Top

Poepie sjiek, brows on fleek met Makeup Studio Professional Brow Kit

Wat doe je als je volle wenkbrauwen hebt en graag mee wilt doen met de ‘brows on fleek’ hype? Dan review je de Makeup Studio Professional Brow Kit. Tadaaaaaa! 

Lees ook: Anastasia Tinted Brow gel: van zero to brow hero

Als je wenkbrauwen duidelijk aanwezig zijn, is het belangrijk om geen haartjes all over the place the hebben. De ‘out of bed look’ is niet aan zulke wenkbrauwen besteed. In zo’n geval is het dus belangrijk om wenkbrauw make-up in huis te hebben die woelige wenkbrauwen in toom houden.

Makeup Studio Brow Kit Dark photo Makeup_Studio_brow_kit_palette_dark__zpsijffuood.jpg

Dem brows on fleek

Wenkbrauwen maken of breken je gezicht. Zo kun je een open blik krijgen of er juist erg bozig of depressief uitzien als je wenkbrauwen niet correct zijn geëpileerd of bijgetekend. In het blog artikel DIY: wenkbrauwen epileren in 4 stappen kun lezen hoe je ‘dem brows on fleek’ kunt krijgen.

Wenkbrauw make-up

Als je weet hoe je de perfecte wenkbrauwen creëert die bij jouw gezicht passen, is het interessant om met verschillende soorten wenkbrauw make-up te experimenteren. Eerder passeerden Anastasia’s Tinted Brow Gel en MUA’s Tinted Brow Mascara de revu. Vandaag review ik de Makeup Studio Professional Brow Kit, die je eventueel zelf samen kunt stellen.

Makeup Studio Brow Kit Dark photo Makeup_Studio_brow_kit_inhoud_zpsgmy99xu7.jpg

Zoals jullie weten heb ik geen onzichtbare wenkbrauwen. Veel vrouwen zijn van het bijtekenen. Ikke niet. In mijn zoektocht naar de ultiem gestileerde wenkbrauwen ben ik inmiddels in aanraking gekomen met een aantal wenkbrauw producten. Onderaan dit blog bericht kun je de verschillende links vinden naar mijn reviews over deze producten, maar dat terzijde. Waar het in dit review om draait is de Makeup Studio Brow Kit.

Anderen lazen ook
Zonder deze make-up verlaat ik mijn huis niet

Lees ook: Toilettas topper: MUA tinted brow mascara

Professional Brow Kit

De Makeup Studio Professional Brow Kit bestaat uit een zwart langwerpig palette inclusief spiegel en met de volgende inhoud:

 • een pincet;
 • een wenkbrauwkwastje;
 • 4 brow stencils;
 • brow powder;
 • highlight powder

Ik kreeg de kleur Dark toegestuurd.

Brows on fleek met wenkbrauw kit van Makeup Studio

Inhoud Makeup Studio Pofessional Brow Kit Dark

Handig om aan te schaffen?

Waarom is zo’n wenkbrauw kit handig om te aanschaffen? Zo’n kit is handig als je over minder wenkbrauw dan ik beschikt en je een natuurlijkere wenkbrauw wilt creëren. Als je (nog) niet handig bent in het tekenen van gelijke wenkbrauwen, kunnen de stencils goed van pas komen. Dankzij zo’n kit als dit heb je tevens alles bij de hand en kun je het gemakkelijk in je tas vervoeren.

Waarom wenkbrauw poeder ideaal is

Wenkbrauw poeder is ideaal om te gebruiken als je je wenkbrauwen wilt opvullen zonder dezelfde harde lijnen te creëren als met het gebruik van een wenkbrauwpotlood. Omdat ik zelf vrij dikke wenkbrauwen heb, gebruik ik liever een gekleurde wenkbrauw gel eventueel in combinatie met een potlood. Dit vind ik gemakkelijker (en goedkoper). Opvullen kan ik eventueel met een wenkbrauw poeder, maar ik heb  sowieso een brow gel nodig om haartjes op hun plek te houden.

Minder zichtbare wenkbrauwen

Als je wenkbrauwen minder aanwezig zijn dan die van mij, is het echter een ander verhaal. Je kunt dan beter wenkbrauw poeder of brow pomade gebruiken. Het effect zal dan over het algemeen mooier en natuurlijker ogen. In dat geval zul je niet zover komen met een tinted brow gel of mascara.

Makeup Studio Brow Kit Dark photo Makeup_Studio_brow_kit_dark_zpsfkziopng.jpg

Hier heb ik de Makeup Studio Professional Brow Kit Dark gebruikt

Persoonlijk gebruik ik geen wenkbrauw poeder. Tot op heden maak ik modellen wel op met de blonde of donkere wenkbrauw poeders van Makeup Studio of mijn Morphe Brushes brow kit. Over het resultaat ben ik tot nu toe nog tevreden. Op de onderstaande foto’s van mijn Instagram account, zie je 2 voorbeelden:

Verkoopinfo Makeup Studio Professional Brow Kit

De Makeup Studio Professional Brow Kit is verkrijgbaar in de kleuren Blond en Dark. Eventueel kun je een eigen Brow Kit samenstellen. Ze kosten €45 per kit, ongeacht of je het wel of niet zelf samenstelt. Online kun je Brow Kits bestellen bij The MakeUp Spot. Als je zelf een Brow Kit wilt samenstellen, zul je naar een Makeup Studio winkel moeten. Waar deze winkels zich in Nederland bevinden, kun je op hun website bekijken.

Anderen lazen ook
Foundation op maat: Shade Adjusting Drops

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Regina says

  Mooie wenkbrauw kit van Makeup studio! Wat ik van deze handig vind is dat er ook een kleine pincet bij zit.
  Ik heb di van NYX gekocht en geprobeerd. Daar ben ik ook heel tevreden over. Maar daar zit geen pincet bij, had ik wel handig gevonden.
  Ik gebruikte hiervoor een potlood.
  Ik twijfel nog of ik echt over stap op de kit of dat ik bij het potlood blijf, daar ben ik nog niet over uit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar