Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/curls-haarverzorging-mijn-ervaring-korting/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

Mijn Wash and Go routine met bantu knots & Curls producten

Remember mijn blog artikel over Curls haarverzorging? Op verzoek laat ik in de 2 onderstaande filmpjes zien hoe ik Curls producten gebruik tijdens mijn Wash and Go routine, in combinatie met Bantu Knots. Plus goed nieuws: als lezer van Macblogster.nl krijg je 10% korting op je aankoop in de webshop van My Natural Curls. Dit scheelt weer een paar centen, toch?

CURLS haarverzorging

Deze Curls producten bevatten geen sulfaten, parabenen, minerale olie en siliconen.

Product frustratie

Soms gebruik ik wel eens haarproducten waarvan ik in de eerste instantie denk dat het product geen geweldig resultaat geeft. Dit gevoel krijg ik vaak als ik de producten op de manier gebruik zoals de gebruiksaanwijzing aangeeft. Dit vind ik ronduit frustrerend omdat ik vervolgens moet uitvogelen hoe ik een product het beste kan gebruiken. Zo’n ervaring had ik met Curls haarverzorging. Ik ontving deze producten van webshop My Natural Curls zodat ik ze kon testen.
Populaire Curls producten

Toen ik nog een korte afro had, had ik al eerder 2 producten van Curls geprobeerd. Het was nauwelijks in Nederland te koop, maar dankzij de verschillende reviews van Amerikaanse Afro hair bloggers gelezen te hebben, kocht ik toch 2 producten. Ze bevielen, maar ik omdat de producten vaak uitverkocht waren, kocht ik ze niet meer. Nu kreeg ik de kans om andere en populaire Curls producten te testen. In het blog artikel Aan het testen: Curls Hair Care kun je zien welke Curls producten ik in huis heb.

Stappenplan Wash and Go & resultaat

Het testen van de Curls producten viel aanvankelijk tegen. Als ik het stappenplan 1 t/m 4 aanhield, was het resultaat niet zoals ik wenste. Op het moment dat ik ging experimenteren, bleek het uiteindelijke resultaat fantastisch te zijn. In het bovenstaande Wash and Go filmpje zie je dan ook dat ik het aanbevolen stappenplan niet aanhoudt. In het onderstaande filmpje zie je het resultaat.

Curls haarverzorging kopen met korting!

Ben je benieuwd naar de Curls haarproducten? Naar aanleiding van mijn review krijg je 10% korting op je totale aankoop als je Curls producten koopt in de webshop van My Natural Curls. Gebruik de code MACBLOG21. Dit is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen op de site.

CURLS haarverzorging

Het Curls stappenplan

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • Dank je Britt, thanx for watching. Ik heb Curls eerder gebruikt na mijn big chop, toen ik nog kort haar had. Ook mede vanwege de positieve YouTube reviews destijds. Het resultaat was altijd goed, maar aangezien ik toen een echte product junkie was, heb naderhand nog veel andere producten uitgeprobeerd.

  1. Wauw, wat een prachtige resultaat 😉
    Leuk dat je in de video’s goed laat zien hoe jij je kapsel weer mooi en goed verzorgd om het gewenste effect te bereiken en de krullen de juiste verzorging te geven met de goed producten.

    Xoxo

  2. Ik heb dit merk vaker voorbij zien komen, maar dacht steeds ‘hmm, I don’t know..’. Maar hey, proberen kan geen kwaad! IZeker omdat ik heb gezien hoe het bij jou staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.