Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Opening INGLOT Cosmetics Rotterdam!

400 verschillende nagellakken, meer dan 550 oogproducten en meer dan 300 producten voor het gezicht. Vanaf zaterdag 3 augustus is de complete INGLOT collectie ook verkrijgbaar in Rotterdam. Erg fijn!

Hartje centrum

Op zaterdag 3 augustus opent INGLOT een Pop Up Store aan de Lijnbaan 61. De store van 60m2, waar het gehele INGLOT productassortiment beschikbaar is, zal tot en met december 2013 geopend zijn. Behalve het scoren van make-up met een geweldige pigmentatie, kun je er tevens terecht voor vakkundige advies en beauty tips.
INGLOT Cosmetics in Rotterdam

Een deel van de winkelcollectie

Kijken, kijken & zeker kopen

Mijn ervaring is dat je de winkel niet verlaat zonder iets gekocht te hebben. Zo verliet ik de winkel in Amsterdam na een uur met een samengesteld freedom system palette, bestaande uit een blush en 4 verschillende oogschaduw kleuren. Het pigment is smashing!

INGLOT Cosmetics in Rotterdam

Met het INGLOT freedom systeem kun je zelf kleuren samen stellen.

Lancering webshop

“Met de opening van de nieuwe INGLOT Pop Up Store in Rotterdam, hebben we inmiddels 4 INGLOT Stores in Nederland. Prachtige shops met kwalitatief hoogwaardige cosmeticaproducten die betaalbaar zijn én professionele service; unieke kenmerken waar INGLOT voor staat! Daarnaast wordt ook de laatste hand gelegd aan onze online webshop, zodat we ook deze hopelijk snel kunnen lanceren. Vanaf dat moment zijn onze producten letterlijk en figuurlijk bereikbaar voor iedereen!” Aldus Sharon Wertheimer, Commercieel Manager Inglot Cosmetics.

Anderen lazen ook
Wereldmuseum Rotterdam ART: Future Pass Expo

Feestelijk openingsweekend

Ook in Rotterdam wordt de nieuwe INGLOT Store feestelijk geopend. Een weekend lang mooie acties, gratis touch ups in de winkel en beauty passports – make up advies met facechart – voor iedereen. Uiteraard is het bewonderen van de nieuwe winkel, het testen van producten en het vragen van advies de hele dag mogelijk.

Over INGLOT Rotterdam 

INGLOT Pop Up Store | Lijnbaan 61 | 3012 EL Rotterdam
Openingstijden: maandag 12.00-18.00u|dinsdag t/m zaterdag 09.30-18.30u|vrijdag 09.30-21.00u| zondag 12.00-18.00u

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Waanzinnig……… eindelijk….. Yes…….;-)
  Net een candy shop en wanneer is persop.?

  Fijne dag!

  • MacBlogster says

   Hoi hoi, volgens mij is er geen persopening. En als het er wel is ben ik er niet voor uitgenodigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.