Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Pastel nagellak waar je blij van wordt: Essie Lovie Dovie & Mint Candy Apple

Essie Lovie dovie en Mint candy apple: pastel nagellak waar je blij van wordt. Sneldrogend en vrij van onder andere formaldehyde. Wie zegt dat je geen mooi gekleurde nagellak kunt dragen zonder je nagels te beschadigen?
Pastel nagellak waar je blij van wordt

Essie is een nagellak merk met verschillende kleuren in het assortiment en een regelmatig wisselende nagellakcollectie. Alle Essie nagellak bevat geen DBP, tuoleen en formaldehyde, waardoor je nagels minder schade oplopen. Superb!

Lees ook: Nagellak gemaakt van aardappelen, zonder Formaldehyde: Kure Bazaar

Essie lovie dovie & mint candy apple

Pastel nagellak waar je blij van wordt: v.l.n.r. Essie Mademoiselle, Mint candy apple & Lovie dovie

Gespleten nagels voorkomen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik lange tijd geen normale nagellak meer koop. Dit komt omdat ik gespleten nagels krijg van normale nagellak. Daarom gebruik ik dus voornamelijk Alessandro Striplac waardoor mijn nagels zijn gegroeid. Ondanks dat ik positief ben over Alessandro Striplac draag ik de laatste tijd vaker ‘normale’ nagellak. Zodoende kocht ik Essie Lovie dovie en Mint candy apple vanwege bovengenoemde eigenschappen.

Sneldrogende nagellak

Wat mij echter tegenstaat bij het gebruik van normale nagellak is het uren moeten wachten tot het droog is. Gelukkig is Essie redelijk sneldrogend. Reden genoeg om tijdens de 3 Dwaze Dagen van de Bijenkorf de volgens Essie nagellak te kopen voor €5,99 per stuk:

Anderen lazen ook
MUA Luxe Velvet Lip Lacquers Kooky & Tranquility

Niet slecht, toch? Trouwens, ik weet een andere plek waar je tevens Essie nagellak kunt kopen voor een goede prijs, namelijk in deze webshop.

Essie Lovie dovie

Essie Lovie dovie

Essie Lovie dovie (20) swatch

Als je gek bent op roze, ben je vast en zeker ook gek op deze opvallende flamingo roze kleur. Op de foto draag ik 2 laagjes Lovie dovie.

Essie Mint candy apple

Essie Mint candy apple

Essie Mint candy apple (99) swatch

Deze crèmige mint kleur oogt redelijk zomers, maar ook in de winter kun je deze kleur gerust dragen. Bijvoorbeeld met een mooie roze wollen jas.

Verkoopinformatie Essie nagellak

Essie nagellak wordt in Nederland verkocht bij enkele Etos filialen. Je kunt Essie ook online kopen, namelijk bij The Makeup Spot en bij Bol.com.

Lees ook

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. chucky1012 says

    Ik kan niet meer zonder dit merk nagellakjes ze zijn mooi en blijven echt wkn lang goed op mijn nagels zonder dat ze snel gaan chippen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.