Top

Make-up waarvan ik hoop dat het nooit kapot valt!

Soms koop je iets waarmee je heel blij bent omdat je de kwaliteit gewoon goed vindt. Het hoeft niet eens zo duur te zijn, maar het gevoel van verlies kan toch een drang naar hysterie doen opkomen.

Stel, je favoriete make-up valt kapot in duizenden stukjes. Wat voor een gevoel zou jij hier aan overhouden? Houdt dit gevoel vast; je zult dan beter begrijpen als je dit blog artikel leest: “make-up waarvan ik hoop dat het nooit kapot valt!” 
Als er brand uitbreekt ren als ik naar de badkamer om deze make-up producten mee te nemen. Achterlaten? *oh, horror*. Oké, laat ik iets minder dramatisch doen. Maar let’s be honest, jij en ik weten dat er genoeg momenten zijn dat je baalt omdat je make-up op is en je dus opnieuw je portemonnee moet trekken om nieuwe make-up te kopen.

beauty blogger make-up favorieten 2016

Opgemaakt met mijn favoriete make-up waarvan ik hoop dat het nooit kapot valt

Foetsie Limited edition!

En dan heb ik het niet eens over het gevoel dat je krijgt als geliefd make-up product kapot valt. Been there, done it, seen it and felt it….! Zo viel er ooit een 150 ml parfum flacon kapot in mijn badkamer: Chanel no. 9. Uiteraard een limited edition die ik pas een week in huis had. Grrrr. Als je hoort waarom het überhaupt kapot viel, ga je lachen. Maar goed, dat is een ander verhaal.

Anderen lazen ook
Acties April: Make-up, Huid- & Haarverzorging met korting!

Make-up dat nooit opgaat

Kortom, het blijft jammer dat er geen make-up producten zijn die nooit opgaan…. Snap jij dit? Tja, hardop dromen mag, realistisch is het helaas niet aangezien make-up een bron is voor bacteriën en andere organismes. Je make-up tijdig weggooigen kan dus geen kwaad. *Dit was mijn sociaal wenselijk antwoord. Diep van binnen leef ik in La La Land, waar alles kan en mag…..*

Mijn hartje huilt

Terug naar het onderwerp van mijn blog artikel: dit zijn de make-up producten waar mijn hartje van huilt als ze er niet meer zijn. Is het vanwege de kwaliteit? Vanwege de prijs? Ehm, nou gewoon…. daarom…

Beauty blogger make-up favorieten 2016 photo Favoriete_makeup_april_2016_producten_zpsjsiy4yxs.jpg

Make-up waarvan ik hoop dat het nooit kapot valt!

Make-up producten

(klik op de linkjes op naar de webshop te gaan)

Beauty blogger make-up favorieten 2016 photo Favoriete_makeup_april_2016_producten 2_zpsuwuiivfj.jpg

Make-up waarvan ik hoop dat het nooit kapot valt!

Ik kan niet zonder… 

Oké, ik overdrijf. Als ik eerlijk ben kan ik alles missen wat je op de foto ziet behalve mijn geliefde mascara Lancome Grandiose en Sleek Face Form in de kleur Dark. Als er brand zou uitbreken zou ik eerst naar de badkamer rennen om deze 2 make-up producten te redden. Oh nee, ik bedoel eigenlijk: “als er brand uitbreekt red ik eerst Honeybear, mijn lieve Britse korthaar kater…..

Lees ook: Deze mascara is serious shit: Lancome Grandiose!

Honeybear & Sleek Face Form photo Honeybear_sleek_face_form_zpssqpvk4gu.jpg

Mijn lieve Britse korthaar kater Honeybear die mij telkens lastig valt als ik aan het fotograferen ben. Hij wil overal bovenop zitten met zijn nieuwsgierige snuit 🙂

Super duper dope

Normaliter gebruik ik de 2 linker kleuren van de Face Form. De donkere bronzer gebruik ik om mee te contouren. De middelste kleur gebruik ik als highlighter vanwege de perzik gouden glans. Als dit op gaat koop ik sowieso een nieuwe variant.

Anderen lazen ook
Make-up Love: The Body Shop Shimmer Bauble

Lees ook: Is dit een beter & goedkoper alternatief dan Sleek Face Form?

Beauty blogger make-up favorieten 2016 photo Favoriete_makeup_april_2016 2_zpsgalsu40a.jpg

Make-up producten waarvan je hoopt dat het niet valt

Contouren met poeder

Op de bovenstaande foto draag ik enkel een blush en heb ik Sleek Form niet gebruikt. Mochten jullie benieuwd zijn naar swatches en een review, let me know. Eerder schreef ik een review over Sleek Face Form Light, mocht je dit willen lezen, be my guest.

Lipstick Love

De lipstick die ik op de foto draag is MAC Relentlessly Red. Dit is 1 van de kleuren die ik vaak draag in de zomer. In de winter draag ik onder andere graag de kleur Flat Out Fabulous of Diva. Een review en swatches van Relentlessly Red kun je zien in het blog artikel: Ruby Woo, Lady Danger, Relentlessly Red & All Fired Up.

Beauty Blogger make-up favorieten 2016 photo Favoriete_makeup_april_2016_zpsrmdxerhx.jpg

Wenkbrauw issues

Omdat ik ‘s ochtends niet veel tijd wil besteden aan het opdoen van make-up en het bijwerken van mijn wenkbrauwen (ik weet het, het is ironisch), gebruik ik Anastasia Brow gel in de kleur Espresso. Na alle overweldigende geluiden te hebben aangehoord over de wenkbrauw producten van Anastasia, wilde ik dit product graag uitproberen. Tot nu toe vind ik deze brow gel het beste presteren. Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag in vorm.

Lees ook: From Brow Zero to Brow Hero met Anastasia Tinted Brow Gel

Beauty blogger make-up favorieten 2016 photo Favoriete_makeup_april_2016_Producten 3_zpsg8sidywl.jpg

Deze make-up producten gebruik ik dagelijks

Q | Wat zijn jouw favoriete ‘to die for’ make-up producten?

LEES OOK

verschillende soorten concealers oliesoorten waar je haar blij van wordt vaseline op je gezicht dit is het resultaat 5 geboden voor verzorgen krullen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Zo een mooie make-up look!
  Geweldig is de palette met de verschillende kleuren blushes.

  Xoxo

 2. www.rachelkromdijk.blogspot.nl says

  oeh mooie producten en die mascara’s zien er ook goed uit! wat een prachtige kat heb je!

  • Macblogster says

   Dank je, naast prachtig is hij ook nog eens zachtaardig. Op Instagram en Snapchat kun je hem zo nu en dan zien voorbijkomen 😉

   De mascara is top!! To die for!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar