Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

V hotel Amsterdam: mijn verblijf in een Vloft tijdens Fashion Week

Sinds kort kun je bij V hotel Amsterdam een Vloft huren. Hier schreef ik eerder al over. Tijdens Fashion Week Amsterdam kreeg ik de gelegenheid om in een Vloft te logeren. Zie hier mijn verslag.
V hotel Amsterdam: Vloft 

Tijdens Amsterdam Fashion Week A/W 2014 verbleef ik in een Vloft van V hotel Amsterdam. Eerder liet ik al weten dat dit een nieuwe Amsterdamse hotspot is. Om zelf te kunnen beoordelen wat de kwaliteit van deze nieuwe hippe hotel in Amsterdam is, verbleef ik een nacht in een Vloft. Van dit verblijf heb ik foto’s gemaakt.

Macblogster @ Amsterdam Vloft

V hotel Amsterdam: mijn verblijf in een Vloft tijdens Fashion Week Amsterdam

Time flies when you’re having fun

Als je dit leest zit ik inmiddels in een ander hotel en is Fashion Week Amsterdam A/W 2014 inmiddels alweer twee weken voorbij. Time flies when you’re busy blogging and trying to lead a life as well. Hoe ouder je wordt, des te sneller de maanden voorbij vliegen lijkt het wel. Dit gevoel kreeg ik heel sterk toen ik deze twee foto overzichten van 2013 maakte: mijn pixel momentens: hoogtepunten 2013 deel 1 en deel 2.

Macblogster @ Amsterdam Vloft

Mijn verblijf in Vloft Amsterdam

Enthousiast

Vorige week kon je mijn foto diary van de Marry-Me JimmyPaul show zien. Het is nu dus tijd voor een verslag over mijn verblijf in één van de Vloft appartementen. Zoals je in het filmpje kunt terug zien, was ik erg enthousiast. Zoals het op de foto’s is, is het ook in levende lijve. Aanvankelijk was ik huiverig en dacht ik dat de Vloft waar ik in zou slapen minder fancy zou zijn dan op de foto’s, maar niets was minder waar.

Macblogster @ Amsterdam Vloft

Macblogster @ Amsterdam Vloft Klik op de foto’s voor een groter beeld:

Anderen lazen ook
Make-up Newsflash: opening Rootz Cosmetics

 

Vhotel

Vhotel

Verschillende soorten jam

Hier nog wat foto’s van het Vhotel waar je in- en uit dient te checken en waar het ontbijt wordt geserveerd, Mijn verblijf was inclusief ontbijt. Simpel, doch lekker. Vooral de jam soorten vond ik zeer bijzonder.

Logeren in Vloft & Vhotel Amsterdam

Voor meer informatie over Vloft en Vhotel, zie V hotel Amsterdam: hippe hotspot V Loft.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Meg says

  Leuk filmpje!
  Het ziet er mooi uit en lijkt eigenlijk op een appartement .. Wat is precies het verschil dan tussen die twee?
  Fijn weekend!
  Xx

 2. chucky1012 says

  Het ziet er heel goed uit!
  Gezellig dat het vlakbij de markt is!
  Ik had nooit gezien hoe zoiets eruit zag.
  Ook ik ben heel benieuwd naar het verschil zoals de dame hierboven had geplaatsd…… 😉

   • MacBlogster says

    Thanx! Ik wil idd ook vaker outfit posts maken, om te laten zien hoe je als vollere vrouw met een grotere buste je pluspunten kunt benadrukken en er gewoon leuk-stoer-sophisticated of representatief uit kan zien.

  • MacBlogster says

   Dank je wel Dayna 🙂 De video’s komen eraan. Heb er al een aantal opgenomen, moet ze alleen nog editen.

 3. Alya says

  Hoi Angela,
  Ik heb een mooi bos natural hair, maar wordt al vroeg grijs. Het liefst aan de voorkant waar het gewoon heel erg op valt. Ik heb een gevoelige hoofdhuid en neem dus daarom haarverf zonder amoniak erin. Op allemaal staat dat grijsdekking gegarandeerd is, maar de praktijk wijst bij mij anders uit. Mijn grijze haartjes krijgen er alleen maar half grijs, rood bruine kleur van, maar van grijsdekking is helaas geen sprake…. help! Heb je handige tips voor mij of ken jij een haarverf zonder amoniak die echt grijs dekt? Alvast bedankt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.