Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

CK One Color Red Edition: limited edition spring make-up

Er is een lipstick die ik altijd bij me heb. Een lipstick die ik erg graag draag vanwege de geweldige kleur, maar ook omdat het lekker lang blijft zitten. Het is mijn geliefde CK One Color lipstick ‘Bite me’ (610) waar ik naar refereer. I really really love this lipstick. Maar behalve dit vind ik het merk CK One Color gewoon geweldig. Gelukkig is er binnenkort een limited edition spring collection verkrijgbaar: CK One Color Red edition.

CK One Color FOTD

CK One Color Red edition

Onlangs zijn de volgende 8 make-up producten aan het CK One Color assortiment toegevoegd als onderdeel van de limited edition spring 2014: CK One Color Red:

Shine lipsticks

Glans, verzorging en kleur. Glanzende finish met een balsem effect. Verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren: Tease (220), Spiked (510), Alarm (600), €18,30 per stuk.

CK ONE COLOUR red edition

Long wear & shine nail polishes 

Droogt snel, streeploos effect, blijft lang op de nagels zitten. Verkrijgbaar in 2 nieuwe kleuren: Trouble (410), Electric (940), €12,20 per stuk.

CK ONE COLOUR red edition

Mono powder eyeshadows

Droog of vochtig aan te brengen voor meer intensiteit. Verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren: Lust (110), Evolved (720), Devious (820), €17 per stuk.

CK ONE COLOUR red edition

Over CK One Color Red edition

De CK One Color Red Edition spring 2014 collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde Douglas filialen en via de douglas webshop.

Anderen lazen ook
CK One Color make-up review

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.