Skip to Content

Donkere lipstick? You’re kidding me?! (Flormar lipstick swatches)

Onlangs liet ik weten bij make-up walhalla Flormar te zijn geweest. In ‘OMG, wat heb ik gedaan? Shoppen bij Flormar!‘ liet ik mijn Flormar aankopen zien. Omdat een aantal van jullie nieuwsgierig waren naar de Cream & Glaze Lipstick, Pretty nummer p308 (€4,50), laat ik zien hoe donker de kleur daadwerkelijk is en hoe dit bij mij staat. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden: Yay of zeker weten Nay?

Flormar lipstick donker bruin

Donker bruine lipstick, even wennen maar toch erg geweldig.

Flormar lipstick donker bruin

Boven: flitser
Onder: zonder flitser

(Excuses voor de kwaliteit van de onderstaande foto’s, ik heb ze snel gemaakt met mijn mobiel, omdat ik weg moest)

Flormar donkere lipstick

Boven: zonder lipstick
Onder met Flormar lipstick

Flormar Cream & Glaze Lipstick, Pretty p308

Tadaaa: donkere lipstick: Yay or Nay?

Q | Wat vind je van deze donkere Flormar lipstick? Yay or Nay?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

alexa

Monday 21st of April 2014

Zelf zou ik hem niet snel dragen maar jou staat ie super je kan het echt hebben!

MacBlogster

Monday 21st of April 2014

Dank je wel. Toen ik de lipstick uitprobeerde vond ik ook dat het mij niet stond omdat ik redelijk licht ben. Een vriendin en winkelmedewerkster hebben mij overtuigd van hoe leuk het stond. Naarmate ik het vaker zag, vond ik het leuker. Het heeft wel even geduurd :-)

Anouschka

Tuesday 8th of April 2014

Ow WOW! Dit staat jou echt heel mooi! Dikke dikke yay!

Melissa

Thursday 30th of January 2014

Uhm... YEAH! Super mooi! WORK!

MacBlogster

Thursday 30th of January 2014

Bedankt Melissa!

Naomi

Wednesday 8th of January 2014

Yay!

Gigi Guerreiro

Friday 27th of December 2013

Gigi Guerreiro liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.