Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Outfit inspiratie Dr Martens – Curvy in black

Wie mij kent weet dat ik graag rondloop in een kleurrijke outfit. Kleding, schoenen, lipstick of accessoires, ik heb ze graag kleurrijk. Je zult mij dus niet snel zien in geheel zwarte kleding, tenzij er opvallende patronen aan te pas komen.

Outfit inspiratie

De enige momenten dat ik geheel in het zwart te zien ben is als ik een inspiratieloze dag heb. Je weet wel zo’n dag waarin je liever in je huispak rondloopt, maar niet kan omdat je naar buiten moet.

Afgelopen zondag had ik zo’n dag waarop ik graag in en ultra comfy outfit wilde rondlopen (lees: mijn huispak). Dat plan ging niet door aangezien ik om klokslag 09.30 uur in de bios moest zitten. Ik trok dus een outfit uit de kast die voor het grijpen lag. Ik had niet zo’n zin om er over na te denken. Het resultaat: een ratjetoe aan kleding in combinatie met mijn Dr Martens.

Dat liever dan the real deal slons look: joggingbroek en UGGs. Dat trek ik enkel aan als ik ongewassen boodschappen doe 🙂 (did I just say that….?)

Outfit of the day: all in black outfit

Mijn outfit: 

Anyway, zie hier het resultaat van mijn no inspiration sunday: Curvy in black:
Vest: H&M | Jurk: SundayMonday | Legging: H&M | Laarsjes: Dr. Martens | Riem: Miss Etam | Armbanden & ketting: Primark

Outfit of the day: all in black outfit

Mijn make-up:

Blush & oogschaduw: MAC Mineralize skinfinish | Lipstick: Flormar

Anderen lazen ook
Niet kijken, deze Beautiful black bags kun je niet weerstaan!

Q | Wat vind je van mijn huispak? Yay or Nay?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.