Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Geweldig kerstcadeau: The Gingerbread School House + korting

Ben jij nog op zoek naar een mooi kerstcadeau waarvan je weet dat een groot deel van de opbrengst naar een goed doel gaat? Denk dan eens aan The Gingerbread School House. Als je dit gingerbread huisje koopt, zorg je ervoor dat er scholen worden gebouwd in o.a. Nepal en Ghana, zodat er kinderen naar school kunnen en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Kerstcadeau: The Body Shop Gingerbread School House

Fat Ruby & sex trafficking

Vorige maand was ik bij de kerst presentatie van The Body Shop. Behalve dat het een geslaagde avond was en ik de mogelijkheid kreeg om kennis te maken met verschillende producten en make-up, had de avond tevens een serieus karakter. The Body Shop is namelijk zeer actief op het gebied van duurzaamheid en goede doelen. Deze goede doelen variëren van het creëren van awareness (zie het artikel over Fat Ruby) tot aan het bewerkstelligen van een verbod op dierproeven in de cosmetica branche en sex trafficking waarbij o.a. vrouwen en jonge meisjes worden gedwongen tot prostitutie.

Geweldig kerstcadeau

Daarnaast verkoopt The Body Shop regelmatig producten waarvan een groot gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaat. Ook deze kerst kun je als beauty lover een mooi kerstcadeau kopen, namelijk The Gingerbread School House. Als je dit product koopt, steun je de bouw van scholen in Nepal, India, Honduras en Ghana.

Anderen lazen ook
Als je teveel kleding & schoenen hebt die je niet draagt

Kerstcadeau: The Body Shop Gingerbread School House

Status van vrouwen verhogen

Door middel van het Community Fair Trade- programma ondersteunt en bouwt The Body Shop al 20 jaar aan het onderwijs in bovengenoemde landen. Het mooie is dat tevens meisjes de kans krijgen om naar school te gaan en dus de status van vrouwen in die gemeenschappen te verhogen.

Behalve het bieden van basisonderwijs, krijgen leerlingen ook de kans om door middel van een beurs verder te studeren.

Kerstcadeau: The Body Shop Gingerbread School House

Inhoud The Gingerbread School House

The Body Shop Gingerbread School House kost €23,00. De inhoud bestaat uit twee body butters (48 gram) en twee flacons shower gel (60 m) in de geuren: Cranberry Joy en Ginger Sparkle. Laatstgenoemde vind ik heerlijk kruidig ruiken. De Cranberry Joy ruikt redelijk zoet. De schattige limited edition gingerbread badspons die ik op de onderstaande foto in mijn handen heb, kun je apart kopen voor €5,00.

Kerstcadeau: The Body Shop Gingerbread School House

The Body Shop Korting!

Als je op de onderstaande banner klikt krijg je 20% korting op de aankoop van een Gingerbread School House, mits dit je 1e aankoop is via thebodyshop.com. Uiteraard kun je met de korting ook een ander product kopen. Meer informatie over het het Community Fair Trade- programma vind je op de website van The Body Shop.

 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.