Top

Langere nagels dankzij Senationail gel nagellak

In 2 weken tijd kreeg ik langere nagels door het gebruik van Sensationail gel nagellak! In dit blog artikel lees je mijn Sensationail Starter Kit review en laat ik je mijn before en after foto’s zien.

Tekst: Lyn

Langere nagels dankzij Senationail gel nagellak

Sensationail starter kit & Color Gel Polish

Sensationail Starter Kit review

Het enige dat je nodig hebt is een Sensationail Starter Kit waarmee je de gel nagellak kunt aanbrengen. Doe je dit op de juiste manier, dan kun je er meer dan 14 dagen plezier van hebben. Het mooie is dat het je nagels niet beschadigd, maar  juist sterker maakt. Hierdoor krijg je langere nagels.
Senationail gel nagellak

Gel nagellak werd tot voor kort alleen aangebracht in een nagelsalon. Waarschijnlijk heb je al gehoord dat je tegenwoordig zelf gel nagellak thuis kunt aanbrengen met behulp van een LED lamp. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar die dit aanbieden. Hierdoor hoef je niet meer naar een salon.

Langere nagels

Omdat ik benieuwd was of gel nagellak langer blijft zitten dan gewone nagellak, kocht ik een Sensationail Starter Kit. In dit blog bericht vertel ik je over mijn ervaring met dit merk. Ook laat ik zien dat ik in 2 weken langere nagels kreeg door het gebruik van de Sensationail Starter Kit.

Anderen lazen ook
Gespleten nagels voorkomen dankzij deze 7 tips

Wat heb je nodig?

Om aan de slag te kunnen met Sensationail heb je in elk geval een LED lamp nodig. Dit kun je aanschaffen via Sensationail als je al niet in bezit bent van zo’n lamp.

Sensationail Starter Kit review

Inhoud Sensationail Starter Kit

Sensationail benodigdheden

Senationail gel nagellak werkt met verschillende kits:

 • Sensationail Starter Kit: de Starter Kit is nodig om te kunnen starten. Het bevat de LED-lamp, Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Topcoat, Color Gel Polish, 1 bokkepootje, 1 vijl en pluisvrije doekjes.
 • Essential Kit: bevat alles dat het Starter kit bevat, maar dan zónder LED-lamp.
 • Color Gel polish: dit is gel nagellak die je los kunt kopen in allerlei kleuren. In de verpakking zit tevens een nieuw bokkenpootje. Het droogt binnen 60 seconden en verkrijgbaar in 48 kleuren. Er zijn ook diverse limited edition collecties verkrijgbaar. Let op: deze lakjes zijn enkel te gebruiken in combinatie met de LED-lamp.

Langere nagels dankzij Senationail gel nagellak

Is het moeilijk om gel nagellak aan te brengen?

Is het moeilijk om gel nagelijk aan te brengen? Mijn antwoord is “nee.” In de onderstaande video kun je zien hoe je het aanbrengt en hoe de gel nagellak eruitziet na 9 dagen:

Sensationail verwijderen

Om Sensationail te kunnen verwijderen heb je de onderstaande items nodig:

 
 • Gel Polish Removal Wraps: de gel nagellak is eenvoudig te verwijderen met de Removal Wraps. Echter kunnen deze naar mijn mening ook vervangen worden door watjes met aceton. Het is maar wat je handiger vindt.
 • Removal Tool: deze tool is ontzettend handig om de gelnagellak, na het weken met aceton, te verwijderen. Naar mijn mening is deze tool bijna onmisbaar.
Anderen lazen ook
Korting & Beauty Tip: Camomile Silky Cleansing oil

In dit filmpje kun je zien hoe je ze gebruikt:

 

Ik had zwakke nagels

Doordat ik jarenlang nagels heb gebeten, waren mijn nagels erg zwak en braken ze bij het minste of geringste. Hieronder kun je een foto van mijn nagels zien voordat ik Sensationail gebruikte.

Sensationail Starter Kit review

De reden dat ik zo enthousiast ben over Senationail gel nagellak is vooral vanwege de versteviging en de bescherming die het mijn nagels biedt. Hierdoor breken mijn nagels niet meer.

Langere nagels dankzij Senationail gel nagellak

Week 1: mijn nagels met Sensationail

Langere nagels in 2 weken 

Voor mij is Sensationail echt een uitkomst. Doordat ik het gebruik zien mijn nagels er verzorgder uit en breken ze niet meer. Doordat de gel nagellak ongeweer 2 weken blijft zitten, biedt het mijn nagels de versteviging die ze nodig hebben. Dit zorgt er weer voor dat mijn nagels ongestoord kunnen groeien en ik dus langere nagels krijg.

Hieronder zie je het resultaat na 2 weken:

Resultaat Sensationail

Resultaat Sensationail na 4 weken:

Sensationail Starter Kit review

Waar kun je Sensationail kopen?

Ben je nieuwsgierig en wil je Sensationail ook uitproberen? Je kunt Sensationail Starter Kits online kopen bij onder andere:

Dit vind je ook interessant

Ik kreeg langere nagels dankzij Sensationail

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Pamela says

  Ik ben sinds begin dit jaar fan van SensatioNail. Inmiddels heb ik meer dan 10 kleuren en ik wil alleen maar meer! Het werkt goed, blijft lang zitten en is makkelijk aan te brengen!

  • MacBlogster says

   Herkenbaar. Ik gebruik Alessandro Striplac en daar ben ik zeer enthousiast over. Hier volgt ook een review over. Ik ben nu bezig met het opnemen van verschillende filmpjes.

 2. Linn says

  Even een vraagje.. Kun je deze lakjes ook gebruiken met een andere LED lamp? Ik heb er namelijk al 1 van Essence en vind het zonde om er nog 1 aan te schaffen.

  • MacBlogster says

   Hoi Linn, ik denk dat je de LED lamp van Essence gewoon kunt gebruiken. Als ik jou was zou ik online even googlen naar hoeveel watt de LED lamp van Sensationail heeft en dat vergelijken met die van Essence. Misschien dat het iets uitmaakt, maar misschien ook niet. The bottom line is, je zult het gewoon moeten uitproberen. Succes!

 3. MEG hop says

  ik heb nog een uv nageldroger die ik vorig jaar pas gekocht heb, kan ik die ook gebruiken bij de sensational gelleak?

  • MacBlogster says

   Hoi Meg, je hebt geen nageldroger nodig. Je kunt enkel een LED lamp gebruiken om Sensationail hard te laten worden. Als je dit niet gebruikt, droogt de nagellak niet op. Ook niet met een nageldroger.

  • zeebeestje says

   Ja hoor deze gellak werkt ook prima met een UV lamp voor nagels! Ik zou t alleen geen ‘uv nageldroger’ noemen om verwarring te voorkomen want nageldrogers zijn over t algemeen een ander systeem. Houdt wel de tijden aan die in de handleiding staan van je UV lamp want deze zijn waarschijnlijk langer dan bij de meeste LED versies (hangt een beetje af hoe sterk je UV lamp is).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar