Skip to Content

Oh Malene, wat doe je nou?? (Personal Style)

Zo nu en dan draag ik wel eens designer wear. Meestal vintage of gekocht in de sale. Ik koop het niet omdat ik op designer geil (stiekem uiteraard wel, want waarom zou ik het anders kopen), maar omdat ik het mooi vind en het voor een redelijke prijs op de kop kan tikken.

Het zorgt ervoor dat ik er met een redelijk uniek kledingstuk of schoenen bijloop. Want, het zal je maar gebeuren dat je op een feestje staat in dezelfde Primark outfit (check √). Tja, wie heeft dit niet meegemaakt….

De kans hierop wordt uiteraard minder op het moment dat je iets unieks draagt. Meestal vintage of dus designer kleding.

Malene Birger rok

Designer kleding scoren

Zo heb ik ooit een Malene Birger rok gescoord voor weinig centen en geschikt voor een curvy lady like me. Ik ben er blij mee. De lengte lijkt enigszins truttig, maar juist vanwege de lengte kan ik de rok op verschillende manieren dragen: als jurk, tuniek of gewoon waarvoor het is bestemd: als rok.

De rok ontlokt een hoop complimenten. Toch is dit het enige Malene Birger kledingstuk wat ik mijn kast heb hangen, naast mijn H&M-tjes. Waarschijnlijk zal het ook tevens mijn enige Malene Birger item blijven, want mevrouw stopt ermee.

Malene Birger rok

Almost Vintage 

Yep, Malene Birger stopt ermee. Althans met haar activiteiten voor het gelijknamige bedrijf dat in 2003 is opgericht. Het creatieve stokje wordt overgedragen aan Christina Exsteen. Per 2015 verlaat ze het bedrijf en gaat ze misschien wel pensioneren. Joost mag het weten. Wat ze hierna gaat doen is nu in elk geval nog onbekend. All I can say is thanx Malene. Veel succes en bedankt voor mijn soon to be vintage rok.

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Talise Loy

Friday 14th of February 2014

Talise Loy liked this on Facebook.

Chitra Gangadin

Sunday 19th of January 2014

Chitra Gangadin liked this on Facebook.

Michelle

Saturday 18th of January 2014

Wat een leuke rok en wat staat hij je goed! Jammer dat Malene Birger ermee gaat stoppen. Xx

MacBlogster

Sunday 19th of January 2014

Dank je wel Michelle!

Ansuya Lalay

Saturday 18th of January 2014

Ansuya Lalay liked this on Facebook.

Tanja Zschusschen

Friday 17th of January 2014

Tanja Zschusschen liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.