! Jammer dat de winkel nog niet in de andere grote steden is!

MacBlogster

Wednesday 3rd of December 2014

Ja, echt een bummer! Maar aan de andere kant ook wel erg fijn voor mijn portemonnee ;)

Angela

Tuesday 2nd of December 2014

Hun foundation is super! Flormar is de enige winkel die een foundation heeft dat perfect bij mijn huid past. Anders kom ik bij Chanel uit, en dan betaal ik gelijk 45 euro!

MacBlogster

Wednesday 3rd of December 2014

Ja, de kwaliteit van de make-up is over het algemeen erg goed. Gelukkig dat er een matching foundationkleur is te vinden!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.