Top
Producten voor mooie krullen

INGLOT Aquastic metallic eyeshadow: multifunctionele make-up

Liquid eyeshadows met een metallic finish die snel drogen. Check. Oogschaduw die je als lipstick en als highlighter kunt gebruiken. Check, dubbel check. Kortom, INGLOT Aquastic metallic eyeshadow is bijzondere en multifunctionele make-up.

 photo INGLOT Aquastic metallic eyeshadow_zpsniqydzcm.jpg

INGLOT Aquastic eyeshadow: multifunctionele liquid oogschaduw

Vorige week schreef ik over de Primark metallic liquid lipsticks. Vandaag zijn die INGLOT Aquastic Eyeshadows aan de beurt. Ik ontving ze een tijd geleden en besloot ze onlangs op verschillende manieren te testen.
INGLOT Aquastic metallic eyeshadow

De INGLOT Aquastic metallic eyeshadow is een liquid crème oogschaduw op waterbasis. Ondanks dat ze lang blijven zitten, zij ze gemakkelijk te verwijderen met bijvoorbeeld een babydoekje. In 1 swipe verwijder je de metallic liquid eyeshadow. Ook kun je enkel water gebruiken om de Aquastic gemakkelijk mee te verwijderen.

INGLOT Aquastic metallic eyeshadow: multifunctionele liquid oogschaduw

INGLOT Aquastic full face

Metallic kleuren

INGLOT Aquastic metallic eyeshadow is verkrijgbaar in 10 metallic kleuren variërend van zilver, goud, rosé, blauw en groen. Het leuke aan de Aquastic eyeshadows is dat ze dankzij de structuur redelijk multifunctioneel zijn. Ze zijn bestemd om te gebruiken als oogschaduw, maar vanwege de verschillende kleuren die beschikbaar zijn, kun je ze tevens gebruiken als eyeliner, highlighter, als lipstick of zelfs als topcoat gebruiken voor over je lipstick.

 photo INGLOT Aquastic metallic eyeshadow swatches_zpsfan3lfef.jpg

Swatches INGLOT Aquastic metallic eyeshadow

Multifunctioneel

Tot nu toe heb ik het enkel als eyeliner, highlighter en als lipstick gebruikt en het verbaasde mij dat INGLOT Aquastic Eye Shadow transfer proof is en snel opdroogt. Daarnaast vind ik het fijn dat het gemakkelijk te verwijderen is.

Pluspunten

  • gemakkelijk te verwijderen met water;
  • blijft lang zitten;
  • droogt snel op (30 tot 60 seconden);
  • multifunctioneel;
  • Transfer proof;
  • Goede dekking.
 photo INGLOT Aquastic metallic eyeshadow applicator_zpsuczcsfre.jpg

Applicator INGLOT Aquastic

Minpunten

  • applicator;
  • helaas maar 10 kleuren;
  • de prijs;
  • niet knipperen als het nog niet is opgedroogd (is te overzien. Opdrogen duurt enkel 30 tot 60 seconden).

Ingrediënten INGLOT Aquastic metallic eyeshadow

 photo Ingredienten INGLOT Aquastic eyeshadow_zpszltntzto.jpg

Ingrediënten INGLOT Aquastic metallic eyeshadow

Verkoopinfo INGLOT Aquastic metallic eyeshadow

INGLOT Aquastic metallic eyeshadow is o.a. verkrijgbaar in deze webshop. Er zijn 10 kleuren verkrijgbaar voor €20 per stuk. Als je visagist of Make-up Artist bent kun je korting krijgen op de website van INGLOT zelf. Je moet dit dan eerst aanvragen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo’n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.