Skip to Content

Make-up Newsflash: mijn 5 favoriete lipsticks

Met welke lipsticks kun je mij regelmatig op straat zien? En wat zijn de kleuren die ik graag draag? In dit blog artikel kun je het lezen. Laat me in een comment weten wat je van de kleuren vindt en wat zijn jouw 5 favoriete lipsticks zijn.
Mijn 5 favoriete lipsticks photo 5_favoriete_lipsticks_zpsjahosfsg.jpg

Verzot op lippenstift

Zoals jullie weten ben ik redelijk verzot op lipsticks. Zo zal ik gerust €19,50 uitgeven aan een matte lipstick van een bepaald merk wat ik voor het gemak maar even niet zal noemen. Je weet maar nooit, straks denkt 1 van jullie dat ik aandelen bezit.

Na mijn 30 dagen lipstick challenge

Naar aanleiding van mijn 30 dagen lipstick challenge 2015, heb ik mijn lippenstift collectie gesorteerd en gereduceerd tot een acceptabel aantal. Alhoewel ik je kan vertellen dat het aantal lipsticks in bezit nog steeds hoger ligt dan het gemiddelde. Anyway, tijdens het sorteren kwam ik erachter wat momenteel mijn 5 favoriete lipsticks zijn.

Mijn 5 favoriete lipsticks

Dit zijn ze. Laat me in een comment weten wat je van de kleuren vindt en wat zijn jouw 5 favoriete lipsticks zijn.

Mijn 5 favoriete lipsticks photo MAX_makeup_5_favoriete_lipsticks_zpszdjjxml9.jpg

MAX Make-up: Cranberry

1. MAX Make-up: Cranberry

Laat ik met de goedkoopste beginnen: MAX Make-up Cranberry. Cheap, doch stijlvol. Zoals je aan de lipstick kunt zien is dit een wijnrode kleur die ik graag draag. Het oogt vrouwelijk, classy en naar mijn mening ook goed draagbaar in een formele setting. Benieuwd naar de prijs en waar je het kunt kopen? Zie dit blog artikel.

2. Flormar Cream & Glaze Lipstick: P308 

Mijn 5 favoriete lipsticks photo Flormar_5_favoriete_lipsticks_zpsum1ijoxm.jpg

Flormar Cream & Glaze Lipstick, Pretty nummer p308

Dit is een crèmige donkerbruine lipstick met een mooie satin finish. Het droogt mijn lippen niet uit en ik bemerk dat ik deze lipstick steeds vaker pak als ik een donkere kleur op mijn lippen wil.

Voor meer informatie over waar je deze Flormar lipstick kunt kopen en voor welke prijs, zie dit blog artikel.

Op de onderstaande Instagram foto kun je zien hoe deze donkerbruine Flormar lipstick op mijn lippen oogt.

Let’s get dark Dag 17: Flormar lipstick P308 #30dayslipstickchallenge #lipstick #darklips #lipstickjunkie

Een foto die is geplaatst door Angela (@macblogster) op

Mijn 5 favoriete lipsticks photo BE_Creative_5_favoriete_lipsticks_zpsxc0ynfww.jpg

BE Creative intense lipstick: Flame

3. BE Creative Intense lipstick: Flame

Deze romige rode lipstick met een oranje ondertoon doet me denken aan MAC Lady Danger. I love it! Er is een licht kleurverschil en deze BE Creative lipstick is niet mat. Dit mag echter de pret niet drukken. Voor enkele euro’s minder dan MAC, heb je een mooie rode kleur in bezit. Het interessante is dat ICI Paris XL, waar je dit merk kunt kopen, vaak acties heeft waarbij je nog eens korting krijgt of 2 lipsticks voor de prijs van 1 kunt kopen. Voor meer info, zie de ICI Paris XL webshop.

Mijn 5 favoriete lipsticks photo The_body_shop_5_favoriete_lipsticks_zpsbdmd0iz5.jpg

Colour crush Pink Lipsticks: Red Hot Raspberry (201)

4. The Body Shop colour crush Pink Lipsticks: Red Hot Raspberry (201)

Ik krijg vaak complimenten als ik deze roze kleur met een blauwe ondertoon draag. De kleur is intens en glanst mooi. Het blijft tevens lang zitten en is 100% vegetarisch. Voor meer informatie, zie The Body Shop webshop.

Mijn 5 favoriete lipsticks photo Flat_out_fabulous_5_favoriete_lipsticks_zpsnzia6quv.jpg

MAC Flat Out Fabulous

5. MAC Flat Out Fabulous

Droeg ik voorheen voornamelijk Relentlessly Red, nu ben ik overgestapt op Flat Out Fabulous. Wat mij betreft een kleur die elke vrouw in haar collectie moet hebben: een opvallende mat paarse (plum) kleur met een fuchsia-kleurige ondertoon. Super, super en nog eens super! Voor meer foto’s, zie dit blog artikel.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eline Vmaalsen

Sunday 15th of November 2015

Ik vind die roze heel mooi

MacBlogster

Thursday 12th of November 2015

Can't help it. I love it too much: https://t.co/gPuLKKXIn7

Carmelita Bhairo

Wednesday 11th of November 2015

De 201 van de bodyshop?

MacBlogster

Wednesday 11th of November 2015

Ja klopt!

Carmelita Bhairo

Wednesday 11th of November 2015

Welke is deze?

MacBlogster

Wednesday 11th of November 2015

Mijn 5 favoriete lipsticks https://t.co/gPuLKKXIn7

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.