Skip to Content

Budget Beauty: H&M 3D glitter nagellak

Ben jij al bezig met het arrangeren van jouw kerst outfit en look? Ik ben erg benieuwd wat je zult aantrekken en voor welke kleuren je gaat. Zelf ben ik nog niet bezig met wat ik aantrek; dit bepaal ik meestal dezelfde dag en 2e kerstdag ben ik van plan om door te brengen in mijn pyjama, op de bank hangend, Netflix kijkend met allerlei hapjes voor mijn neus. Wat ik al wel weet, is dat ik H&M 3D glitter nagellak op zal hebben, genaamd Jo Is In The House. Dit past bij de feestdagen en is betaalbaar. Een leuke tip, toch? 

H&M 3D gitter nagellak

3D glitter nagellak

De nagellak die ik op de foto’s draag is Essie Lovie Dovie (zie hier swatches) en Essie Mademoiselle. Ik heb 2 nagellak lagen aangebracht voor een dekkend resultaat. Hier heb ik 1 laag H&M 3D glitter nagellak (Jo Is In The House) overheen aangebracht. De nagellak van H&M kost €3,95 en is verkrijgbaar bij elke H&M met een beauty afdeling.

3D gitter nagellak

Helaas is de bovenstaande foto niet erg scherp waardoor je effect op mijn nagels minder goed kunt zien. Desondanks kun je het 3D effect van de glitters in het flesje wel goed zien.

Essie Mademoiselle & 3D glitters

Persoonlijk vind ik de 3D glitter nagellak het mooist er uit zien op een nude kleurige nagellak, zoals Essie Mademoiselle. Op de onderstaande foto kun je zien dat de 3D glitter nagellak dan veel beter uit de verf komt en het 3D effect beter zichtbaar is. Je kunt zelfs zeggen dat H&M’s Jo Is In The House zelfs een diamond effect geeft.

3D gitter nagellak

Q | Weet jij al welke nagellak kleur jij draagt tijdens de feestdagen? Ga je voor glitter nagellak of voor minder opvallende nagels?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBlogster

Thursday 19th of December 2013

Chitra Gangadin wattenpad weken in nagellak remover en om je nagel heen doen. Paar seconden om je nagel laten en daarna kun je het gemakkelijker verwijderen. Het is idd wel iets minder gemakkelijk.

Chitra Gangadin

Thursday 19th of December 2013

Vind ik en ook mijn dochter zo mooi glitter nagellak vooral nu met de feestdagen maar je krijgt het er zo moeilijk af :(

Gigi Guerreiro

Thursday 19th of December 2013

Mooie nagels Angela Loy. Ik ga zeker voor nude color...

BEAUTYFREAKS (@BEAUTYFREAKS_)

Thursday 19th of December 2013

Budget Beauty: H&M 3D glitter nagellak http://t.co/oWofw21Op5

chucky1012

Thursday 19th of December 2013

Ziet er zo mooi uit! Ik ben een grote fan van essie nagellakjes! De glitternagellak ziet er prachtig uit! ;-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.