Top

De perfecte nude kleurige nagellak: OPI Bubble Bath

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een nude kleurige nagellak die bij jouw bruidsjurk past? Stop! Zoek niet verder: OPI Bubble Bath is een subtiele nagellak die jouw nagels über verzorgd doet ogen. En met de onderstaande tips heb je mooi uitziende nagels op de dag dat je gaat trouwen.

OPI Bubble Bath photo OPI_Bubble_Bath_bottle_zpspgnzosml.jpg

OPI Bubble Bath nagellak voor als je gaat trouwen
No Stress Nice Nails

Met een trouwerij gaat de nodige stress gepaard vanwege het regelen van verschillende zaken. Het feest, de taart, de jurk, wie nodig je uit en ga zo maar door. Als je dan ook nog eens moet nadenken over het inplannen van een manicure afspraak, kan ik me voorstellen dat je de nodige stress voelt opkomen. Mocht je hier geen zin in hebben of het budget niet voor hebben, dan is OPI Bubble Bath uit de The Classics Transparant collectie een goede keuze.

OPI Bubble Bath photo OPI_Bubble_Bath_swatch_zpsmopyyzhl.jpg

Op deze foto heb ik OPI Bubble Bath op mijn nagels

Gel glanslaag

OPI Bubble Bath laat een gel glanslaag achter nadat je 2 laagjes hebt aangebracht. En vergeet je teennagels niet! Op je teennagels is deze nagellak tevens prachtig om te zien. Ideaal als je open schoenen draagt.

Trouwen & verzorgde nagels in 8 stappen 

Als je niet alleen mooie nagellak, maar ook mooie nagels wilt hebben voordat je gaat trouwen, is het handig dat je 4 tot 6 maanden begint met het verzorging van je nagels. Indien je dit niet meer redt, pas dan uiterlijk een week van te voren deze tips toe die je kunt vinden in het blog artikel: in 8 stappen naar verzorgde nagels.

Gespleten nagels

Als je last hebt van gespleten nagels en op zoek bent naar geschikte nail care producten, lees dan het blog artikel: Nail Care 112 en de tips en comments in het blog artikel: Tips tegen gespleten nagels.

OPI Bubble Bath photo OPI_Bubble_Bath_zpscy9xhmtt.jpg

OPI Bubble Bath nagellak uit de The Classics Transparant collectie

Verkoopinformatie OPI Bubble Bath

OPI nagellakken bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde, en zijn redelijk sneldrogend. OPI Bubble Bath, uit The Classics Transparant collectie, kun je online bestellen via Douglas of 

Anderen lazen ook
Pastel nagellak waar je blij van wordt: Essie Lovie Dovie & Mint Candy Apple

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Wendy says

    Super! Gebruik ik al jaren en is een van mijn favorieten. OPI heeft sowieso mooie en goeie lakjes 🙂

  2. Ansuya Lalay says

    leuk om te zien, Ik zeg yay tegen nude lakjes. Al moet ik wel zeggen dat ik met mijn huidskleurtje er wel op moet letten welke nude kleurtje ik pak. Nml Jaren geleden waren ze ook heel erg in en ik had een paar van die kleurtjes maar die maakte mijn handen zo bleek, net alsof ik ziek was. Sindsdien goed kijken wat bij mij het mooiste staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar