Skip to Content

MAC Mineralize Skinfinish review: Perfectly Poised

Sinds kort heb ik een new best friend. Een best friend met een plus erachter; je weet wel, zo eentje die van alle markten thuis is en dus een glimlach op mijn gezicht tovert. May I introduce to you: MAC Mineralize Skinfinish Perfectly poised uit de Divine Night collectie.

MAC Cosmetics is online verkrijgbaar bij:

MAC Mineralize Skinfinish review: Perfectly Poised
MAC Mineralize Skinfinish: Perfectly Poised

Hoe gebruik je MAC Mineralize Skinfinish

Voordat ik met mijn MAC Mineralize Skinfinish review begin, leg ik eerst uit wat het is, want waarschijnlijk vraag je je af hoe je een Mineralize Skinfinish gebruikt.

Om te weten hoe je het gebruikt, is het belangrijk om te weten dat MAC 2 verschillende Skinfinishes in het assortiment heeft, namelijk:

  • Mineralize Skinfinish Natural
  • en de Mineralize Skinfinish

De Mac Mineralize Skinfinish heeft een shimmer/glitter. Hierdoor wordt het vaak gebruikt als

  • blush,
  • highlighter
  • en/of oogschaduw.

Afhankelijk van de kleur kun je het ook subtiel over je gehele gezicht aanbrengen om een soort glans of shimmer te creëren. Een soort glowy look.

De MAC Mineralize Skinfinish Natural is iets anders dan bovengenoemde skinfinish. Dit gebruik je namelijk om je foundation af te poederen of te matteren.

MAC Mineralize Skinfinish review: Perfectly Poised
MAC Skinfinsh: Perfectly Poised Mineralize Skinfinish

MAC Mineralize Skinfinish review

De Skinfinish die ik heb gekocht, Perfectly Poised is een Mineralize Skinfinish met een matte metallic shimmer. Het is afkomstig uit de Devine Night collectie, waartoe nog 2 andere Skinfinishes behoren.

Perfectly Poised, de kleur die ik heb gekocht, is een koraal bronzen skinfinish met een metallic gouden shimmer. In het midden bevindt zich een contrasterende crème beige skinfinsh met een roze paarse glans.

Swatches Perfectly Poised Divine Night Mineralize Skinfinish
Swatches MAC Mineralize Skinfinish Perfectly Poised. Boven: beide kleuren afzonderlijk | Onder: beide kleuren gemengd

Multifunctionele Skinfinish

Vanwege de koraal bronzen kleur krijgen mijn wangen een mat metallic bronzing shimmer. De crème beige skinfinsh met roze paarse glans werkt als een mooie highlighter, zowel op mijn wangen als op mijn ogen. 

Swatches Perfectly Poised Divine Night Mineralize Skinfinish
Swatches MAC Mineralize Skinfinish Perfectly Poised uit de Divine Night collectie

Aanvankelijk wilde ik een gehypte MAC skinfinsh uit de Magnetic Nude Collection kopen, maar nadat er werd verteld dat ik dit niet op mijn oogleden mag aanbrengen, was ik niet meer geïnteresseerd.

Op basis van mijn wensen, raadde de MAC visagist mij Perfectly Poised aan en liet vervolgens het effect op mijn gezicht zien. Ik was direct in luv.

Review: MAC Perfectly Poised Divine Night Mineralize Skinfinish
MAC Mineralize Skinfinsh: Perfectly Poised gebruikt als oogschaduw en blush

Perfectly Spoiled

Ik ben super blij met deze MAC Mineralize Skinfinish uit de Divine Night collectie. Het is multifunctionele make-up waar je verschillende kanten mee op kunt.

Ik kan de kleuren mengen, maar ook afzonderlijk gebruiken. De pigmentatie is erg goed, maar toch redelijk subtiel. 

Afhankelijk van hoe ik de kleuren meng, kan ik verschillende kleurnuances creëren. Ten aanzien van de koraal bronzen kleur geldt: afhankelijk van hoe het licht valt, zie je een gouden of koperen gloed.

MAC Mineralize Skinfinish review: Perfectly Poised
MAC Skinfinsh: Perfectly Poised Mineralize Skinfinish

Daarnaast kan ik de crème beige skinfinsh met roze paarse glans ook als een highlighter gebruiken. Kortom, MAC Perfectly Poised is handig om mee te nemen als je op reis gaat en weinig make-up kunt of wilt meenemen in je toilettas.

MAC Mineralize Skinfinish review: Perfectly Poised

Helaas kun je het niet heel erg goed zien, maar op de bovenstaande foto zie je voornamelijk het effect van de koraal bronzen kleur op mijn ogen en wangen. Als je de kleuren mengt, krijg je een subtieler effect met een roze paarse gloed.

De lip lacquer die ik op de foto draag, is trouwens de kleur Stellar uit de Rimmel Apocalips collectie.

Wat vind je van mijn new best MAC friend? Ken je een andere MAC Skinfinish waarvan jij vindt dat het een aanrader is?

Anderen lazen ook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Joanna

Saturday 24th of May 2014

I've been absent for a while, but now I remember why I love your blog. I love this product too. I'll try and check back more frequently.

Melike

Friday 24th of January 2014

Het staat je heel goed, ik vind het alleen al een plaatje om naar te kijken <3

MacBlogster

Friday 24th of January 2014

Wat lief, dank je wel. Het product is zeker een plaatje om naar te kijken. Pluspunt is dat het multifunctioneel is.

chucky1012

Friday 24th of January 2014

Precies de juiste kleur en het staat heel goed bij je ;-)

Happy Friday

MacBlogster

Friday 24th of January 2014

Dank je wel! Jij ook Ike!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.