Top

Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam: Marry-Me JimmyPaul

Afgelopen zaterdag 25 januari 2014, was ik aanwezig bij de Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam A/W’14 Show van designteam Marry-Me JimmyPaul. Doordat de show werd gesponsord door Jiksu, een elektronische e-cigarette specialist, showden de modellen de meest kleurrijke outfits voorzien van een opvallende e-cigarette inspired accessoire: 2 dampende plastic tasjes waaruit rook tevoorschijn kwam.

Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam

Marry-Me JimmyPaul A/W’14 fashion show

De Marry-Me JimmyPaul A/W 14 collectie was net zo opvallend als de plastic accessoires. Veel kleur, veren, wedge sneakers en cow skin, geïnspireerd op emotionele ontladingen van agressie tot melancholie, vertaald naar beeld. Een emotie die symbolische overeenkomsten vertoonde met de heftigheid van natuurverschijnselen,  zoals afbrokkelende gletsjers, onderzeese vulkaanuitbarstingen en stofwolken die met hun krachtige agressie de melancholiek van het leven weergeven.

Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam

BNN’ers op Fashion Week Amsterdam

Naast een uiteenlopende keur aan modeliefhebbers, creatieve paradijsvogels en bijzondere gasten uit het art-circuit, waren er tevens een aantal bekende Nederlanders tijdens deze Fashion Week Amsterdam show aanwezig, waaronder Fred van Leer, Stacey Rookhuizen en Sebastiaan Labrie.

Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam

Over Marry-Me JimmyPaul

Vanuit hun basis in Amsterdam heeft het modeduo werk geshowd en gepubliceerd in heel Europa, waaronder tijdens Fashion Week Amsterdam en  London Fashion Week, evenals in tijdschriften zoals Vogue en ID-magazine. Daarnaast zijn ze naast Prada en Maison Martin Margiela op de Arnhem Mode Biënnale, waar ik afgelopen zomer was, tentoongesteld.

Anderen lazen ook
Wist je dat Snoopy een fashion addict is & een eigen fashion expo heeft?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar