Skip to Content

Last minute kerst shopping: 5 kerstcadeaus onder €10

Over een aantal dagen is het alweer kerst. Zoals gewoonlijk is de tijd voorbij gevlogen en heb je het vast en zeker druk gehad. Hierdoor ben je er misschien niet aan toegekomen om tijdig kerstcadeaus in te slaan of überhaupt na te denken over welke betaalbare cadeaus je het beste kunt kopen. In dat geval komt dit blog artikel van pas. Ik geef je namelijk 5 last minute shopping tips voor kerstcadeaus onder €10,00. Leuk voor je nichtje of dochter. Als je er een leuk beauty pakket van maakt, kun je er zelfs een vriendin ermee verrassen. Let’s go shopping!

kerstcadeaus onder kerstboom

Mijn kerstboom

Last minute kerstcadeau 1: Miami Pink, The GlamourX Factor & Mermaid My Day

budget kerstcadeaus

1e foto: v.l.n.r. GlamourX Factor, Miami Pink, Mermaid My Day, Kitsch Me If You Can

De kleuren Miami Pink (43), The GlamourX Factor (24), Mermaid My Day (44) en Kitsch Me If You Can (45) passen goed bij de feestdagen. Leuk om te geven, te ontvangen of om voor jezelf te kopen. En als de feestdagen voorbij zijn, kun je je nagels ook gerust met deze hippe kleuren lakken. Catrice Ultimate nail lacquers kosten €2,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Last minute kerstcadeau 2: Etos Nail caviar & Eyeliner tattoo

last minute kerstcadeaus

Etos Nail Caviar

De nail caviar trend blijft geweldig. Het geeft je nagels net dat beetje extra shine. Etos verkoopt tijdens de feestdagen 2 kleuren nail caviar: zwart en confetti. Per stuk kosten de flesjes met een handige tuut €2,99.

last minute kerstcadeaus

Etos Eyeliner Tattoo

Remember mijn blog artikel over de fake eyeliners van Catrice? Inmiddels zijn deze niet meer te vinden in het Catrice assortiment, maar er is een alternatief. Een goedkoper alternatief zelfs; Etos verkoopt nu tijdelijk eyeliner patches voor €2,49. Deze zijn extra feestelijk vanwege de steentjes.

Last minute kerstcadeau 3: Eagle wings ketting

H&M ketting

H&M Eagle Wings ketting

H&M heeft altijd wel leuke hippe accessoires in het assortiment. Zo kun je er tevens deze eagle wings ketting kopen voor €9,95 bij H&M. De ketting is verkrijgbaar in het zilver en in het goud.

Last minute kerstcadeau 4: The Master Perfumer geschenkset

Kruidvat verkoopt sinds een aantal maanden een eigen eau de toilette lijn, genaamd The Master Perfumer. Aanvankelijk dacht ik dat het afschuwelijk zou ruiken, maar hier kwam ik op terug toen ik een aantal geuren rook. Ik vind ze voor de prijs goed te pruimen, vooral de geur Violet Orchid No.22.

Kruidvat The Master Perfumer

The Master Perfumer: Violet Orchid

The Master Perfumer is verkrijgbaar in verschillende geuren en kost €7,99 per 50ml. Momenteel verkoopt Kruidvat geschenksets waarbij je €8,99 betaalt voor een eau de toilette en een douchegel.

Last minute kerstcadeau 5: Gingerbread man badspons

The Gingerbread Man

The Gingerbread Man

Deze Gingerbread badspons is mega cute. Aan wie je dit ook geeft, klein of groot, er verschijnt een glimlach op het gezicht bij het zien van dit kereltje. Wist je dat the Gingerbread man de enige vreemde man is die bij elke vrouw mee in bad mag… The Gingerbread man is verkrijgbaar bij The Body Shop en kost €5,00

Q | Vind je het acceptabel om budget kerstcadeaus te geven of vind je juist dat geld moet rollen tijdens kerst?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Crystaliciousss

Friday 27th of December 2013

Crystaliciousss liked this on Facebook.

MacBlogster

Monday 23rd of December 2013

Mijn ervaring met die van Catrice is dat het een dag blijft zitten, deze plakt iets beter, dus denk dat het zeker net zo lang blijft zitten Megisa Esseboom

MacBlogster

Monday 23rd of December 2013

Megisa Esseboom ik heb het na 3 uur verwijderd, maar het zou denk ik wel een dag blijven zitten. Wel desnoods extra wimperlijm gebruiken bij puntjes in binnenste ooghoek. Of met eyeliner aanzetten, helpt meestal ook.

Megisa Esseboom

Monday 23rd of December 2013

Leuk! Hoe lang blijft het zitten?

Paula

Monday 23rd of December 2013

Ik vind de ketting heel erg mooi en dat kerstmannetje ziet er schattig uit. Je ziet er ook mooi uit op de foto's. Welke lipstick draag je?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.