Top

OPI Gellak: mooie en sterke nagels

Draag je graag nagellak die langer blijft zitten dan een dag en er net zo mooi blijft uitzien als op dag 1? Dan heb ik de perfecte nagellak of all time gevonden: OPI Gellak! Dit is een gel nagellak die door middel van LED-technologie wordt aangebracht en minstens 2 weken blijft zitten. Bijkomend voordeel: je nagels worden er sterker door.

Shop hier je OPI nagellak

OPI Gellak: mooie en sterke nagels

OPI nagellak

OPI Gellak blijft lang zitten

Wat betreft nagellak ben ik zeer veeleisend. Mijn eisen zijn onder andere dat de lak snel droogt, goed dekt en langdurig blijft zitten. Toch is het moeilijk om nagellak te vinden die aan al deze eisen voldoet. Tot op heden werd ik telkens weer gedwongen mijn nagels na ongeveer 3 dagen opnieuw te laken. Zoals velen van jullie ook weten kan dit karweitje best veel tijd in beslag nemen. Ain’t nobody got time for that! De oplossing voor mij is daarom zonder twijfel de OPI Gellak nagel behandeling. Deze nagellak blijft wel lang zitten.

Traumatische ervaring

Door een traumatische ervaring met acrylnagels ben ik erg kritisch geworden wat betreft de meeste behandelingen in nagelsalons. Echter, toen ik het resultaat van de OPI Gellak behandeling op de nagels van een studiegenoot zag, was ik op slag verliefd. Zelfs van ver kon ik genieten van de kleur en glans op haar mooi verzorgde nagels. Zoals je al wel kan raden stond ik niet veel later, ondanks mijn angst, zelf ook in de nagelsalon om een afspraak in te plannen voor een Gelcolor behandeling.

OPI Gellak: mooie en sterke nagels

OPI Gelcolor nagellak: mooie en sterke nagels

Gel nagellak hype

Voor degenen die verschillende blogs lezen en graag in een nagelsalon komen, zal de gel behandeling niet geheel onbekend zijn. Gel nagellak is op dit moment namelijk een hype in Nederland. De OPI Gelcolor behandeling waar ik het over heb is niet voor thuisgebruik, maar een behandeling die je krijgt in een nagelsalon. Tegenwoordig kun je gel nagellak ook thuis aanbrengen met verschillende gel nagellak kits. Hierover zal binnenkort ook een review verschijnen op Macblogster.nl.

Anderen lazen ook
Review Andrelon Oil & Care testpanel

OPI Gellak behandeling

De speciale en stevige OPI Gellak die wordt gebruikt in nagelsalons ziet eruit als een nagellak. Het wordt ook aangebracht als een nagellak, maar de houdbaarheid en het resultaat komen overeen met gelnagels. Door het gebruik van LED-technologie, droogt en hardt de speciale nagellak snel uit. Men belooft dat de kleur twee weken perfect glanzend blijft zitten. Hieronder kun je in het filmpje zien wat zo’n behandeling inhoudt.

Geen last van gespleten nagels

Ik maak nu ongeveer 5 maanden gebruik van de OPI Gellak behandeling en ik ben zeer tevreden. De behandeling duurt ongeveer een uur en na elke behandeling heb ik zeker 14 dagen plezier gehad van de Gelcolor nagellak. Een behandeling kost ongeveer €20.

OPI Gellak: mooie en sterke nagels

Mijn eigen nagels met OPI gel nagellak

De lak haal je eraf met een speciale remover en folie. Dit kun je gemakkelijk thuis doen door een kit te kopen bij je nagelsalon. Hier betaal je €10 voor. Na het verwijderen van de gel nagellak heb ik geen last gehad van droge of gespleten nagels. Mijn nagels zijn stevig en groeien als normaal. Halleluja!

Voordelen vs nadelen

Voor degenen die het nog niet hebben geprobeerd en het ook zat zijn om elke 3 dagen weer te moeten lakken, is dit een MUST TRY. Zoals ik al zei: het is the BOMB! Het enige nadeel dat ik zou kunnen bedenken is dat je lang met dezelfde kleur op je nagels moet rondlopen, maar hey sometimes a girl’s got to do, what a girl’s got to do! Kwestie van je kleding erop aanpassen toch?

OPI Gellak: mooie en sterke nagels

De OPI gel nagellak droogt mijn nagels niet uit

De voordelen van OPI Gellak zijn in mijn optiek:

 1. Het feit dat het erg lang blijft zitten.
 2. Na het aanbrengen is de gel direct droog, dus niet meer wachten totdat het droog is zodat je weer normale handelingen kan verrichten.
 3. Blijft mooi glanzen na het douchen of afwassen.
 4. Ideaal voor speciale gelegenheden of tijdens de vakantie.
 5. Is makkelijk zelf te verwijderen.
 6. Geen brosse of gelige nagels na het verwijderen.
 7. Aan te brengen op nagels EN tenen (het schijnt langer op de tenen te blijven zitten.
 8. Ruime keuze uit nagellak kleuren.
Anderen lazen ook
Boucleme review: mijn krullen bleven 6 dagen lang gehydrateerd!

Q | Heb jij al ervaring met OPI Gellak?

Lees ook

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Hoi Jenna, je kunt dit laten doen in elke salon die met OPI werkt. Volgens mij kun je op de site van OPI zien welke salons hier mee werken.

 1. Anne says

  Ik ben ook zeker fan! Ik vraag me alleen af waarom dit niet voor thuisgebruik is, ik wou namelijk zelf een set aanschaffen (lamp, gelcolorlak en toebehoren)

 2. Lianne says

  Oh, I love OPI! Ik woon in de Pijp in amsterdam en heb hier Day and Night ontdekt. super fijne beautysalon waar je gelcolor opi kunt laten zetten! Goede prijs kwaliteit verhouding. 🙂

 3. Karin says

  Ik heb hele slechte, slappe nagels waar ik altijd aan zit te frunniken. Ziet er niet uit dus. Gellak leek een oplossing hiervoor maar de gellak bleef niet goed zitten omdat mijn nagels niet hard genoeg zijn. Toen de lak eraf kwam, waren mijn nagels er overigens nog slechter aan toe omdat ze uitgedroogd waren en nog poreuzer. Vreemd dat mijn ervaring zo haaks op die van jullie staat!

  • MacBlogster says

   Omdat de conditie van je nagels anders is, is het niet gek dat je een andere ervaring hebt. Als de Gellac niet op je nagels blijft zitten, is het een teken aan de muur. Het beste is een bezoek aan de huisarts of het slikken van supplementen om je nagels sterker te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar