Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Sleek Sparkle palette 2: swatches & look

Een aantal dagen geleden liet ik zien met welke kleding en welk make-up ik 2014 tegemoet zou treden. Het make-up wat ik o.a. gebruikte was het limited edition oogschaduw palette Sleek Sparkle 2. Op de foto liet ik enkel de verpakking zien, maar niet de inhoud. Vandaag laat ik jullie enkele swatches zien en mijn oogschaduw look tijdens Oud & Nieuw.

Sleek Sparkle 2 palette

Limited edition palette

Ik heb in totaal 3 Sleek oogschaduw palettes, waarvan ik er al 1 eerder heb laten zien, namelijk Sleek i-Divine Storm. Nu is het tijd om enkele swatches te laten zien van Sleek Sparkle 2. Ik kocht dit limited edtion palette ongeveer een jaar geleden en heb het nu pas gebruikt met Oud & Nieuw bij mijn paarse outfit.

Vanwege het kleurgebruik in dit palette, kun je verschillende kanten op indien je van warme kleuren houdt. Dit vind ik een pluspunt. Door de (lichte) shimmer en de donkere toon van de oogschaduw, zal ik snel geneigd zijn dit palette te gebruiken voor feestjes waarbij opvallende oogschaduw of smokey eyes niet misstaan.

Sleek oogschaduw palette

Shimmy shimmy shimmer

De shimmer die je op de foto ziet, valt minder op zodra je de oogschaduw hebt aangebracht op je oogleden (zie swatches). Uiteraard maakt het een groot verschil of je wel of niet gebruik maakt van een primer. Sleek oogschaduw palette

Anderen lazen ook
Etos heeft een kopie van MAC Lustre Drops, een vloeibare highlighter

Swatches Sleek Sparkle 2

Zoals je op de onderstaande foto kunt zien, is de shimmer redelijk beperkt. Ik heb dan ook geen gebruik gemaakt van een primer. Hierdoor is de oogschaduw minder fel en zie je minder shimmer. Indien je wilt dat het feller oogt en de shimmer duidelijker zichtbaar is, adviseer ik je om gebruik te maken van een primer.

Sleek oogschaduw palette
image

Ingredienten

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de ingrediënten van de Sleek Sparkle 2, zie hier het lijstje:

Ingredienten Sleek Sparkle 2 palette

Helaas heb ik geen betere foto van mijn Oud & Nieuw look. Ik de heb de foto met mijn de front camera van mijn mobiel gemaakt. Helaas kun je het niet goed zien, maar ik heb gebruik gemaakt van de 2 paarse kleuren en donkerblauw. Look Sleek Sparkle 2 palette

Op de onderstaande foto kun je beter zien dat ik paars en donkerblauw heb gebruikt.

Look Sleek Sparkle 2 palette

Q | En wat vind je van de shimmer? Valt best mee toch?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Sleek is idd een fijn en betaalbaar merk. Eigenlijk maak ik er te weinig gebruik van. Ik gebruik meer single oogschaduw of blush als oogschaduw.

  • MacBlogster says

   Hoi Melike, zelf maak ik niet zo vaak gebruik van zwarte oogschaduw, maar bijv wel van donkerblauw of donkerbruin. Misschien moet ik zwart ook maar eens uitproberen 🙂

 1. facebook_homemadepicturemania.saononac says

  Prachtige kleuren!
  Schitterende palette met zoveel colors en het staat zo mooi bij je 😉

 2. Gwendelien says

  Echt mooi die Palette! Zelf heb ik 3 producten van Sleek. Elke keer als ik hun oogschaduw bekijk, leg ik het gauw terug. Waarschijnlijk omdat ik weinig tot zelden oogschaduw op heb. Maals als ik de foto’s bekijk….

  • MacBlogster says

   Haha, herkenbaar, als je het hebt gekocht ga je het waarschijnlijk (soms) ook wel gebruiken.
   Welke Sleek producten heb je dan wel gekocht?
   En welke make-up items gebruik je het meest?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.