Skip to Content

H&M nagellak: Nail Art Trio

In mijn eerste shoplog liet ik weten onder andere een H&M nail art setje te hebben gekocht voor €6,95. Inmiddels heb ik het nail art setje gebruikt en is het tijd mijn bevindingen met jullie te delen middels de onderstaande foto’s. 

H&M Nail art nagellak

H&M Nail art nagellak

H&M nagellak

Ik heb wel vaker nagellak gekocht bij H&M, zoals deze 3D nagellak en een roze glitter top coat. Tot op heden was ik goed te spreken over H&M nail polish en dacht daarom dat dit nail art setje ook van redelijke kwaliteit zou zijn. Dus niet….

H&M Nail art nagellak

Kwaliteit nail art set

De kwastjes zijn te smal om de sjablonen mee in te kleuren, ze zijn meer geschikt voor het maken strepen of andere vormen. Doordat de nagellak dun is, kun je gemakkelijk strepen trekken. Het nadeel hiervan is dat de nail polish gemakkelijk van het kwastje op je nagels of tafel druppelt als je niet voorzichtig te werk gaat.

H&M Nail art nagellak

Kwaliteit sticker sjablonen

Daarnaast zijn de sticker sjablonen zijn niet herbruikbaar omdat het bij een tweede gebruik niet meer goed blijft plakken. Op alle foto’s zie je het resultaat na 10 minuten wachten. Het sjabloon beschadigde mijn nagellak en de ‘nail art’ zag er niet uit zoals gehoopt.

H&M Nail art nagellak

Conclusie

Naar mijn mening, gaven de sjablonen dit setje juist een meerwaarde om te kopen. Doordat ik de kwaliteit van de sjablonen slecht vind, is dit H&M nail art setje een miskoop, zelfs voor €6,95.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vicky

Thursday 27th of March 2014

Dank je wel voor deze review! Ik ga deze setjes zeker niet kopen, ik zou er meer van verwacht hebben.

MacBlogster

Thursday 27th of March 2014

Hoi Vicky, dank je wel. Dit was inderdaad een tegenvaller, over het andere nagellak ben ik op zich best te spreken. Heb je dit review al gezien: 3D glitter nagellak: http://macblogster.nl/budget-beauty-hm-3d-glitter-nagellak/ of roze glitter top coat: http://macblogster.nl/pink-glitter-top-coat-catrice-nagellak-vs-hm-nail-polish/

Mattania

Sunday 19th of January 2014

wow wat jammer zeg!

MacBlogster

Sunday 19th of January 2014

Ja, inderdaad. Hopelijk kan ik het nagellak nog gebruiken voor de nodige nail art.

nikita

Sunday 19th of January 2014

Mooie kleurtjes :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.