Top

Black Hair Box: beauty box voor kroes en krullend haar

Op 7 juni wordt voor het eerst in Nederland een Black Hair Box gelanceerd. Het is de eerste exclusief samengestelde beauty box voor vrouwen met krullend en kroeshaar in Nederland. De box bevat miniaturen en full-size producten van luxe beauty- en haarmerken en kost €15. 

Limited edition Black Hair Box

De specifieke beauty box is in het leven geroepen door WieWatHaar.nl, Curlsofnature.com en myblackhair.nl, om te voorzien in de behoefte van vrouwen met krullend of kroeshaar. Deze vrouwen vinden over het algemeen weinig van hun gading in de bestaande beauty boxen die zich meer richten op de blanke vrouw met sluik Europees haar.

Black Hair Box

Speciaal voor krullen en kroeshaar

De verzorging van krullend en kroeshaar vraagt om specifieke producten die helaas niet altijd makkelijk verkrijgbaar zijn. Logisch dat daarom steeds meer bekende haarmerken een speciale haarverzogingslijn voor girls with curls lanceren. De Black Hair Box is speciaal voor vrouwen die zich graag laten verrassen met de nieuwste black hair en beauty producten.

Hair Make-over winnen

De limited edition Black Hair Box zal verkrijgbaar zijn in een oplage van 250 stuks en is vanaf 7 juni 2013 te bestellen via Curlsofnature.com. De eerste editie bevat naast luxe haarproducten ook haaraccessoires en make-up. In één van de Black Hair boxen zit een gouden envelop met een waardebon voor een complete Hair Make-over bij één van de beste black hair salons in Nederland.

Anderen lazen ook
Geweldig kerstcadeau: The Gingerbread School House + korting

Q | Ga jij een black hair box bestellen?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar