Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

MAC Skinfinsh: Perfectly Poised Mineralize Skinfinish

Sinds kort heb ik een new best friend. Een best friend met een plus erachter; je weet wel, zo eentje die van alle markten thuis is en dus een glimlach op mijn gezicht tovert. May I introduce to you: MAC Skinfinish Perfectly poised uit de limited edition collectie Divine Night van MAC.

MAC Make-up: Perfectly Poised Divine Night Mineralize Skinfinish

Matte Metallic Glans

Perfectly poised is één van drie Devine Night Mineralize MAC skinfinishes, die allen een matte metallic glans hebben.

MAC Make-up: Perfectly Poised Divine Night Mineralize Skinfinish

MAC Skinfinsh: Perfectly Poised Mineralize Skinfinish

Perfectly Poised, de kleur die ik heb gekocht, is een koraal bronzen skinfinish met een metallic gouden shimmer. In het midden bevindt zich een contrasterende crème beige skinfinsh met een roze paarse glans.
MAC Divine Night Mineralize Skinfinish photo MAC_Divine_Night_Mineralize_Skinfinish_zps15293728.jpg

MAC Skinfinsh: Perfectly Poised Mineralize Skinfinish

MAC Skinfinish

Je kunt het over je gehele gezicht aanbrengen als finishing touch, maar omdat ik al in bezit ben van MAC Lustre Drops, gebruik ik Perfectly poised voornamelijk als blush, highlighter en oogschaduw. Vanwege de koraal bronzen kleur, krijgen mijn wangen een mat metallic bronzing shimmer. De crème beige skinfinsh met roze paarse glans, werkt als een mooie highlighter, zowel op mijn wangen als op mijn ogen. 

MAC Make-up: Perfectly Poised Divine Night Mineralize Skinfinish

Swatches Perfectly Poised Mineralize Skinfinish. Boven: beide kleuren afzonderlijk | Onder: beide kleuren gemengd

Multifunctionele Skinfinish

Aanvankelijk wilde ik een MAC skinfinish uit de Magnetic Nude Collection kopen, maar nadat er werd verteld dat ik dit niet op mijn oogleden mag aanbrengen, was ik niet meer geïnteresseerd in deze gehypte MAC skinfinsh. Op basis van mijn wensen, raadde de MAC visagist mij Perfectly Poised aan en liet vervolgens het effect op mijn gezicht zien. Ik was direct in luv.

MAC Divine Night Mineralize Skinfinish photo Swatches_MAC_Divine_Night_Mineralize_Skinfinish_zps9e112409.jpg

Swatches MAC Perfectly Poised Divine Night Mineralize Skinfinish

Perfectly Spoiled

Ik ben super blij met deze Divine Night Mineralize MAC Skinfinish, omdat het multifunctionele make-up is waar je verschillende kanten mee op kunt. Ik kan de kleuren mengen, maar ook afzonderlijk gebruiken. De pigmentatie is erg goed, maar toch redelijk zacht. Afhankelijk van hoe ik de kleuren meng, kan ik verschillende kleurnuances creëren. Ten aanzien van de koraal bronzen kleur geldt: afhankelijk van hoe het licht valt, zie je een gouden of koperen gloed.

Anderen lazen ook
Koop deze parels als Bobbi Brown make-up weer eens een kortingsactie heeft

MAC Make-up: Perfectly Poised Divine Night Mineralize Skinfinish

MAC Skinfinsh: Perfectly Poised gebruikt als oogschaduw en blush

Daarnaast kan ik de crème beige skinfinsh met roze paarse glans ook als een highlighter gebruiken. Kortom, MAC Perfectly Poised is handig om mee te nemen als je op reis gaat en weinig make-up kunt of wilt meenemen in je toilettas.
MAC Divine Night Mineralize Skinfinish photo MAC_Perfectly_Poised_skinfinish_zps6037dfbb.jpg

MAC Skinfinsh: Perfectly Poised Mineralize Skinfinish

Op deze foto zie je voornamelijk het effect van de koraal bronzen kleur op mijn ogen en wangen. Als je de kleuren mengt, krijg je een subtieler effect met een roze paarse gloed. De lip lacquer die ik op de foto draag, is trouwens de kleur Stellar uit de Rimmel Apocalips collectie.

Q | Wat vind je van mijn new best MAC friend? Ken je een andere MAC Skinfinish waarvan jij vindt dat het een aanrader is?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • MacBlogster says

      Wat lief, dank je wel. Het product is zeker een plaatje om naar te kijken. Pluspunt is dat het multifunctioneel is.

  1. Joanna says

    I’ve been absent for a while, but now I remember why I love your blog. I love this product too. I’ll try and check back more frequently.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.