Top

Deze Beauty Bakerie Lip Whip is long lasting, maar ik vind het akelig

Na maanden ben ik eindelijk eigenaar van de Beauty Bakerie Lip Whip Gingersnap. Als beauty liefhebber ken je Beauty Bakerie misschien van een video die ooit viral ging. Dit is een video waarbij je swatches kon zien die onder stromend water werden gehouden. De lipsticks bleven zitten en liepen niet uit. Geweldig! Of toch niet?

Beauty Bakerie Lip Whip Gingersnap

Gastblogger Amanda

Voordat ik verder vertel over deze luxe liquid lipstick van Beauty Bakerie, vertel ik je snel in het kort wie ik ben. Ik ben gastblogger Amanda, het gezicht achter amandatamara.nl, en de make-up van Beauty Bakerie stond al lange tijd op mijn wensenlijstje.

Check mijn Instagram voor nog meer lipstick swatches en foto’s.

Beauty Bakerie

Beauty Bakerie heeft producten voor je ogen, gezicht, lip verzorging én natuurlijk hun lip whips. Houd je meer van metallic dan ben je ook bij hen op het juiste adres.

Beauty Bakerie Lip Whip Gingersnap

Beauty Bakerie Lip Whip Gingersnap behoort tot de categorie nude:

 • Luxe verpakking
 • Bestellen via Asos
 • Long-lasting & smudge-proof
 • Cruelty-free
 • Geurloos
 • Matte liquid lipstick
 • Vegan
 photo Beauty_Bakerie_Lip_Whip_gingersnap_zpszg5j0ubw.jpg

Beauty Bakerie Lip Whip in de kleur Gingersnap

Verpakking

Zowel het doosje als de lipsticks zijn een blik of twee waardig. Ik word vrolijk van de kleuren en als je op de website van Beauty Bakerie terecht komt dan begeef je je in hun bakerie heaven. De lip whip ziet er luxe uit en springt tot nu toe, qua uiterlijk, boven alle andere liquid lipsticks uit.

 photo BeautyBakerieLipWhip_verpakking_zpshxwj29qm.jpg

Beauty Bakerie Lip Whip verpakking

Applicator

Deze applicator is schuin afgesneden, zoals vele lipsticks applicator. Toch heeft deze applicator iets speciaals. Het bovenste stukje is namelijk scherper afgesneden. Hierdoor kun je je lip whip nog strakker aanbrengen.

 photo Beauty_Bakerie_Lip_Whip_gingersnap_applicator_zpsav9icaxk.jpg

Applicator Beauty Bakerie Lip Whip Gingersnap

Conclusie

Deze lip whip is echt long-lasting en smudge-proof! De lip whip heeft een portie kibbeling en een bord nasi overleefd en nog steeds zat de lip whip er goed op. Toch ben ik heel erg teleurgesteld. De lip whip voel je namelijk zitten en is plakkerig. Meerdere lagen aanbrengen ging ook heel lastig.

Anderen lazen ook
Nude lips: essence lipliners in the nude & wish me a rose

Instagram made me buy it

Na mijn vijfde poging, moest ik concluderen dat ik geen fan ben van deze formule. Dit was een Instagram made me buy it aankoop. Gingersnap is een mooie kleur, maar ik heb genoeg andere kleuren die erop lijken. Ik zal dus niet snel een andere lip whip bestellen.

 photo Beauty_Bakerie_Lip_Whip_gingersnap_look_zpssezuejf3.jpg

Ik, gastblogger amandatamara.nl, met de Lip Whip Gingersnap op mijn lippen

Voordelen

 • Long-lasting, vegan, waterproof, smudgeproof en cruelty free
 • Bestellen via Asos (geen verzendkosten)
 • Luxe verpakking

Nadelen

 • Aanbrengen van de lip whip ging niet geleidelijk
 • Tijdens het aanbrengen niet je lippen tegen elkaar aandrukken
 • Vijf minuten wachten tot dat het is opgedroogd
 • Na het opdrogen bleven mijn lippen toch aan elkaar plakken

Verkoopinfo Beauty Bakerie Lip Whip

Op de website van Beauty Bakerie betaal je $20 voor een lip whip. Bij grote YouTubers kun je een kortingscode vinden in hun beschrijving box. De verzendkosten zijn echter vanaf $13.83 en er komen ook nog eens extra importkosten bij. No way, dat ik dit wil betalen. Sinds kort kun je Beauty Bakerie ook in Nederland kopen via deze webshop.

Lees ook

verschillende soorten concealers Krijg je droge lippen van Sleek Matte lipsticks MAC liquid lipstick So Me & To Matte with Love rode liquid lipstick waar je u tegen zegt

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar