Skip to Content

Max and More Lipstick van de Action: Yay or Nay?

Max and More lipstick is te koop bij budget winkel Action en kost ongeveer €0,45 cent per stuk. Dit kan nooit goed zijn, of toch wel? Deze budget lipstick is cruelty free en niet getest op dieren. Is het dan toch wat? ‘Never judge a book by it’s cover’, toch? Max and More lipstick: Yay or Nay?

Een aantal maanden geleden was ik in de Action en liep ik langs het make-up. Het uiterlijk van de verpakkingen heeft me vaak tegengehouden om iets te kopen, maar omdat ik op zoek was naar een betaalbare eyeliner, besloot ik het make-up nader te inspecteren. Ik trof er de meest verschrikkelijk ogende make-up aan, echter wel zéér betaalbaar!

Deze Action Tips vind je ook interessant

Max and More Lipstick van de Action: Yay or Nay?

Max and More lipstick swatches

Na mijn ervaring met het W7 10 out of 10 oogschaduw palette, was ik benieuwd naar de kwaliteit van het Max and More make-up. ‘Never judge a book by it’s cover’, zegt men. Zo kocht ik dus een aantal Max and More make-up items. Als eerste start ik met een review en swatches van de lipsticks die ik kocht.

Max and More Lipstick van de Action: Yay or Nay?

Van links naar rechts: 1. Taupe | 2. Hot Pink | 3. Pink Blush | 4. Terra | 5. Dark Nude

De pigmentatie van de Max and More lipsticks is redelijk. De finish varieert van shimmery tot redelijk mat.

Wat mij opvalt is dat de kleuren er heel anders uit zien op mijn lippen. De kleuren lijken in de lipstick huls veel donkerder en feller dan het er daadwerkelijk op mijn lippen uitziet. Ik zou deze Max and More lipsticks eerder subtiel noemen.

Max and More Lipstick van de Action: Yay or Nay?

Lipstick & go!

Let trouwens niet op de afwerking, met het oog op de tijd heb ik niet veel aandacht besteed aan het netjes aanbrengen van de lipsticks. Daarnaast ben ik 9 van de 10 keer een luie lipstick smeerder. Dus geen concealer en lipliner. Bij mij is het over het algemeen: lipstick & go!

Max and More Lipstick van de Action: Yay or Nay?

Van links naar rechts: 1. Fashion Orange | 2. Poppy Peach | 3. Cherry Red | 4.  Deep Berry | 5. Warm Wine

Best budget buy?

Deze Max and More lipsticks worden verkocht in duo verpakkingen met kleuren die enigszins contrasteren of tot dezelfde kleurfamilie behoren. Het bedrag dat je neertelt voor een duo verpakking is €0,89. Ja, echt…….! Dit is dan ook de reden waarom ik dacht: “dit kan nooit goed zijn.”

Max and More Lipstick van de Action: Yay or Nay?

Al met al moet toegeven dat deze Max and More beter zijn dan ik had verwacht. De lipsticks hebben mij aangenaam verrast. Een pluspunt is toch wel dat deze lipsticks zeer betaalbaar zijn en mijn lippen niet uitdrogen. 

Max and More Lipstick: Yay or Nay?

Verrassend vind ik dat deze lipsticks long lasting zijn. Mijn ervaring is dat het de hele dag of avond blijft zitten: 6 uur moet zeker wel lukken, zelfs wanneer je eet en drinkt!

En zelfs als deze Max and More lipsticks niet long lasting zouden zijn dan zou ik voor €0,89 gerust mijn lippen nog eens bijstiften. Ik zeg dus: hell Yay, kopen die hap- ondanks de afgrijselijke verpakking. De cheap ass verpakking neem ik op de koop toe.

Ingrediënten lipsticks

De verpakking is lelijk, maar er staat voldoende informatie op. Je kunt er de ingrediënten terug vinden en op de verpakking is ook te lezen dat deze Max and More lipstick cruelty free zijn. Ze zijn niet getest is op dieren. Pluspunt!

Max and More Lipstick van de Action: Yay or Nay?

Deze Max and More lipsticks bevatten bijenwas, een groot aantal kleurstoffen, Mica (vanwege de ‘glim’ eigenschappen), Aloe Vera, vitamine E en parabenen. De lipsticks zijn dus niet vegan.

Q | Zou jij deze Max and More lipsticks kopen: Yay or Nay?

Vind je dit interessant? Ontvang make-up en beauty tips per e-mail:

Max and More Lipstick van de Action Review: Yay or Nay?

Deze reviews vind je ook interessant

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ancheline Waterfort

Thursday 15th of October 2015

Blijft deze lipstick lang zitten van de action ??

Nancy Pinas

Friday 9th of October 2015

Vandaag gehaald, voor die prijs is het prima ;-)

MacBlogster

Friday 9th of October 2015

Voorheen stonden er namen op, maar dit hebben ze tegenwoordig waarschijnlijk aangepast naar nrs?

Nancy Pinas

Friday 9th of October 2015

Whaaaaha, het staat zo klein geschreven . Ik wel 37 erop staan. En bij de Mac zeggen ze ook altijd Velvet Teddy. ?

MacBlogster

Friday 9th of October 2015

Dank je. Kun je ook de naam van de MAX lipstick geven? Of is dit nr 37?

Nancy Pinas

Friday 9th of October 2015

Deze lijkt op de Matte velvet Teddy van Mac...37

MacBlogster

Friday 9th of October 2015

Kijk, daar doen we het voor! Welke MAX kleur is dat? Is een leuke tip om te geven aan de rest van de lezers, met dank aan jou ?

Tro Vey

Thursday 8th of October 2015

Best goed voor hun uiterst klein prijsje, zijn alleen vaak mijn kleuren niet. :(

MacBlogster

Thursday 8th of October 2015

Oranje kleur is ook goed

MacBlogster

Thursday 8th of October 2015

Het zijn idd geen spannende kleuren, maar de roodtinten zijn best mooi. Die gebruik ik het meest, waaronder de bordeaux kleuren. Blijft erg lang zitten. Tot winse van de avond.

Carmelita Bhairo

Thursday 8th of October 2015

Wel mooie kleuren weer

Carmelita Bhairo

Thursday 8th of October 2015

Nog meer lipstick??

Carmelita Bhairo

Thursday 8th of October 2015

Ja dat klopt, een tijdje geleden hadden ze het niet

MacBlogster

Thursday 8th of October 2015

Ik wilde je taggen. Maar het lukte niet. Vorige keer toen je ging kijken waren ze er niet meer zei je.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.