Top

Groupon, I’m lovin’ it!

Als er een website is waar ik regelmatig op kijk, dan staat Groupon toch wel in de top 3. Ja, ik ben een fervent gebruiker van Groupon. Thuis word ik dan ook gekscherend “ouwe Groupon koningin” genoemd. I don’t mind. Inmiddels heb ik zoveel leuke dingen gedaan, zoals een vier daags citytrip naar Parijs of het nuttigen van een vier gangen diner in restaurant De Lindenhof, welke in bezit is van twee Michelinsterren. Uiteraard is dit niet het enige. Het lijstje met leuke uitjes of etentjes kan ik nog wel even aanvullen.

Groupon

Mijn ervaring

Wat ik zo handig aan Groupon vind is dat je er verschillende dingen mee kunt doen. Je kunt ermee op vakantie, een cursus volgen, kleding en gadgets mee kopen. Ook krijg je fikse korting op beauty behandelingen of producten. Je kunt tevens met korting uit eten gaan. Kortom, korting, korting en nog eens korting, waardoor ik een cursus kralen branden heb gevolgd, lid ben geworden van ELLE, naar een concert geweest en een set make-up kwasten gekocht. And the list goes on…

Groupon

Groupon tips

Als ik anderen over mijn ‘Groupon liefde’ vertel, hoor ik vaak reacties als “ik durf het niet” of “ik heb gehoord dat mensen er negatieve ervaringen mee hebben.” Dat zou best kunnen, maar zelf heb ik hier weinig ervaring mee. Van de 64 Groupons die ik heb gekocht in ongeveer anderhalf jaar tijd, heb ik er tot nu toe 50 gebruikt en 3 keer iets vervelend meegemaakt: het eten viel tegen en ik heb twee keer meegemaakt dat mijn bon verliep, zonder dat ik er gebruik van had gemaakt. Dit laatste was voornamelijk mijn eigen schuld. Hierdoor weet ik nu ook waar ik op moet letten als ik Groupon bonnen koop, namelijk:

  • ik koop over het algemeen geen bonnen met een korte houdbaarheidsdatum. Als ik dit wel doe, maak ik op korte termijn een afspraak om te voorkomen dat mijn bon verloopt;
  • omdat ik er van houd om redelijk spontaan uit eten te gaan, koop ik weinig bonnen waarbij ik minstens 2 dagen van te voren moet reserveren; Dit zijn namelijk vaak de bonnen die bij mij verlopen. Ik maak wel eens een uitzondering als het een goede culinaire ervaring betreft.
  • om te voorkomen dat ik teleurgesteld raak over hetgeen ik heb gekocht, koop ik alleen Groupon bonnen waarop exact staat aangegeven wat ik krijg voor hetgeen ik heb betaald.
Anderen lazen ook
Like Pastoe,100 jaar vernieuwing in vormgeving

 Q | maak jij ook gebruik van Groupon? Welke ervaringen en tips heb jij?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar