Skip to Content

Mijn Pixel Moments: hoogtepunten 2013 deel 1

Onlangs was ik foto’s aan het bekijken om een filmpje samen te stellen van mijn persoonlijke hoogtepunten in 2013. Tijdens het bekijken van de foto’s kon ik er nog steeds niet over uit hoe snel 2013 voorbij is gevlogen. Daarnaast viel het mij ook op dat ik erg veel foto’s heb gemaakt en meer heb gedaan dan ik me kan herinneren. En dat terwijl er evenementen of hoogtepunten zijn geweest waar ik niet eens foto’s van heb gemaakt. Wauw! Dit overzicht (en deel 2) is daarom een mooie herinnering aan mijn leven in 2013.

Mocht je overigens benieuwd zijn naar het filmpje dat ik heb samengesteld, klik hier.

Januari 2013

Samen met mijn gezin was ik uitgenodigd voor de indrukwekkende tentoonstelling The Sound of Silence van de Chileense kunstenaar Alfredo Jaar. Deze tentoonstelling heeft zowel op mij als op mijn gezin indruk gemaakt.

High Tea Tassenmuseum

Behalve kunst stond januari tevens in het teken van Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam. Een vriendin van mij was jarig en vierde dit in het tassenmuseum, waar we een high tea nuttigden na rondgelopen te hebben in het museum.

Macblogster Pixel Moments 2013

Conservatorium Hotel

Januari was ook de week van Amsterdam Fashion Week en een pr dag bij Skins Cosmetics Amsterdam in het mooie Conservatorium Hotel, waar er allerlei Illustraties van Piet Paris op de ramen waren te zien.

IFFR Afterparties

Januari eindigde met het Internationale Film Festival Rotterdam, waar ik graag naar toe ga vanwege de gezellige afterparties 🙂

Februari 2013

Dit was de maand waarin ik een make-up workshop volgde via Groupon, en ging ik naar Art at the Ware House in Rotterdam. Dit is een Art event van 6 dagen. Ook was er de lancering van FALL magazine in Foam Amsterdam, waarin de focus voornamelijk ligt op fashion en art.

Macblogster My life in pixels 2013

Avant-garde in Paris

Het leukste moment van februari was mijn trip naar Parijs met mr. Macblogster. Onze trip ging voornamelijk om uit eten gaan, musea en exposities bezoeken, waaronder Monsters in Mode die nu t/m januari 2014 in Nederland is te zien. We hebben nauwelijks geshopt, maar wel leuke restaurants ontdekt en naar een avant-garde strip show geweest in the Crazy Horse, compleet met champagne en amuses. Ik heb super veel foto’s gemaakt. Ik hoop binnenkort eindelijk de foto-diary online te plaatsen, met wat Paris hotspot tips.

Maart 2013

Bestond uit een bezoek aan de Pastoe expositie evenals The Fashion World of Jean Paul Gaultier in de Kunsthal in Rotterdam. Vooral de tentoonstelling over het werk van Jean Paul Gaultier was indrukwekkend.

Opening Stadshal

In maart werd tevens de Stadshal geopend in Rotterdam. Dit is een nieuwe restaurant en cocktailbar in Rotterdam, onderdeel van The Hilton. Naderhand ben ik er nog eens Prosecco wezen drinken met een vriendin. Ook heb ik er in december 2013 heerlijk gegeten met mr. Macblogster.

Macblogster My life in pixels

Model voor 1 dag

Tijdens een open dag van een PR bureau, ontmoette ik tevens bloggers die ik nog niet kende. Plus dronk ik heerlijke cocktails gemaakt door de Fabulous Shaker Boys, tijdens een modeshow van Van der Assem shoes. Ook waren mijn dochter en ik, model voor een dag, samen met zangeres Sherry Dyanne, voor fashion app LOOKS.

Mr. Macblogster

Mr. Macblogster is van vele markten thuis, behalve een eigen onderneming, doet hij in zijn vrije tijd ook nog eens aan DJ-en, bio frietenbakken en heeft hij mobiele Absinth barretje. De foto heb ik genomen tijdens een feest waar hij werd gevraagd met zijn Absinth barretje te staan.

April 2013

Deze maand maakte ik voor het eerst kennis met het glaskralen branden. Het verbaasde mij dat het minder gemakkelijk ging dan het leek. Practice makes perfect en helaas had ik maar 3 uurtjes. Het resultaat: 3 mooie kralen die ik aan mijn moeder heb gegeven aan een zilveren ketting.

Time flies…

Tevens ontmoette ik mijn neven en nichten die ik circa 15 jaar niet had gezien. Omdat ik behoefte had aan een get to gether buiten een begrafenis om, spraken we met elkaar af en konden onze kinderen elkaar ontmoeten. Zo zie je maar weer, time flies when your busy making other plans.

Macblogster My life in pixels

Tot in de late uurtjes

In april opende de Nederlandse ontwerper Joline Jolink haar 1e winkel in Rotterdam. Dit was aanvankelijk een pop up shop, maar inmiddels heeft ze een vaste plek verovert in het Rotterdamse. Na de opening vertokken mr. Macblogster en ik naar een kroeg aan de overkant waar we een zeer geslaagde avond beleefden. Live muziek, likeur en hapjes die werden uitgedeeld. Het was een geslaagde avond.

Koninginnedag 2013, de dag dat Nederland een koning kreeg. Ik heb niets meegekregen van de kroning omdat ik op straat aan het feesten was. Drukte, veel plezier en een kater.

Mei 2013

Eindelijk een pr event in Rotterdam. De meeste events worden georganiseerd in Amsterdam, dus ditmaal hoefde ik niet ver te reizen. Samen met Jocelina van Pinkchocolatebreak bezocht ik de C&A Rooftop party in Manhattan aan de Maas. Mimi Nizan van Mimi in Fashionland maakte er leuke illustraties op singletjes van C&A.

Macblogster My life in pixels

Rooftop party & shoes, shoes, shoes

Behalve dat ik deze maand mijn verjaardag vierde, ging ik tevens naar een bloggers event van Sarenza waar de nieuwe herfst/winter schoenencollectie werd gepresenteerd. Om hebberig van te worden.

Blogger event

Tijdens een ander bloggers event van P&G werd o.a. de nieuwe make-up collectie van MaxFactor werd getoond en de nieuwe Aussie haarverzorgingsproducten werden gepresenteerd. Behalve dat het gezellig is, zijn dit soort events altijd goed om te netwerken en nieuwe bloggers te leren kennen.

Road Trip

Roadtrip Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland

Bier & bergen

Mijn verjaardag besloot ik dit jaar niet te vieren. In plaats daarvan hielden mijn gezin en ik een soort road trip. Startende in Erlangen, Duitsland vanwege het Bierfest. Ik was nog nooit op een Duits Bierfest geweest; ik had niet verwacht dat het zo kindvriendelijk en gezellig zou zijn. Je bent nooit te oud om te leren :-). Dezelfde vervolgden we onze trip naar Oostenrijk waar we in de bergen verbleven, in Brand, een hiking en golf paradise. Een dag later vertrokken we naar Zwitserland waar we een kennis van mr. Macblogster opzochten. Het weer was heerlijken het uitzicht geweldig.

blogger event Farouk Systems

In Nederland aangekomen, bezocht ik enige dagen later het bloggers event van Farouk Systems, waar de ins en outs op haargebied werden medegedeeld, Glennis Grace een optreden gaf en ik naar huis ging met een goed gevulde goodiebag (CHI tang en de CHI Keratin lijn). Tevens ontmoette ik er blogger Ilse Danielle Martina in levenden lijve en zag ik een blogger met te gekke glitter shoes.

Juni 2013

Juni bestond uit jazz, kunst, onze food truck ‘Fritèz’, tuinen, gel nagellak en ome Lee Towers.

Inspirerende tuinen

In Juni deed ik voor het eerst mee met de open tuinen route samen met 2 vriendinnen. Het klinkt suf, maar het was inspirerend en erg mooi om tuinen (en niet te vergeten de huizen) te zien van mensen die hun tuinen open stelden. Zo kwamen we terecht bij een bungalow wat was gebouwd op de puin van het bombardement in Rotterdam. De architect van de bungalow was aanwezig en vertelde het 1 en ander over het huis en liet oude foto’s zien. Inspirerend.

Foto diary 2013

De dag dat Lee Towers mij een compliment gaf

Tot 2 keer toe bezocht ik een Hilton Hotel in de maand juni. De 1e keer in Amsterdam tijdens een pers event waarbij ik in de Sky Lounge kennis maakte met gel nagellak van Alessandro Striplac. De 2e keer betrof de heropening van Hilton Rotterdam, waarbij de amazing Lee Towers een optreden gaf. Aangezien mijn vader een aantal Lee Towers platen had, zong en playbackte ik uit volle borst mee. Uiteraard inclusief dramatische handgebaren. Dit bleek mr. Lee Towers niet ontgaan te zijn. Na zijn optreden kwam hij naar mij toe en zei hij “bedankt voor je enthousiasme.” Ik was zo trots als een pauw. Haha.

Q | Ik ben erg benieuwd naar jouw hoogtepunt van het eerste half jaar van 2013. Wat is jou het meest bijgebleven in de maanden januari t/m juni 2013?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Macblogster (@MacBlogster)

Sunday 20th of April 2014

Jeetje, we zijn bijna op de helft van 2014! Dit deed ik in 2013 rond deze periode: http://t.co/qEnui8yiDf

Simone Coutinho

Friday 3rd of January 2014

Simone Coutinho liked this on Facebook.

Crystal Hendrickx

Friday 3rd of January 2014

Crystal Hendrickx liked this on Facebook.

Ruben Kruit

Thursday 2nd of January 2014

Ruben Kruit liked this on Facebook.

facebook_homemadepicturemania.saononac

Thursday 2nd of January 2014

Wauw.... zo leuk! Wat is het jaar 2013 toch snel voorbij gegaan! Fijn dat een grote beroemdheid je een compliment had gegeven. Er zijn veel te weinig pr-events in deze stad. Love Farouk Systems en vooral de chi-tang! ;-) Ben benieuwd wat dit jaar staat te gebeuren....

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.