Skip to Content

Mijn Pixel moments: hoogtepunten in 2013 deel 2

In Mijn Pixel moments deel 1 eindigde ik met de maand juni 2013. Uiteraard is er rest van het jaar ook veel gebeurd. Kijk je mee? 

Juli 2013

Dit was een action packed maand met leuke activiteiten waaronder een etentje bij LOOS in Rotterdam, vanwege hun 25 jarig bestaan. Ik had er nooit eerder gegeten. Verrassend lekker, mooie art deco details. Als je goed naar de details in het sobere interieur kijkt, is het een prachtig pand. Een paar dagen hierna ging ik richting Hasselt omdat mr. Macblogster moest DJ-en. Bijzondere plaats en bijzonder publiek.

Macblogster My life in pixels 2013
Voor de rest bestond juli o.a. uit Amsterdam Fashion Week. Op het programma stond: lancering cut-out boot ontworpern door blogger Billy Rose en schoenmerk Sacha. De openingsshow van Spijkers & Spijkers, Mode Biënnale Arnhem, Gentse Feesten, zeilkamp en acupunctuur.

Macblogster My life in pixels 2013

Mode Biënnale Arnhem (MoBa)

Augustus 2013

In augustus 2013 pakten we de ferry richting Groot Britannië waar we meerdere plaatsen aandeden binnen 2 weken. Behalve naar Londen gingen we o.a. naar Bath, Wales en Birmingham, waar ik jaren geleden in de buurt heb gestudeerd.

Macblogster My life in pixels 2013
Na een week weer in Nederland te zijn geweest -uiteraard moest er ook nog gewerkt worden- keerde ik weer terug naar Londen samen met blogger Jocelina, vanwege het Notting Hill Carnival. Voor mijn trip richting Londen, bezocht ik nog snel de pop-up shop van INGLOT in Rotterdam waar ik een palette mocht samenstellen. Ook gaf ik een gratis workshop weg via Macblogster.nl.

Macblogster My life in pixels

September 2013

Deze maand was relatief rustig qua events. Naast onze Fritèz activiteiten (onze biologische haute friture food truck), ging ik tevens naar een lunch georganiseerd door haarverzorgingsmerk Aussie, in het Australische restaurant Little Collins. Bloody Mary’s drinken, heerlijk eten en even bijkletsen over Aussie nieuwtjes. Het leuke is dat er tijdens het etentje een quiz gehouden, waarbij alle aanwezigen een prijs konden winnen als ze alle vragen correct hadden beantwoord. De prijzen: een Billabong koffer- en tassenset en een dagje wakeboarden. Ik won de koffer- en tassenset! 🙂

Macblogster My life in pixels
Na het etentje vertrok ik naar een open dag van een pr bureau in Amsterdam. Goed om te netwerken en kennis te maken met nieuwe fashion- en make-up collecties. Ook daar kon je meedoen met prijsvragen. Ik besloot mee te doen met een muziekprijsvraag en won een Momentum koptelefoon van Senheiser! De kwaliteit is echt superb, daarnaast vind ik de kleur super hip.

Macblogster My life in pixels

Alsof de dag niet lang genoeg kon zijn, vertrok ik naderhand als een speer naar Rotterdam waar ik vervolgens had afgesproken met Fleur van Air Magazine. Ik ontmoette haar bij een business club event voor vrouwelijke ondernemers. Daar at ik een cupcake versiert met goudvlokken en zag ik exclusieve carbon nagels.

Oktober 2013

In oktober organiseerde mr. Macblogster een 2 daagse Italiaanse wijnproeverij. Heerlijk eten bij La Zia Maria en ondertussen diverse Italliaanse wijnen proeven. Uiteraard tijdens het eten kletsen met vrienden en kennissen. Aan het einde van de 2 dagen was ik kapot en besloot ik eindelijk weer eens een bad te nemen.

Macblogster My life in pixels

Oktober bestond tevens uit een pers preview van de tentoonstelling ‘Chanel de legende‘, de 8 jaar anniversary van mij en mr. Macblogster, de product launch van Sheado, 40 jaar Timberland borrel, Grazia Blogger Masterclass, 2nd Aussieversary.

Macblogster My life in pixels

November 2013

In november ging ik naar de opening van Residence de la Mode in Den Haag. Plus onderging ik een luxe beauty behandeling, en bezocht ik het bloggers event van The Body Shop waar de goede doelen werden gepresenteerd waarmee The Body Shop actief samenwerkt. Verder verkocht ik Fritèz op het het festival Blown Away en werd ik uitgenodigd om kennis te maken met het Portugese Taste on a Stone bij restaurant APARTT in Rotterdam. Een heerlijk stuk rauw vlees geserveerd op een verhitte steen van 400°C, waarop het vlees gaart. Bijzonder en heerlijk, en bovenal gezellig.

Macblogster My life in pixels

Uiteindelijk sloot ik de maand af met een overheerlijke lunch in een sterrenrestaurant en een bezoek aan Amsterdam voor een kennismaking met skin care Ioma.

December 2013

Doordat ik het vrij rustig had in december, besloot ik business and pleasure te combineren, en bezocht ik eindelijk make-up store Flormar na een zakelijke afspraak in Amsterdam. Uiteraard ging ik er niet empty handed weg. Ik kocht er o.a. een te gekke donkere lipstick.

Macblogster My life in pixels

Een aantal dagen later had ik een kerstborrel bij een groot cosmetica bedrijf in Haarlem. Behalve dat het er gezellig was, ontmoette ik er verschillende populaire bloggers waaronder Vera Camilla. Een zeer sympathieke dame. Verder bezocht ik de kerstmarkt van Antwerpen (dit jaar hadden we helaas geen tijd om naar Duitsland te gaan) en heb ik uiteraard kerst en Oud & Nieuw gevierd. En toen was het alweer 2014….

Bedankt!

Ondanks de vele activiteiten en de vermoeidheid die de kop op kwam steken, heeft 2013 ook veel energie gegeven. Ik heb verschillende mensen ontmoet en kansen gekregen om mijn blog te ontwikkelen. Ondanks dat ik nog lang niet ben waar ik wezen wil, brengt het bloggen -en uiteraard het leven zelf -bijzondere uitdagingen mee.

Bedankt voor het volgen van mijn blog, het achterlaten van comments en de complimenten die ik van jullie heb mogen ontvangen. Ik stel dit ZEER op prijs! ♡

Q | Waar ben jij heel dankbaar voor geweest in 2013?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maxine Michaels

Saturday 19th of April 2014

–źwesome blog post!

MacBlogster

Saturday 19th of April 2014

Thanx a lot :-)

MacBlogster

Saturday 19th of April 2014

Thanx!

Meg

Friday 10th of January 2014

Leuk om te lezen! Dit jaar weer knallen! succes! xxxx.Meg!

MacBlogster

Friday 10th of January 2014

Thanx Meg, Inderdaad knallen dit jaar, maar wel met meer focus en meer social time :-) Jullie ook loads of succes gewenst!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.