Top

5 Sale Topper Shopping Tips: december-januari sale!

Kerst is voorbij gevlogen en nu kijkt heel de wereld uit naar Oud & Nieuw. En naar de Sale. Zie hier 5 Sale Topper Shopping Tips van de meest interessante webshops die sale houden. Een tip: wees er snel bij, want op = op! 

Sale topper 1: Beautybay

Beautybay is een webshop waar je tegen redelijk hoge prijzen skin care, make-up en hair care kunt kopen. Dit maakt de sale extra interessant omdat je er voor minder geld top merken kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een Bare Minerals starter kit die is afgeprijsd van €60,50 naar €45,80. Bare minerals heeft kleuren in het assortiment die geschikt zijn voor de donkere en getinte huid. Tevens zijn er o.a. OPI, Essie en Deborah Lippmann nagellakjes afgeprijsd.

december sale

BeautyBay Sale Topper Shopping Tips

Klapper op de vuurpijl vind ik toch wel (dure) Urban Decay palettes die nu voor iets minder euro’s worden aangeboden. En dat alles zonder verzendkosten. Dat klinkt als muziek in mijn oren. Beautybay is een beauty webshop waarvan je de sale zeker in gaten moet houden.

Sale topper 2: The Body Shop

December sale The Body Shop

The Body Shop Sale Topper Shopping Tips

Tijdens de sale bij The Body Shop krijg je 50% korting op huidverzorging en make-up producten. Veel gift sets en limited edition  producten zijn tevens in de aanbieding. Body butters kosten nu bijvoorbeeld nog maar €8 in plaats van €16 en lip butters €2,50. 
Anderen lazen ook
Make-up waarvan ik hoop dat het nooit kapot valt!

Sale topper 3: Yoox

December sale Yoox

Yoox Sale Topper Shopping Tips

yoox.com is tevens één van mijn favoriete webshops omdat je er designer kleding, schoenen, tassen, etcetera kunt kopen voor veel minder geld! Als plus size lady kun je er trouwens ook goed terecht. Remember mijn rode Marc Jacbos laarzen? Die heb ik bij Yoox gekocht tijdens de sale. En boy, wat werd ik blij van het zachte prijsje waarvoor ik de laarzen kon kopen. Yoox weet wat een goede sale inhoudt. Ook voor deze website geldt: free delivery!

Sale topper 4: de Bijenkorf

december sale fashion

De Bijenkorf Sale Topper Shopping Tips

Deze komende dagen krijg je 50% korting bij de Bijenkorf. Ik vind de sale van de Bijenkorf altijd erg fijn. Vooral de boeken- en schoenafdeling kan op mijn bezoek rekenen. Op de cosmetica afdeling is er tevens het één en ander afgeprijsd, zoals bijvoorbeeld make-up van Rituals en diverse parfum. Fijn!

Q | Welk item hoop jij te scoren tijdens de december-januari sale?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. facebook_homemadepicturemania.saononac says

    Thanks voor deze handige en leuke tips 😉

    The Best Wishes in 2014 and May All Your Dreams Come True

    Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar