Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Mijn outfit en make-up waarmee ik 2014 tegemoet treed

Over een aantal uur is het tijd om vuurwerk af te steken en flessen champagne leeg te drinken. Oud & Nieuw vier je in stijl. Althans, zo ben ik opgevoed; voor elk feestje een geweldige outfit. 

feest outfit

Oud & Nieuw outfit en make-up

Als Surinaamse ben ik grootgebracht met een duidelijk gescheiden garderobe: huiskleding (waarmee ik dus buiten speelde), schoolkleding en uitgaanskleding. Tegenwoordig, is deze scheiding niet meer zo duidelijk in huize Macblogster – sorry mams. Ik draag praktisch alles door elkaar. Kleding voor naar het werk, draag ik ook om uit te gaan en kleding waarmee ik uitga, kan ik ook naar het werk dragen. Met als gevolg dat ik dus ook niet ben wezen shoppen voor een kerst en Oud & Nieuw outfit. Ik heb toch genoeg in de kast hangen.

Feest make-up & outfit

Party outfit recycling

Dit jaar (en het jaar ervoor, en het jaar daarvoor) had ik weinig zin om te shoppen voor een Oud & Nieuw outfit. Aangezien ik aardig wat kleding heb, besloot ik aan party outfit recycling te doen. Mijn motto is, it’s all about de uitstraling, accessoires, hair en make-up. Hiermee maak je elke outfit tot een succes, hoe vaak je het ook hebt aangetrokken. Dit jaar houd ik het dus sober, maar wel lekker warm, aangezien ik grotendeels buiten zal staan, kijkend naar het Nationale Vuurwerk op de Erasmusbrug.

Anderen lazen ook
5 Must read blogs als je gek bent op…..

Oud & Nieuw outfit

Q | Welke outfit draag jij vandaag? Pak jij uit of doe je ook aan fashion recycling?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Michelle says

  Toevallig kreeg ik vandaag een nieuwe broek binnen die ik had besteld, dus die heb ik gecombineerd met een shirtje die ik 1x eerder aan heb gehad en een blazer. Xx

  • MacBlogster says

   Hoi Michelle, leuk dat je mijn blog hebt gelezen.
   Blazers zijn echt een succes. Met blazers kun je elke outfit recyclen. Good choice.
   Hoe was je O&N?

   • Michelle says

    Ja, daar heb je gelijk in! Ja, mijn oud & nieuw was echt super gezellig. Heerlijk genoten van champagne en vuurwerk. Hoe was jouw oud & nieuw?

    • MacBlogster says

     Mijn Oud & Nieuw was relaxt. Samen met mijn gezin stond ik bij de Erasmusbrug te kijken naar het Nationale Vuurwerk. Uiteindelijk zijn we zelfs ook nog even op tv geweest. Helaas regende het, maar het was erg gezellig 🙂

 2. Gwendelien says

  Heel mooi vooral dat vestje! Ik ben ook opgevoed met kleding ordenen voor verschillende gelegenheden en tegenwoordig valt dat langzamerhand aan weg. Ik had op oudjaarsdag heel simpel aan spijkerbroek, topje en een los zittend vest en op nieuwjaarsdag een simpele jurk met een diepe snee in de rug. Allebei outfit recycling 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.