Skip to Content

Foto vrijdag: mijn kerst (cadeaus)

Vandaag geen ‘regular’ blog artikel, maar een soort van kletspraatje. De eerste dag van kerst had ik het druk met cadeaus en familie. Op tweede dag zat ik in mijn bank-hang-modus, dus voelde ik niet de behoefte om allerlei blog artikelen vooruit te schrijven en in te plannen. Een kletspraatje is ook leuk, toch?

Kerstboom

Kerst is inmiddels voorbij. Hoe waren jouw kerstdagen, heb je een (heerlijk) rustige kerst gehad of heb je deze dagen met je familie doorgebracht?
Macblogster kerst

Cadeaus

Op eerste kerstdag heb ik samen met mijn gezin cadeaus uitgepakt, tijdens de brunch. Dit jaar heeft mijn dochter veel cadeaus voor mij gekocht. Normaliter krijg ik altijd de minste cadeaus en omdat ze dit wilde voorkomen, besloot ze extra cadeautjes voor mij te kopen, waaronder het onderstaande koffertje met oog make-up. Lief hè!
Kerstcadeaus Omdat ik de laatste tijd into Pandora ben, kreeg ik van mijn vriend een aantal Pandora bedeltjes. Ik had namelijk al wel een armbandje met één bedeltje eraan, maar dat zag er klaarblijkelijk sneu uit. Ik ben erg blij met de extra bedels. Mijn doel is om mijn armband nog voller te krijgen en een aantal bedels te scoren uit de Pandora Essential Collection.
Kerstcadeau: Pandora bedelsHet klapstuk van de dag was toch wel de mok die ik van mijn stiefzoon kreeg. Omdat ik van thee houd, kreeg ik een mok met man erop; eentje met een gespierde torso en een lange slurf. Het zwarte broekje verdwijnt op het moment dat beker is gevuld met hete vloeistof (ahum). Als klap op de vuurpijl, had mijn dochter toevallig een theezeefje gekocht. Hilarisch!
kerstcadeausHet tasje en de ketting heb ik tevens gekregen van mijn dochter. Zeer geslaagd en super lief!
kerstfeest: Surinaamse pasteitjes

Mijn kerst

Na de cadeaus werd het tijd om af te reizen naar mijn familie. Daar heb ik heeeeeeerlijk Surinaams gegeten. Denk aan allerlei lekkere Surinaamse gerechten als pom, Surinaams-Chinees gekruide kip, pastei, bruine bonen met zoutvlees, etc…. Ik maakte de pasteitjes op de bovenstaande foto. Het water loopt me opnieuw in de mond!

Tijdens tweede kerst heb ik voornamelijk op de bank gehangen, film en de hilarische serie Lilyhammer gekeken via Netflix. En Baileys gedronken. De luxe chocolate versie.
image
En het eten? Kalkoen in groene curry. Ook geen straf – volgens mijn dochter wel, zij opperde namelijk McDonald’s te halen. Cultuurbarbaar…

Q | Hoe waren jouw dagen?

Mocht je nog een aantal dagen vrij zijn: geniet ervan! Indien je weer aan de bak gaat: geniet er ook van 🙂 Ik hoop je in elk geval de komende dagen terug te zien op Macblogster.nl.

Groeten!

Angela

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ellen van der Vegt

Friday 27th of December 2013

Ellen van der Vegt liked this on Facebook.

Lydia Zeegelaar

Friday 27th of December 2013

Lydia Zeegelaar liked this on Facebook.

Naomi Kruit

Friday 27th of December 2013

Naomi Kruit liked this on Facebook.

Sharon Dumfries

Friday 27th of December 2013

Sharon Dumfries liked this on Facebook.

Enith van Tongeren-Stenhuijs

Friday 27th of December 2013

Enith van Tongeren-Stenhuijs liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.