Skip to Content

Mijn Wash and Go routine met bantu knots & Curls producten

Remember mijn blog artikel over Curls haarverzorging? Op verzoek laat ik in de 2 onderstaande filmpjes zien hoe ik Curls producten gebruik tijdens mijn Wash and Go routine, in combinatie met Bantu Knots. Plus goed nieuws: als lezer van Macblogster.nl krijg je 10% korting op je aankoop in de webshop van My Natural Curls. Dit scheelt weer een paar centen, toch?

CURLS haarverzorging

Deze Curls producten bevatten geen sulfaten, parabenen, minerale olie en siliconen.

Product frustratie

Soms gebruik ik wel eens haarproducten waarvan ik in de eerste instantie denk dat het product geen geweldig resultaat geeft. Dit gevoel krijg ik vaak als ik de producten op de manier gebruik zoals de gebruiksaanwijzing aangeeft. Dit vind ik ronduit frustrerend omdat ik vervolgens moet uitvogelen hoe ik een product het beste kan gebruiken. Zo’n ervaring had ik met Curls haarverzorging. Ik ontving deze producten van webshop My Natural Curls zodat ik ze kon testen.
Populaire Curls producten

Toen ik nog een korte afro had, had ik al eerder 2 producten van Curls geprobeerd. Het was nauwelijks in Nederland te koop, maar dankzij de verschillende reviews van Amerikaanse Afro hair bloggers gelezen te hebben, kocht ik toch 2 producten. Ze bevielen, maar ik omdat de producten vaak uitverkocht waren, kocht ik ze niet meer. Nu kreeg ik de kans om andere en populaire Curls producten te testen. In het blog artikel Aan het testen: Curls Hair Care kun je zien welke Curls producten ik in huis heb.

Stappenplan Wash and Go & resultaat

Het testen van de Curls producten viel aanvankelijk tegen. Als ik het stappenplan 1 t/m 4 aanhield, was het resultaat niet zoals ik wenste. Op het moment dat ik ging experimenteren, bleek het uiteindelijke resultaat fantastisch te zijn. In het bovenstaande Wash and Go filmpje zie je dan ook dat ik het aanbevolen stappenplan niet aanhoudt. In het onderstaande filmpje zie je het resultaat.

Curls haarverzorging kopen met korting!

Ben je benieuwd naar de Curls haarproducten? Naar aanleiding van mijn review krijg je 10% korting op je totale aankoop als je Curls producten koopt in de webshop van My Natural Curls. Gebruik de code MACBLOG21. Dit is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen op de site.

CURLS haarverzorging

Het Curls stappenplan

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBlogster

Thursday 14th of July 2016

De link doet het gewoon. Je kunt erop klikken en komt vervolgens in het blog artikel terecht.

Rose Paesch

Tuesday 12th of July 2016

Melissa Teixeira

Elve Lucia

Tuesday 16th of June 2015

Lesa e review riba su blog bo por hana tips? Donna Martina

Donna Martina

Tuesday 16th of June 2015

Mi ta bai wake pami test. ..

Elve Lucia

Tuesday 16th of June 2015

Daily Coffie Donna Martina Elifraina Andrea

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.