Skip to Content

5 Must read blogs als je gek bent op…..

Behalve dat ik zelf actief blog, lees ik ook veel blogs van anderen. De blogs die ik volg zijn uiteenlopend en beslaan verschillende onderwerpen: van tips over diervriendelijke cosmetica tot DIY projecten, social media informatie of multi-cultural lifestyle nieuwtjes. Deze blogs vind ik de moeite waard om met je te delen. Mocht je zelf ook een blog willen tippen die de moeite waard is om te bekijken, laat dit vooral weten in de comments.

Must read blogs

Veel van mijn vrije tijd wordt opgeslokt door het bloggen. That’s okay, ik vind het leuk om te doen. Behalve zelf actief bloggen, lees ik vrijwel dagelijks graag blogs en websites van anderen. Dit doe ik meestal voordat ik opsta of als ik lange afstanden afleg met openbaar vervoer. Deze blogs en websites volg ik via Bloglovin’.

Nu vraag je je waarschijnlijk af welke blogs en websites ik graag regelmatig bezoek. Let me tell you:

1. Diervriendelijke beauty & lifestyle

Must read blogs

Naoki.nl | Say whut? Naoki? Yep, Naoki, een Nederlandse beauty en lifestyle blog opgezet door Sophie die inmiddels 3 jaar bezig is om haar leven dier- & milieuvriendelijker te maken. Je vindt er blog artikelen op het gebied van beauty, health en food. Denk aan reviews van dierproefvrije en vaak natuurlijke cosmetica producten en recepten die veelal plantaardig zijn; van gezonde salades tot aan cupcakes.

2.  Fashion, interieur DIY projects:

Must read blogs

Als je into DIY projecten bent, dan is a pair & a spare van de Australische Geneva erg interessante. Op haar Engelstalige blog vindt je verschillende DIY tutorials: gift wrapping, het pimpen van  schoenen en kleding of het maken van accessoires voor in huis of die je kunt dragen bij een mooie outfit.

3. Persoonlijke groei

Must read blogs

Barking up the wrong tree | Deze website draait om self improvement op verschillende gebieden. De artikelen die je terug vindt op Barking up the wrong tree kunnen inspirerend of zelfs verrassend zijn. Onderwerpen lopen uiteen van hoe je gelukkiger in het leven kunt staan door het toepassen van enkele simpele tips, tot aan hoe je een gelukkiger gezinslevens kunt hebben en het mega succesvol worden. ‘Zware hap’ die in hapklare en humoristische brokken wordt aangeleverd.

4. Multiculturele lifestyle 

Must read blogs

Thisgirlsblackbook.nl | Het leuke aan deze blog van de Surinaamse Tewa, vind ik de zeer interessante multiculturele lifestyle topics. Hetgeen ik graag lees op This Girl’s Black Book is bijvoorbeeld informatie over interessante documentaires, events en Surinaamse recepten. Deze niche blog is specifiek gericht is op donkere en getinte vrouwen (en mannen). Omdat ik van Surinaamse komaf ben, lees ik This Girl’s Black Book dan ook met enige regelmaat.

5. Nagellak & Nail Art

Must read blogs: Pocket full of Polish

PocketfullofPolish.nl | Als je op deze blog terecht komt weet je direct waar het over gaat: nagellak, nagellak en nog eens nagellak. De nagels van blogger Eline zien er altijd super mooi uit en de fotografie is geweldig. Daarnaast weet ze wonderen te verrichten met budget nagellak. Oké, ik overdrijf, bottom line is dat ik er erg veel inspiratie opdoe.

Q | Ken jij ook een must read blog die de moeite waard is om te lezen? Laat een comment achter met de naam van de blog.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Flaviena

Friday 4th of July 2014

leuke blogs :) ik ga ze checken

MacBlogster

Sunday 6th of July 2014

Dank je! Ik ben benieuwd wat je er van vindt :-)

Eline

Monday 20th of January 2014

Superleuk dat je mijn blog erbij hebt gezet! Sommige blogs ken ik nog niet, dus die ga ik nu even bekijken haha.

Sophie

Saturday 18th of January 2014

Wat lief dat je mijn blog noemt, dankjewel! :D

MacBlogster

Sunday 19th of January 2014

You're welcome!

Tewa

Friday 17th of January 2014

Wat superleuk dat ik er tussen sta! Voel me vereerd :-) Groetjes Tewa

MacBlogster

Saturday 18th of January 2014

You're welcome!

Nadia

Friday 17th of January 2014

Ik vind fashionblogs altijd geweldig om te bekijken en dan vooral afterDRK van Sabrina. De foto's zijn altijd ontzettend mooi. Verder natuurlijk de bekende Nederlandse beautyblogs en af en toe vind ik het ook leuk om foodblogs te lezen zoals Foodbgood.com.

MacBlogster

Saturday 18th of January 2014

Hoi Nadia, bedankt voor de foodblog link, die ken ik nog niet. Tegenwoordig volg ik geen fashion blogs meer, omdat ik weinig onderscheiding zie. De fotografie vind ik echter wel altijd erg mooi.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.