Skip to Content

Sleek Sparkle palette 2: swatches & look

Een aantal dagen geleden liet ik zien met welke kleding en welk make-up ik 2014 tegemoet zou treden. Het make-up wat ik o.a. gebruikte was het limited edition oogschaduw palette Sleek Sparkle 2. Op de foto liet ik enkel de verpakking zien, maar niet de inhoud. Vandaag laat ik jullie enkele swatches zien en mijn oogschaduw look tijdens Oud & Nieuw.

Sleek Sparkle 2 palette

Limited edition palette

Ik heb in totaal 3 Sleek oogschaduw palettes, waarvan ik er al 1 eerder heb laten zien, namelijk Sleek i-Divine Storm. Nu is het tijd om enkele swatches te laten zien van Sleek Sparkle 2. Ik kocht dit limited edtion palette ongeveer een jaar geleden en heb het nu pas gebruikt met Oud & Nieuw bij mijn paarse outfit.

Vanwege het kleurgebruik in dit palette, kun je verschillende kanten op indien je van warme kleuren houdt. Dit vind ik een pluspunt. Door de (lichte) shimmer en de donkere toon van de oogschaduw, zal ik snel geneigd zijn dit palette te gebruiken voor feestjes waarbij opvallende oogschaduw of smokey eyes niet misstaan.

Sleek oogschaduw palette

Shimmy shimmy shimmer

De shimmer die je op de foto ziet, valt minder op zodra je de oogschaduw hebt aangebracht op je oogleden (zie swatches). Uiteraard maakt het een groot verschil of je wel of niet gebruik maakt van een primer. Sleek oogschaduw palette

Swatches Sleek Sparkle 2

Zoals je op de onderstaande foto kunt zien, is de shimmer redelijk beperkt. Ik heb dan ook geen gebruik gemaakt van een primer. Hierdoor is de oogschaduw minder fel en zie je minder shimmer. Indien je wilt dat het feller oogt en de shimmer duidelijker zichtbaar is, adviseer ik je om gebruik te maken van een primer.

Sleek oogschaduw palette
image

Ingredienten

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de ingrediënten van de Sleek Sparkle 2, zie hier het lijstje:

Ingredienten Sleek Sparkle 2 palette

Helaas heb ik geen betere foto van mijn Oud & Nieuw look. Ik de heb de foto met mijn de front camera van mijn mobiel gemaakt. Helaas kun je het niet goed zien, maar ik heb gebruik gemaakt van de 2 paarse kleuren en donkerblauw. Look Sleek Sparkle 2 palette

Op de onderstaande foto kun je beter zien dat ik paars en donkerblauw heb gebruikt.

Look Sleek Sparkle 2 palette

Q | En wat vind je van de shimmer? Valt best mee toch?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gwendelien

Sunday 5th of January 2014

Echt mooi die Palette! Zelf heb ik 3 producten van Sleek. Elke keer als ik hun oogschaduw bekijk, leg ik het gauw terug. Waarschijnlijk omdat ik weinig tot zelden oogschaduw op heb. Maals als ik de foto's bekijk....

MacBlogster

Monday 6th of January 2014

Haha, herkenbaar, als je het hebt gekocht ga je het waarschijnlijk (soms) ook wel gebruiken. Welke Sleek producten heb je dan wel gekocht? En welke make-up items gebruik je het meest?

facebook_homemadepicturemania.saononac

Friday 3rd of January 2014

Prachtige kleuren! Schitterende palette met zoveel colors en het staat zo mooi bij je ;-)

MacBlogster

Sunday 5th of January 2014

Dank je! :-)

Melike

Friday 3rd of January 2014

Wauw ik hou van de zwarte en donker grijze kleuren!

MacBlogster

Sunday 5th of January 2014

Hoi Melike, zelf maak ik niet zo vaak gebruik van zwarte oogschaduw, maar bijv wel van donkerblauw of donkerbruin. Misschien moet ik zwart ook maar eens uitproberen :-)

Mattania

Friday 3rd of January 2014

Sleek is echt een geweldig merk! Dit palette ziet er goed uit! Ik maak het meest gebruik van mijn respect en sunset palette's.

MacBlogster

Sunday 5th of January 2014

Sleek is idd een fijn en betaalbaar merk. Eigenlijk maak ik er te weinig gebruik van. Ik gebruik meer single oogschaduw of blush als oogschaduw.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.