Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

MAX Lipstick van de Action: Yay or Nay?

MAX lipstick is te koop bij budget winkel Action en kost ongeveer €0,45 cent per stuk. Dit kan nooit goed zijn, of toch wel? MAX lipstick is cruelty free en niet getest op dieren. Is het dan toch wat? ‘Never judge a book by it’s cover’, toch? MAX lipstick: Yay or Nay?

MAX lipstick: budget make-up

Een aantal maanden geleden was ik in de Action en liep ik langs het make-up. Het uiterlijk van de verpakkingen heeft me vaak tegengehouden om iets te kopen, maar omdat ik op zoek was naar een betaalbare eyeliner, besloot ik het make-up nader te inspecteren. Ik trof er de meest verschrikkelijk ogende make-up aan, echter wel zeer betaalbaar.

MAX lipstick swatches

Na mijn ervaring met het W7 10 out of 10 oogschaduw palette, was ik benieuwd naar de kwaliteit van het MAX make-up. ‘Never judge a book by it’s cover’, zegt men. Zo kocht ik dus een aantal MAX make-up items. Als eerste start ik met een review en swatches van de lipsticks die ik kocht.

MAX lipstick: budget make-up

Van links naar rechts: 1. Taupe | 2. Hot Pink | 3. Pink Blush | 4. Terra | 5. Dark Nude

Swatches MAX lipstick De pigmentatie is redelijk en varieert van shimmery tot redelijk mat. Wat opvalt is dat de kleuren er heel anders uit zien op mijn lippen. De kleuren lijken donkerder en feller dan in werkelijkheid het geval is. Ik zou de kleuren eerder sophisticated noemen.

Anderen lazen ook
Catrice Absolute Nude Eyeshadow vs Sleek i-Divine Storm

MAX lipstick: budget make-up

Van links naar rechts: 1. Fashion Orange | 2. Poppy Peach | 3. Cherry Red | 4.  Deep Berry | 5. Warm Wine

MAX lipstick swatches

Let niet op de afwerking, met het oog op de tijd heb ik niet veel aandacht besteed aan de afwerking. Daarnaast ben ik 9 van de 10 keer een luie lipstick smeerder. Dus geen concealer en lipliner. Bij mij is het over het algemeen lipstick & go.

Best budget buy?

De lipsticks worden verkocht in duo verpakkingen met kleuren die enigszins contrasteren of tot dezelfde kleurfamilie behoren. Het bedrag dat je neertelt voor een duo verpakking is €0,89. Ja, echt…….

MAX lipstick: budget make-up

Cruelty free

Dit is dan ook de reden waarom ik dacht: “dit kan nooit goed zijn.” Al met al moet toegeven dat de lipsticks beter zijn dan ik had verwacht. Daarnaast zegt de verpakking dat MAX lipstick cruelty free is en niet getest is op dieren. Pluspunt.

Ingrdiënten lipsticks

Ingredienten MAX Lipstick

Deze MAX lipsticks bevatten bijenwas, een groot aantal kleurstoffen, Mica (vanwege de ‘glim’ eigenschappen), Aloe Vera, vitamine E en parabenen.

Yay or Nay?

De verpakking blijf ik afgrijselijk vinden en de huls beschadigt de lipstick als je niet uitkijkt.  Een pluspunt is toch wel dat deze MAX lipstick zeer betaalbaar is en mijn lippen niet uitdroogt. Verrassend vind ik dat deze lipsticks longlasting zijn. Mijn ervaring is dat het de hele dag of avond blijft zitten, 6 uur moet zeker wel lukken, zelfs als je eet en drinkt. En zelfs als MAX lipstick niet longlasting zou zijn dan zou ik voor €0,89 gerust mijn lippen nog eens bijstiften en neem ik de cheap ass verpakkingen voor lief. Uiteindelijk doen de MAX lipsticks de verpakking eer aan, aangezien de lipsticks lachwekkend goedkoop zijn. Ik zeg dus hell Yay!

Anderen lazen ook
De 10 lipstick geboden

Q | Wat vind jij van deze MAX lipsticks: Yay or Nay?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Jaleesa says

  Nog nooit geprobeerd, maar wel gezien. Ik dacht voor die prijs zal het wel een flinke tegenvaller zijn. Volgende keer dat ik er ben zal ik het ook ff proberen. Klinkt veelbelovend 🙂

  • MacBlogster says

   Dat was precies mijn gedachtengang. Ben blij dat ik ze toch gekocht heb. Ik zal ze zeker vaker gebruiken, vooral voor every day use. Ik ben benieuwd welke kleuren jij meeneemt.

 2. Naomi says

  Ik zeg zeker yay. Ik vind die oranje kleur vooral erg mooi bij jou. Ik denk dat de kleuren te licht zijn i.c.m. mijn huidskleur, anders had ik het wel geweten.

  • MacBlogster says

   Ik denk je het zeker wel kunt uitproberen. Ik zou me hier echt geen zorgen over maken als ik jou was. De oranje kleur zal zeker ook goed te combineren zijn met een donkere huidskleur. Mocht je toch twijfels hebben, dan adviseer ik je voornamelijk de kleuren gebruiken met de betere pigmententatie te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten 🙂

 3. Gwendelien says

  Na het lezen van dit artikel en de fotos te hebben bekeken. Zeker YAY Terra en Dark nude trekken mn aandacht. Ik heb ze nooit aan durven schaffen omdat k vind dat lippenstift mij niet staat… maar wie weet 😀

  • MacBlogster says

   haha, daar had ik eens opgelet. Ik zat meer naar mijn wallen en sproeten te kijken. Maar thanx, ik zie nu wat je bedoelt, was me zelf niet eens opgevallen 🙂

 4. Iris says

  Ik gebruik ze ook. Heel graag zelfs ik poeder ze af met een matterende poeder dan blijven ze heeeeel lang zitten. Ik tover daar iedere shimmer lipsrick om in een matte. Ben het er voor het slapen een x vergeten het er af te halen en toen zat het er de volgende ochten nog perfect op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.