Skip to Content

Groupon, I’m lovin’ it!

Als er een website is waar ik regelmatig op kijk, dan staat Groupon toch wel in de top 3. Ja, ik ben een fervent gebruiker van Groupon. Thuis word ik dan ook gekscherend “ouwe Groupon koningin” genoemd. I don’t mind. Inmiddels heb ik zoveel leuke dingen gedaan, zoals een vier daags citytrip naar Parijs of het nuttigen van een vier gangen diner in restaurant De Lindenhof, welke in bezit is van twee Michelinsterren. Uiteraard is dit niet het enige. Het lijstje met leuke uitjes of etentjes kan ik nog wel even aanvullen.

Groupon

Mijn ervaring

Wat ik zo handig aan Groupon vind is dat je er verschillende dingen mee kunt doen. Je kunt ermee op vakantie, een cursus volgen, kleding en gadgets mee kopen. Ook krijg je fikse korting op beauty behandelingen of producten. Je kunt tevens met korting uit eten gaan. Kortom, korting, korting en nog eens korting, waardoor ik een cursus kralen branden heb gevolgd, lid ben geworden van ELLE, naar een concert geweest en een set make-up kwasten gekocht. And the list goes on…

Groupon

Groupon tips

Als ik anderen over mijn ‘Groupon liefde’ vertel, hoor ik vaak reacties als “ik durf het niet” of “ik heb gehoord dat mensen er negatieve ervaringen mee hebben.” Dat zou best kunnen, maar zelf heb ik hier weinig ervaring mee. Van de 64 Groupons die ik heb gekocht in ongeveer anderhalf jaar tijd, heb ik er tot nu toe 50 gebruikt en 3 keer iets vervelend meegemaakt: het eten viel tegen en ik heb twee keer meegemaakt dat mijn bon verliep, zonder dat ik er gebruik van had gemaakt. Dit laatste was voornamelijk mijn eigen schuld. Hierdoor weet ik nu ook waar ik op moet letten als ik Groupon bonnen koop, namelijk:

  • ik koop over het algemeen geen bonnen met een korte houdbaarheidsdatum. Als ik dit wel doe, maak ik op korte termijn een afspraak om te voorkomen dat mijn bon verloopt;
  • omdat ik er van houd om redelijk spontaan uit eten te gaan, koop ik weinig bonnen waarbij ik minstens 2 dagen van te voren moet reserveren; Dit zijn namelijk vaak de bonnen die bij mij verlopen. Ik maak wel eens een uitzondering als het een goede culinaire ervaring betreft.
  • om te voorkomen dat ik teleurgesteld raak over hetgeen ik heb gekocht, koop ik alleen Groupon bonnen waarop exact staat aangegeven wat ik krijg voor hetgeen ik heb betaald.

 Q | maak jij ook gebruik van Groupon? Welke ervaringen en tips heb jij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jocy P. Fortes

Wednesday 29th of May 2013

hmm weet niet, ik lees altijd goed de voorwaarden want hierdoor vermijd je ook vaak teleurstellingen. wou toen een skydiving deal kopen maar toen ik de voorwaarden las, zag ik dat je veel meer moest betalen in the end dus heb het niet gekocht

MacBlogster

Wednesday 29th of May 2013

En heb je Groupon tips? Waar moet men volgens jou op letten om teleurstellingen te voorkomen?

Jocy P. Fortes

Tuesday 28th of May 2013

Jocy P. Fortes liked this on Facebook.

Jocy P. Fortes

Tuesday 28th of May 2013

Heb het al een tijdje niet gebruikt maar alleen positieve ervaringen mee gehad. Gebruikte het voornamelijk voor restaurants :)

BEAUTYFREAKS (@BEAUTYFREAKS_)

Tuesday 28th of May 2013

Groupon, I’m lovin’ it! http://t.co/1DqA0nOd6q

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.