Skip to Content

Mijn outfit en make-up waarmee ik 2014 tegemoet treed

Over een aantal uur is het tijd om vuurwerk af te steken en flessen champagne leeg te drinken. Oud & Nieuw vier je in stijl. Althans, zo ben ik opgevoed; voor elk feestje een geweldige outfit. 

feest outfit

Oud & Nieuw outfit en make-up

Als Surinaamse ben ik grootgebracht met een duidelijk gescheiden garderobe: huiskleding (waarmee ik dus buiten speelde), schoolkleding en uitgaanskleding. Tegenwoordig, is deze scheiding niet meer zo duidelijk in huize Macblogster – sorry mams. Ik draag praktisch alles door elkaar. Kleding voor naar het werk, draag ik ook om uit te gaan en kleding waarmee ik uitga, kan ik ook naar het werk dragen. Met als gevolg dat ik dus ook niet ben wezen shoppen voor een kerst en Oud & Nieuw outfit. Ik heb toch genoeg in de kast hangen.

Feest make-up & outfit

Party outfit recycling

Dit jaar (en het jaar ervoor, en het jaar daarvoor) had ik weinig zin om te shoppen voor een Oud & Nieuw outfit. Aangezien ik aardig wat kleding heb, besloot ik aan party outfit recycling te doen. Mijn motto is, it’s all about de uitstraling, accessoires, hair en make-up. Hiermee maak je elke outfit tot een succes, hoe vaak je het ook hebt aangetrokken. Dit jaar houd ik het dus sober, maar wel lekker warm, aangezien ik grotendeels buiten zal staan, kijkend naar het Nationale Vuurwerk op de Erasmusbrug.

Oud & Nieuw outfit

Q | Welke outfit draag jij vandaag? Pak jij uit of doe je ook aan fashion recycling?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gwendelien

Sunday 5th of January 2014

Heel mooi vooral dat vestje! Ik ben ook opgevoed met kleding ordenen voor verschillende gelegenheden en tegenwoordig valt dat langzamerhand aan weg. Ik had op oudjaarsdag heel simpel aan spijkerbroek, topje en een los zittend vest en op nieuwjaarsdag een simpele jurk met een diepe snee in de rug. Allebei outfit recycling :)

MacBlogster

Monday 6th of January 2014

We zijn Surinaamse cultuurbarbaren :-) of we blenden erg goed met de Nederlandse cultuur?

jocelina

Friday 3rd of January 2014

Leuke en kleurrijke outfit!

MacBlogster

Sunday 5th of January 2014

En dit keer geen pink :-)

Enith van Tongeren-Stenhuijs

Wednesday 1st of January 2014

Enith van Tongeren-Stenhuijs liked this on Facebook.

Michelle

Tuesday 31st of December 2013

Toevallig kreeg ik vandaag een nieuwe broek binnen die ik had besteld, dus die heb ik gecombineerd met een shirtje die ik 1x eerder aan heb gehad en een blazer. Xx

MacBlogster

Wednesday 1st of January 2014

Hoi Michelle, leuk dat je mijn blog hebt gelezen. Blazers zijn echt een succes. Met blazers kun je elke outfit recyclen. Good choice. Hoe was je O&N?

facebook_homemadepicturemania.saononac

Tuesday 31st of December 2013

Geel mooi en love the nagellak en de sleek palette ;-)

MacBlogster

Wednesday 1st of January 2014

Dank je, zoals je ongetwijfeld weet ben ik een Essie fan :-)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.