Top
Producten voor mooie krullen

Budget Beauty: H&M 3D glitter nagellak

Ben jij al bezig met het arrangeren van jouw kerst outfit en look? Ik ben erg benieuwd wat je zult aantrekken en voor welke kleuren je gaat. Zelf ben ik nog niet bezig met wat ik aantrek; dit bepaal ik meestal dezelfde dag en 2e kerstdag ben ik van plan om door te brengen in mijn pyjama, op de bank hangend, Netflix kijkend met allerlei hapjes voor mijn neus. Wat ik al wel weet, is dat ik H&M 3D glitter nagellak op zal hebben, genaamd Jo Is In The House. Dit past bij de feestdagen en is betaalbaar. Een leuke tip, toch? 

H&M 3D gitter nagellak

3D glitter nagellak

De nagellak die ik op de foto’s draag is Essie Lovie Dovie (zie hier swatches) en Essie Mademoiselle. Ik heb 2 nagellak lagen aangebracht voor een dekkend resultaat. Hier heb ik 1 laag H&M 3D glitter nagellak (Jo Is In The House) overheen aangebracht. De nagellak van H&M kost €3,95 en is verkrijgbaar bij elke H&M met een beauty afdeling.

3D gitter nagellak

Helaas is de bovenstaande foto niet erg scherp waardoor je effect op mijn nagels minder goed kunt zien. Desondanks kun je het 3D effect van de glitters in het flesje wel goed zien.

Essie Mademoiselle & 3D glitters

Persoonlijk vind ik de 3D glitter nagellak het mooist er uit zien op een nude kleurige nagellak, zoals Essie Mademoiselle. Op de onderstaande foto kun je zien dat de 3D glitter nagellak dan veel beter uit de verf komt en het 3D effect beter zichtbaar is. Je kunt zelfs zeggen dat H&M’s Jo Is In The House zelfs een diamond effect geeft.

3D gitter nagellak

Q | Weet jij al welke nagellak kleur jij draagt tijdens de feestdagen? Ga je voor glitter nagellak of voor minder opvallende nagels?

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Chitra Gangadin wattenpad weken in nagellak remover en om je nagel heen doen. Paar seconden om je nagel laten en daarna kun je het gemakkelijker verwijderen. Het is idd wel iets minder gemakkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.