Top

Vlogger Taren Guy & Live Big Chop @ NaturalBlackHair-event

Even totaal iets anders tussen de Fashion Week Amsterdam reports door, maar dit wilde ik de curly girls onder ons niet onthouden: heb je krullen of kroeshaar en wil je meer informatie hebben over de verzorging ervan? Ga dan op vrijdag 21 maart naar de 1e editie van het NaturalBlackHair-event in Amsterdam. De immers populaire Youtube vlogger Taren Guy is er ook en vertelt je over de ins en outs van haar natural hair journey.

Taren Guy Q & A

Taren Guy tijdens NaturalBlackHair-event

Hair webshop NaturalBlackHair organiseert op 21 maart 2014 de 1e editie van het NaturalBlackHair-event in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens dit event geeft Taren Guy, samen met hair-professionals, tips over de verzorging van natuurlijk krullend en kroeshaar. Op het podium demonstreren zij de veelzijdigheid van krullen en kroeshaar en kun je allerlei vragen stellen. Ook kun je een live big chop bijwonen!

Live Big Chop

Behalve de Q & A van Taren Guy, is er tevens een minimarkt waar je in aanraking komt met bekende en nieuwe merken op het gebied van haarverzorging, beauty en fashion. Shoppen onder het genot van een drankje, hapje en muziek. Wees op tijd want de eerste 100 bezoekers krijgen een goodiebag!

Highlights NaturalBlackHair-event

  • Taren Guy tijdens NaturalBlackHair-eventlive big chop
  • haardemonstraties
  • Q & A Taren Guy
  • prijsuitreiking aan bezoeker met de coolste afro

Over NaturalBlackHair-event

Waar: Pakhuis de Zwijger
Adres: Piet Heinkade 179, Amsterdam
Tijd: 19:00 uur
Kaartverkoop via de website van NaturalBlackHair

Anderen lazen ook
LOC methode: de oplossing tegen pluizig & droog haar!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar